# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aziz Üstel: Ünal Aysal Favori..

Transfer konusunda da Terim’i tek yetkili kılmak hatalı olur. Bu nedenle daha önce Terim’le çok uyumlu bir şekilde çalışan Ali Dürüst’ün ikinci başkan olarak yönetimde bulunması şart.Terim’in, Özhan Canaydın döneminde yaptığı transferleri camia hala unutmadı

Özhan Canaydın döneminde yaptığı transferleri camia hala unutmadı değilde

İstediği transferleri o yönetim almayı beceremedi demek daha uygun olurdu.

Cevap: Aziz Üstel: "Ünal Aysal Favori.."

Bu taraftar ve camia kendilerini destekleyecektir; Galatasaray'da görev yapan her kimseyi destelemistir. Yalniz sunu unutmamali; desteklenmesi gereken Baskan degil, bu takim ve bu camiadir. "Baskan" dedigin takimini ve camiasini maddi-manevi desteklerse begeni kazanir ve karsilik bulur. Hatirlamakta fayda var; bir taraftar olarak Adnan Baskan'i da desteklemistik de o ne yap/mis/ti?...

Karamsar olup, ic karartmak istemiyorum; sütten agzi yanan, yogurdu üfleyerek yermis. Hayirlisi olsun bakalim...

Tek kurtulus Grande Fatih Terim

benim anlamadığım Aziz Üstel Rijkaard'ın geleceğini aylar öncesinden söylemiş ve birçoğumuzda hadi canım ordan demiştik. Şimdi "eğer gerçekten Fatih Terim' i düşünüyolarsa yazmış" demekki onunla ilgili girişimler var. hayırlısı bakalım.

ki ben Fatih Terim gelirse Arda'nın gidişine onay vermeyeceğini düşünüyorum.

edit: o gelene kadar satılmazsa

Cevap: # Ünal Aysal

Yapacağı en mantıklı iş başkan olur olmaz Fatih Terim'i futbol konusunda tam yetki ile floryaya geitrmesi olacaktır...Fatih hoca 2002 de yaptığı hataları birdaha asla tekrarlamaz...Ve eğer güçlü bir yönetim görürse arkasında bizi eski günlerimize döndürür..MAcera aramaya gerek yok Ünal Aysal lütfen sende bizim duygulaarımızla oynama...

Yapacağı en mantıklı iş başkan olur olmaz Fatih Terim'i futbol konusunda tam yetki ile floryaya geitrmesi olacaktır...Fatih hoca 2002 de yaptığı hataları birdaha asla tekrarlamaz...Ve eğer güçlü bir yönetim görürse arkasında bizi eski günlerimize döndürür..MAcera aramaya gerek yok Ünal Aysal lütfen sende bizim duygulaarımızla oynama...

avatar rijkaard, istedigin hoca FT.Tam zit, biri cagdisi vatan millet sakarya mantigiyla futbol takimi yönetmeye calisan, kaos futbolu denen felsefenin hocasi, digeri gayet profesyonel, caga uygun ancak zamana ihtiyac duyan, proje uzmani, yapilanma uzmani ve dolayisiyla total futbol hocasi...ilginc.

avatar rijkaard, istedigin hoca FT.Tam zit, biri cagdisi vatan millet sakarya mantigiyla futbol takimi yönetmeye calisan, kaos futbolu denen felsefenin hocasi, digeri gayet profesyonel, caga uygun ancak zamana ihtiyac duyan, proje uzmani, yapilanma uzmani ve dolayisiyla total futbol hocasi...ilginc.

Kisa vadede Türkiye sartlarina göre bizi ayagi kaldiracak ender adamlardan biridir Fatih Terim. Ayrica kendisinin antrenörlügünü bende pek begenmesemde, futbolu bilen ve futbol oynatabilen bir adamdir. Sirf gazla olmuyor bu is.

Cebinden para verecekse gelsin.. Yoksa gerenk yok yani osman.

Ünal reis artık vur masaya yumruğunu. Zaten senden baskada suan durumu toparlayabilecek kisi bulunmuyor.

Lütfen arkadaşım ya...Bırakın su adamın başarılarına sadece motivasyon yaftasını vurmayı..HAdi bizimkilere gaz verdi italyanlara ne yaptı...Ayrıca Rijkaard'ı sevmem Fatih Terim'i sevmememi gerektirmez...Sen bir zamanlar Bülent Korkmaz ile Popescuyu beraber sevmiyormuydun..Biri sakin plan adamıydı diğeri tekmeye kafa uzatıyordu??

Fatih Terim imkan dahilinde Ünal Aysal gelirse.

Bugün Ali Dürüst'ün yönetimde olmayacağını okudum. Çok üzüldüm

Ünal Aysal çekiliyor!

Galatasaray'da başkanlık seçimini etkileyecek 2 gelişme.

Ünal Aysal çekiliyor!

İnan Kıraç'ın kendisini 'iş bilmez' ve 'para babası' olarak gösterdiğini düşünen Ünal Aysal "Çocuk daha doğmadan öldü" diyerek adaylıktan vazgeçti.

Vatan gazetesinin haberine göre, Galatasaray'da sular bir türlü durulmak bilmiyor. Takım tarihinin en kötü dönemini yasarken, yönetimin görevi bırakmasını isteyen muhalefetin Adnan Polat ve ekibine karşı oluşturduğu ittifak da daha bir hafta geçmeden bozuldu. Bunun nedeni ise hemen hemen her firsatta Polat'ı istifaya davet eden camianın kanaat önderi İnan Kıraç'ın sözleri.

BİR ANDA SOĞUDU!

Adnan Polat'ın karşısına güçlü bir ekiple çıkarabilmek içjn Ünal Aysal, Faruk Süren, Ali Dürüst ve Adnan öztürk ile görüsmeler yapan ve Aysal'ı başkan adaylığı için ikna eden Kıraç kendi oluşturduğu bu yapıyı kendi elleriyle yıktı. Önceki akşam Telegol'e katılan Inan Kıraç'ın "Benim başkan adayım Ünal Aysal. O sıfırdan gelen biri ve kurumsallığı biliyor. Tüm kademelerde görev yapmış. Kulübe gereken kurumsaHığı getirecektir. Kendisi gerekirse maddi yardım da yapacak güçte" sözleri olası bir olağanüstü kongrede başkanlığa adaylığını koymayı hazırlanan Ünal Aysal'ın bütün fikrinin değişmesine neden oldu.

Kıraç'ın açıklamalarıyla kendini iş bilmez ve parasıyla her şeyi satın alabilen para babası olarak göstermesinden rahatsız olan Aysal yakın çevresine "Çocuk doğmadan öldü. Ben artık 'yokum' diyerek adaylıktan vazgeçti.

IŞIN ÇELEBİ PFDK'DA

Galatasaray ikinci Başkanı Işın Çelebi, Telegol'de hakem ve federasyon ile ilgili sözleri nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. Önceki akşam Telegol'de "özel görevlendirilmiş hakemler ile Galatasaray'ın önü kesilmeye çalışılıyor. Buradan federasyonu bütün Galatasaray taraftarına şikayet ediyorum" sözleri nedeniyle disipline verildi.

HTspor

Habertürk ortalığı karıştırmaya çalışıyor :)

Bu habertürk ün Allah belasını versin.Bu şerefsizlere dur diyecek yok mu yeter artık.

Aysal gelecek haberturk ve onun gibi diğer yandaş ve şerefsiz medya gerekli cevabı alacak.

Ünal Aysal çekiliyor!

Galatasaray'da başkanlık seçimini etkileyecek 2 gelişme.

Ünal Aysal çekiliyor!

İnan Kıraç'ın kendisini 'iş bilmez' ve 'para babası' olarak gösterdiğini düşünen Ünal Aysal "Çocuk daha doğmadan öldü" diyerek adaylıktan vazgeçti.

Vatan gazetesinin haberine göre, Galatasaray'da sular bir türlü durulmak bilmiyor. Takım tarihinin en kötü dönemini yasarken, yönetimin görevi bırakmasını isteyen muhalefetin Adnan Polat ve ekibine karşı oluşturduğu ittifak da daha bir hafta geçmeden bozuldu. Bunun nedeni ise hemen hemen her firsatta Polat'ı istifaya davet eden camianın kanaat önderi İnan Kıraç'ın sözleri.

BİR ANDA SOĞUDU!

Adnan Polat'ın karşısına güçlü bir ekiple çıkarabilmek içjn Ünal Aysal, Faruk Süren, Ali Dürüst ve Adnan öztürk ile görüsmeler yapan ve Aysal'ı başkan adaylığı için ikna eden Kıraç kendi oluşturduğu bu yapıyı kendi elleriyle yıktı. Önceki akşam Telegol'e katılan Inan Kıraç'ın "Benim başkan adayım Ünal Aysal. O sıfırdan gelen biri ve kurumsallığı biliyor. Tüm kademelerde görev yapmış. Kulübe gereken kurumsaHığı getirecektir. Kendisi gerekirse maddi yardım da yapacak güçte" sözleri olası bir olağanüstü kongrede başkanlığa adaylığını koymayı hazırlanan Ünal Aysal'ın bütün fikrinin değişmesine neden oldu.

Kıraç'ın açıklamalarıyla kendini iş bilmez ve parasıyla her şeyi satın alabilen para babası olarak göstermesinden rahatsız olan Aysal yakın çevresine "Çocuk doğmadan öldü. Ben artık 'yokum' diyerek adaylıktan vazgeçti.

IŞIN ÇELEBİ PFDK'DA

Galatasaray ikinci Başkanı Işın Çelebi, Telegol'de hakem ve federasyon ile ilgili sözleri nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. Önceki akşam Telegol'de "özel görevlendirilmiş hakemler ile Galatasaray'ın önü kesilmeye çalışılıyor. Buradan federasyonu bütün Galatasaray taraftarına şikayet ediyorum" sözleri nedeniyle disipline verildi.

HTspor

2 aylik haber koymussun milleti gaza getirmissin kardes ya :D

Fanatik müthis sallamis, Maraton da haber yapmis :) Ünal Aysal bikmis simdiden, cekilemeyi düsünüyormus falan filan :D Hatta Nuri Sahin, Volkan Sen, Ozan Ipek, Serdar Kesimal ve Lucescu´yla anlasmis simdiden :D Ulan Fanatik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt