# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal Gerets'i Getirecek

Ünal Aysal zaten efsane futbolcularimiza görev vermeyi düsündügünü söylemisti. Adnan Öztürk de gecen secimde böyle bir aciklama yapmisti. Hasan Sas da gecenlerde yeniden görev almak istedigini acikladi. Baglantiyi kurun :)

:D Helal olsun bana. Icime dogmus

Hayri Kozak`in cikmasi kötü oldu, cok oy kaybedebilir.

Ntv, Gerets haberini Bülent Tulun ile Gerets'in yardımcısının buluşmasına dayandırıyor ama Gökmen Özdemir; 'Gerets'in yardımcısı Giovanni ile Tulun'un Pepermoon yemeği kafaları karıştırmasın' diyor.Bence Gökmen Özdemir'in bildiği var.Bana Fatih Terim daha yakın geliyor şimdi.Ali Dürüst'e futbol şubesinin verileceğini ve Ali Dürüst'ün de Terimci olduğunu düşünürsek gayet mantıklı.

Can şimdide göz bebeği

Berkin,Cem,Sinan olur..Gençleri oynatmayı seviyor..

Terim TR'e dönmez beyler. Imkani yok.

Gerets hayirli olsun bence

Ama şimdiden Td aramaları güzel , seçilirken daha getirirler zaman kaybı olmaz , şimdi Geretsle anlaştılarsa takımı izlemeye başlamıştır çoktan buda bize buyuk artı olur yeni sezon içiin...

Bulent Tulun'u tanimam etmem fakat su Zapata konusunda herkez guzelim medya'nin gazina geliyor.

Bulent Tulun IRONI yapmisti Zapata'yi alin nasil olsa bedava futbolculari topluyorsunuz diye ama bunu medya tabiki anlayamadi dolasiyla taraftar da.

Diatta'da mi ironi idi ?

Tulun'un gelmesinin tek mantikli sebebi var: aysal belcika'da baglantili oldugu icin en bastan geretsi getirmeyi kafaya koymustu. Tulun'da geretsin en yakin arkadasiymis tr'de iken.

Tulun sadece takim ile ilgenecek ve geretse yardimci olacak ise gelsin. Ama bir zähmet transferlere karismasin!

Bence biz her transfer sezonundan önce Başkanlık Seçimi yapalım

Kaliteli oyuncular gelir hocalar gelir böylece:):)

Futbol_5 tweet

''Helvacının anlaşmak üzereyiz dediği isimler: Volkan şen,Orhan Şam,Yiğit incedemir..bunları öğrendim.Hocada Van Gaal.''

Listede olmasi ile liste disindan desteklemesi bence cok farkli olur.

Hayri Kozak olsada olmasada Ünal Aysal'ın kazanacağını düşünüyorum.Hayri Kozak listede olursa ayrı bir güzel olur tabikide,ama olmamasıda seçim kazanma açısından çok etki yapmaz.Listede olursa inşAllah yönetim daha bir güçlü olur ki buda inkar edilemez.

Gökmen Özdemir:Gerets 'Ali Dürüst olmadı' ihtimaline karşın bir plandı.. Bugün Dürüst 2. başkan ve futbolun patronu aday adayı.. O 'Terim' diyor..

Haluk Yürekli:Gerets ile anlama sağlandı.

Dikkattinizi cektimi bilmiyorum, Luce ve Terim'den sonra ilk defa bu sezon, sezon baslamadan yeni teknik direktörümüz belli olucak. Transferlerde yaz kampından evvel biterse yeni bir devrim baslar :ka19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt