# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ünal Aysal

Amaç Galatasaray'a hizmet mi yoksa kişisel egolar mı. Eğer temel sevgi Galatasaray'sa görev dağılımı çok güzel şekilde yapılır, ben şunu isterim tarzında istekler belirmez ve belirmemeli.

Ünal Aysal, Bali adalarına hotel inşaatını denetlemeye gitti, keyfi bir şey yok yani. Olsa bile, kimseyi ilgilendirmez.

Medyada Sinan Engin disinda, Ünal Aysali öven yok.

Belirtmek istedim.

Bir de bu Levent Tüzemen'in Ünal Aysal'la ne alıp veremediği var acaba?

Bencede acikliyabilir artik, anlastigi isimleri.

Taraftarin yüregine su serpmeleri lazim

Levent Tüzemen Adnan Polat' dan ümidini kesti, Helvacıya sarıldı anlaşılan! Kel' in merhem' i olsa başına sürer sevgili Tüzemen!! Sinan Engin "Seçimde favorim Ünal Aysal" dediğinde hırsından masayı ısracaktın nerdeyse!! Az kaldı sabret, Ünal Başkan gelince çok eğleneceğiz seninle!!

bu liste işi bence cok saçma oldu.sadece yanına adnan öztürk ü alsaydı,keşke hiç karıştırmasaydı ali dürüst ile hayri kozağı,çok kafa adam var yönetimde.

şöyle bir örnek vereyim size,bende dükkan işletiyorum 3 tane cok eski elamnın vardı nerdeyse hepsi müdür sıfatındaydı ama bu müdürlük sıfatları sadece uzun seneler çalışmalrından dolayı gayri ihtiyari olarak ortaya cıkmıştı,en sonunda 2 siyle yolları ayırmak zorunda kaldım...inaşallah böyle şeyler yaşanamaz

Ünal Aysal seçilmesi halinde teknik direktörlüğe Eric Geretsi getirecek....Ntvspor son dakika

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt