# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal Resmen Adaylığını Açıkladı

İcra kurulu başkanı (CEO)

İcra kurulu başkanı ya da yönetim kurulu başkanı (İngilizce: CEO, Chief Executive Officer), bir şirketin, örgütün ya da acentenin en üst dereceli yöneticisi.

Nispeten az hissedarı olan şirketlerde (closely held corporations), geleneksel olarak CEO aynı zamanda yönetim kurulu başkanıdır. Özellikle, bir kişi başkan ve CEO ünvanlarını elinde tutarken başka biri de başkanlık görevindedir ya da bir şirketin günlük işlerini yürütmekle sorumlu yöneticisi (chief operating officer - Coo) olur. ABD'de başkan, Birleşik Krallık'ta ise CEO terimi tercih edilir. Bu yönetimin altındaki yönetici ABD'de İcra Kurulu Başkan Yardımcısı (Executive Vice President), Birleşik Krallık'ta ise Yetkili Müdürdür (Executive Director). Halka açık şirketlerde CEO ve başkanlık görevleri birbirlerinden ayrılabilir.

İcra kurulu başkanı - Vikipedi

:)

İnsanların aklını daha beter sulandırdığın için seni tebrik ediyoruz Sami :D

S12150025.jpg

bülent tulun heryrde acıklamalar yapıyordu ,yeni ynetimde herkes anladığı işi yapcakmış dolayısı ile sayın tulun hoop futbolun başına ,vaktiyle ragıp bağğdaş vs vs oyuncuları transfer eden bu sene zapata transferini öven , mustafa sapr-ayhan varken ledesmaya ne gerek var diyen bülent tulun ,adnan sezgindende beter işler yapcağına size şimdiden garanti veririm , çok şey beklediğimiz aysal profesyonellerden kasıt olarak tulunu işaret ediyorsa fazla sürmez 2 yıl sonra tamamen batarız

Büyük Şef Ünal Aysal :tiphat:

İnsanların aklını daha beter sulandırdığın için seni tebrik ediyoruz Sami :D

CEO ingilizce açılımı; Chief Executive Officer'dir. CEO başyönetici anlamına gelir. Şirketin tüm sorumluluğunu ve yönetimin başını çeker. Yinede yönetim kurulundan bağımsız değildir. Alınan kararlara uymak zorundadır. CEO, şirket politikası oluşutran, politikayı yürüten ve uygulayan, şirketin tepeden tırnağa tüm stratejilerini belirleyen kişidir. Ancak ne şirketin sahibidir nede şirketin değişmez insanıdır. CEO'lar genel müdürlük kavramıyla karıştırılmaktadır ancak genel müdürlük kavramından daha üstün bir anlamı ifade etmektedir. Genel müdürlük, sadece şirketin yürütme organlarının başını ifade eder. Strateji oluşturmada ve şirketin kaderini etkileyecek hususlarda karar almada bağımsız değildir ve bu tür kararlar ortaya koyamaz. CEO politika belirler ve uygulanmasını sağlar, genel müdür ise polikalara tabidir ve uygulamakla yükümlüdür.

renktaşlar çok karizmatik ve zengin havası var. azize korksun artık pabucu dama atılıyor.....

bülent tulun heryrde acıklamalar yapıyordu ,yeni ynetimde herkes anladığı işi yapcakmış dolayısı ile sayın tulun hoop futbolun başına ,vaktiyle ragıp bağğdaş vs vs oyuncuları transfer eden bu sene zapata transferini öven , mustafa sapr-ayhan varken ledesmaya ne gerek var diyen bülent tulun ,adnan sezgindende beter işler yapcağına size şimdiden garanti veririm , çok şey beklediğimiz aysal profesyonellerden kasıt olarak tulunu işaret ediyorsa fazla sürmez 2 yıl sonra tamamen batarız

Bulent Tulun Zapata'yı överken aslında kinaye yapıyordu diye biliyorum.

Beles kacırmayın derken, ben oyle okumustum,

anlamayan medya mensupları da övdüğünü zannettiler diye düşünüyorum.

Ünal Aysal'ın açıklamalarını çok beğendim . İçimde kendisine karşı müthiş bir inanç var. İnşallah Kendisi seçilir ve takımımızı eski şaşalı günlerine döndürür .Allah kendisine yardımcı olsun ...

Laptop yok arabada.... Bizi ucuramazsin sen BASKAN :(

ceo=murahhas aza

eski terimlerimizi unutmayalim

:)

Ünal Aysal = Vizyon Ünal Aysal = Karizma Ünal Aysal = Duruş Ünal Aysal = Nezaket Ünal Aysal = UEFA Şampiyonu G.SARAY

bundan 4 sene once Adnan baskanada boyle dıyoduk hayallere kapılmayalım bakalım gorelım hayırlısı olsun bızım ıcın...

Ünal Aysal = Vizyon Ünal Aysal = Karizma Ünal Aysal = Duruş Ünal Aysal = Nezaket Ünal Aysal = UEFA Şampiyonu G.SARAY

Bence karizma biri değil.Adnan Polat daha karizmaydı.Ama herkes beyefendi bir kişilik diyor bence tam tersi disiplinli,sert mizaçlı birine benzettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt