GSCimbom
Ünal Aysal Yine Kürsüde
Alper Altun

Ünal Aysal Yine Kürsüde Sayfa 3

Alper Altun ·

Cevap
51
Okunma
3,6K
Sayfa
3/3
sporcularin-ilginc-mimikleri-24.jpg

Meloya sallarsın,ünal aysala sallarsın,sneijdere sallarsın,buraka selçuka bayılırsın...

Fenerbahçenin sosyal medya neferlerinden birisin herhalde...

Bu aralar hayattan tek beklentim Ünal Aysalın yeniden başkan olması.

Ben haftasonlarını iple çekmek istiyorum
Formamı giyip tesislere gitmek istiyorum
Birilerinin sahasında kupa kaldırmak istiyorum
Taraftar olarak ben ne istersem o olsun istiyorum..

yönetim kurulunu nasıl fesh ettiğini,yaverlerini yanına alıp imparatoru nasıl kovduğunu sonra iş bilmez yaverleriyle italyan teknik direktörleriyle klubün nasıl anasını bellediğini anlattı mı hain.

Herkes it gibi korkuyor geri dönecek diye o yüzden medyada bir linç kampanyası almış başını gidiyor sanarsın bu kulüp bu zamana kadar hiç borç yapmadı her yıl 300 Milyon euro kar ile kapatıyor. Tek borç yapan Ünal Aysal.

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Büyük başkan çıkarıp masaya vuracak her zamanki gibi. Doğruları tek tek söyleyecek. Arkasından atıp tutan "Golotosoroyo Oysol botordoooo" diye sallayan cahiller ağızlarını açıp tek kelime edemeyecekler.

Dön gel be gerikafalı dinozorlara vizyonu öğreten başkan. Taraftarı başı dik gezdiren başkan! Şikecilere karşı dimdik duran , Aziz'i hop hop hoplatan, Tüpçüyü zıp zıp zıplatan başkan!

Çıkıp "adayım" dese de, bayram olsa buralar. Seni çekemeyenler anten taksın büyük başkaaaaaaaaaaaaaaan!

fener medyasının son bikaç haftadır aysala it gibi saldırması bile nekadar büyük bi başkan olduğunu gösteriyor. zamanında medya adnan polata saldırdı mı veya şuan dursuna saldırıyor mu ? hayır. bizim saf taraftarımız da bu koyunluktan ne zaman kurtulacakmerak ediyorum şunu öğrenin artık medya bizim kulüpten kime saldırıyorsa bilin ki o adam yararlı bi adamdır. örnek malo, örnek aysal, örnek sneijder.

fener medyasının son bikaç haftadır aysala it gibi saldırması bile nekadar büyük bi başkan olduğunu gösteriyor. zamanında medya adnan polata saldırdı mı veya şuan dursuna saldırıyor mu ? hayır. bizim saf taraftarımız da bu koyunluktan ne zaman kurtulacakmerak ediyorum şunu öğrenin artık medya bizim kulüpten kime saldırıyorsa bilin ki o adam yararlı bi adamdır. örnek malo, örnek aysal, örnek sneijder.

Mesela Aziz de ateş püskürüyordu her hafta bizimle ilgili konuşurdu Aysala sallıyordu.

Ne oldu da artık Galatasarayın G'sini bile anmıyor bu azılı Galatsaray düşmanı . Dursuna neden hiç bir şekilde laf etmiyor?

Bunları görmeyenler var.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yahu gelmişsin 70 yaşına.Zaten öleceksin aysal.

Dök bari tüm malvarlığını cimboma.Kapa borçları.

Al zlatanları,agueroları olsun bitsin arkadaş.

Mezaramı götüreceksin paralarını.

Keşke senin yerinde ben olsaydım.O zaman görürdünüz cimbomu..

Her şeye rerörörö yapan kibirli taraftarımız bu adamın arkasında durmadı. Ünal Aysal baktı destek yok ben niye uğraşıyım diye düşündü. Yoksa kulüp bu hale gelmezdi sırf Galatasaray'ı geçtim kendi prestiji için bile kulübün bu hale gelmesine göz yumamazdı, elinden gelen herşeyi yapardı ki buna gücü yetebilecek tek adam Ünal Aysal'dı. Motel zinciri sahibi Dursun ağa değil. Koca kulüp başkanı pisuvarda taraftarla sidik yarıştırıyor anasını satıyım.

Yahu gelmişsin 70 yaşına.Zaten öleceksin aysal.

Dök bari tüm malvarlığını cimboma.Kapa borçları.

Al zlatanları,agueroları olsun bitsin arkadaş.

Mezaramı götüreceksin paralarını.

Keşke senin yerinde ben olsaydım.O zaman görürdünüz cimbomu..
İşte bu yüzden hiç zengin olmayacaksin

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.