# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ünal Aysal

haftalardir demek istedigim buydu benim.

bu kadar patron arasinda problem cikacagi onceden belliydi.

Adnan Öztürk ile Ali Dürüst arasında ki 2.başkanlık krizi.İkisi de 2.başkan olmak istiyormuş söylenenlere göre..

ali dürüst'ün olduğu yerde adnan öztürk'ün ben olcam demesi biraz abes...

ali dürüst'ün de buna kızıp ben yokum demesi abes... zamanında onu geleceğin başkanı olarak görüyorduk... ama hep bir şekilde kendini çekti...

umarım dogru değildir...

Gelecek seneden itibaren Pegasus'la ucarim o zaman artik. :D

Hakikaten böyle kompleksleri var mıdır bu insanların?

Yoksa basın gerçekten Galatasaray'ın üstüne bu kadar yüklenmek zorunda mı?

ikisi de ilerisi için başkanlığı hedefliyorsa böyle kompleksleri olabilir ama şuan çok gereksiz bence..

cok gereksiz bir tartisma bencede ali dürüst aday olursa hic sasirmam acikcasi

daha bu bir baslangic.

10 tane patron bir arada asla anlasamazlar.

ali durust un yonetimde olmamasi lazim mesela.

daha bu bir baslangic.

10 tane patron bir arada asla anlasamazlar.

ali durust un yonetimde olmamasi lazim mesela.

neden arda sadi?... :)

aslına bakarsan o söylenen yönetim listesinde futboldan anlayan (abdurrahim albayrakı saymazsak, onun da baska sorunları var) tek isim ali dürüst... digerlerinin çok da fazla futbol vizyonu olduğunu düşünmüyorum...

Adnan Öztürk'ü Ali Dürüst'e kesinlikle tercih ederim.

Galatasaray Kulübü kongre üyesi olan eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, aday olması halinde Ünal Aysal'a destek vereceğini açıkladı.

Galatasaray'da kulüp başkan adaylığı gündemde olan Aysal ile Etiler'de bir restoranda yemek yiyen Yılmaz, görüşme çıkışında yaptığı açıklamada, ''Kendisini başkanlık için niyetli gördüm. Böyle bir kararı olursa, her türlü desteği vermeye hazırım'' dedi.

* Ben transfer yaparken öncelikle oyuncunun bonservisini klübüne sorarım, söyledikleri rakam ne ise onu verir alırım, pazarlık yapmam. Ancak ben bir oyuncu için klübü ve oyuncu ile görüşürken, başka bir takım devreye girerse o oyuncudan vazgeçerim, prensip meselesi.

* Alamayacağım oyuncu yok

Galatasaray'a Adanmış Hayatlar\Facebook

Böyle birşey dedimi?

Yılmaz'dan Aysal'a destek!..

Galatasaray Kulübü kongre üyesi olan eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, aday olması halinde Ünal Aysal'a destek vereceğini açıkladı.

Galatasaray'da kulüp başkan adaylığı gündemde olan Aysal ile Etiler'de bir restoranda yemek yiyen Yılmaz, görüşme çıkışında yaptığı açıklamada, ''Kendisini başkanlık için niyetli gördüm. Böyle bir kararı olursa, her türlü desteği vermeye hazırım'' dedi.

Aziz Üstel: "Ünal Aysal Favori.."

Aziz ÜSTEL

Rahmetli Özhan Canaydın döneminde durgunluk devrini yaşayan Galatasaray, Adnan Polat’la birlikte dibe vurdu. Şimdi 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimde silkinip yeniden yükselişe geçmek için Sarı-Kırmızılı camianın önünde büyük bir fırsat var. Adaylardan Ünal Aysal iyi bir yönetim kadrosu hazırlarsa bu seçimlerin tartışmasız galibi olur.

Sayın Aysal’ın dikkat etmesi gereken tek konu; futbolu bilen, futboldan anlayan bir kaç yöneticiyi mutlaka yanına alması. Eğer Fatih Terim’i gerçekten teknik direktör ya da futbolun tek patronu yapacaksa, işte o zaman güçlü ve futbolu bilen yöneticilerin önemi daha da öne çıkıyor. Çünkü Fatih Terim genellikle duygularına yenilen, hatta tutsak olan bir yapıya sahip. Sevdiği futbolcular var, sevmedikleri var. Basında çıkan bir yazı, kimyasını bozuyor, bu takıma yansıyor ve Galatasaray sahadan yenilgiyle ayrılıyor.

Transfer konusunda da Terim’i tek yetkili kılmak hatalı olur. Bu nedenle daha önce Terim’le çok uyumlu bir şekilde çalışan Ali Dürüst’ün ikinci başkan olarak yönetimde bulunması şart.Terim’in, Özhan Canaydın döneminde yaptığı transferleri camia hala unutmadı; Saracoğlu’ndaki 6-0’ı da...

Aslında G.Saray yeni bir başlangıç yapacaksa 14 Mayıs’ta, yepyeni bir teknik direktörle işe başlamak en akıllıcası olur. Daha önce G.Saray’da görev yapmışları iş başına getirmek daha birinci günden tartışmalara yol açar. Aynen Hagi’de olduğu gibi... Sayın Aysal’ın dışında aday olabilecek ve G.Saray’ı eski günlerine taşıyabilecek başka kimse görünmüyor. Futbol konusunun önemini daha önce vurgulamıştım. Süren’in, Aysal’la yakın temas halinde olduğunu biliyorum. Seçimlerden sonra yönetim işe başladığında Süren’i ya Sportif A.Ş.’nin başına getirmek ya da danışman olarak kendisinden yararlanmak bütün G.Saraylılar’ın ayakta alkışlayacağı bir girişim olacaktır.

Uzun lafın kısası Aslan’ın yeniden kükremesi için bütün Galatasaraylılar’ın Ünal Aysal’ı desteklemesi şart.

Galatasaray- Trabzonspor maçına gelince; Seyircisiz maç belki de Aslan’ın lehine olacak. Çünkü protesto ve baskının olmayacağı bir maçta Sarı-Kırmızılılar daha rahat mücadele imkanı bulacaktır.

Fatih Terim Hayırlı olsun demekmi bu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt