# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ünal Aysal

Yarın Galatasaray için büyük gün Ünal aysal saat 14:00 de başkan adaylığını resmen açıklayacak hayırlı uğurlu olsun! Bu adam Galatasaray'ı hak ettiği yerlere yine zirveye taşıyacaktır inanıyorum...

Cevap: Son dakika...Flaşş

LİSTESİNDE KİMLER VAR?

Ünal Aysal'ın listesi de şekillenmeye başladı. Son gelen haberlere göre Ünal Aysal'ın listesinde Ali Gürsoy, Refik Arkan, Akagündüz Özdemir ve Adnan Öztürk gibi isimler yer alacak. Daha önce Ünal Aysal'ın listesinde yer alması beklenen Ali Dürüst ve Faruk Süren gibi isimler ise listede bulunmayacak.

ntvspor.net

Cevap: Son dakika...Flaşş

İşallah Ünal Aysal ile bir toparlanma sürecine gireriz..Doğru yönetim anlayışı,vizyonu geniş bir gs yaratabilecek görüntüde tek kişi Ünal Aysal.

Anlaşıldı ki Ünal Aysal masaya yumruğunu vurmadan Polat medyası susmayacak...Yalman, Ulusoy, Haşhaş, Helvacı derken meydanı çok boş buldular ve sürekli dedikodu üretiyorlar!! Haydi Ünal Başkan; al şu sazı artık eline...

En çok istenilen adam Ünal Aysal. Eğer gelirlerse işleri çok zor olacak. Umarım beklentileri karşılayabilecek bir şekilde bizi bu durumlardan kurtarırlar.

Offffffffff nedense kimseye güvenim,çünkü en çok güvendiğim Polat'tı sonunu gördük o yüzden kimseye güvenim kalmadı korkuyorum artık...:(:(

Ünal Aysal l Basın Toplantısı Düzenledi

Ünal Aysal da adaylığını açıklayacak. Ünlü işadamı yarın saat 14:00'te düzenleyeceği basın toplantısıyla bunu resmileştirecek

Ünal Aysal'ın listesinde Ali Gürsoy, Refik Arkan, Akagündüz Özdemir ve Adnan Öztürk gibi isimler yer alacak

Cevap: Ünal Aysal l Basın Toplantısı Düzenleyecek

Listeden tüyolar verir heralde.

Ali Sabancı yoksa üzülürüm

En çok istenilen adam Ünal Aysal. Eğer gelirlerse işleri çok zor olacak. Umarım beklentileri karşılayabilecek bir şekilde bizi bu durumlardan kurtarırlar.
Aynen katılıyorum..

Gelecek sene şampiyon yaparlarsa büyük başarı olur..Çok büyük bir enkaz var..Göründüğü gibi toparlanmak kolay değil..Başka sıkıntılar var..Gerçekten Allah sabır versin..Şuanki beklentim Gelecek sene en az Uefa kupasına gidelim yeter..ŞL ligi olusa süper ötesi olur..

Hazar Büyüka: 'Aysal'ın başkanlığında Bülent Tulun'un sportif direktörlüğü kesin gibi'

'Cemal Özgörkey listesini 11 Nisan Pazartesi açıklıyor'

An itibari ile az olan güvenimi hiçe indirdiler..Bülent Tulun nedir Allah aşkına? Bizim yöneticilerde Aziz gibi kıvırtmaya başladılar, hem Helvacı hemde Tulun yönetime girmeyeceklerini açıklamışlardı. Ayıp, bir Aziz yapar bilirdik.. Hem Tulunu hiç sevmem, Adnan Sezgin kendisinden daha profesyonel ve iş bilirdir..

Ünal Aysal şanslı çünkü takım dibe vurmuş.

Ünal Aysal şanssız çünkü beklenti yüksek ama sabır yok

Bence Alp Yalman kabul ederse daha mantıklı olur. Ünal Aysal hem tecrübesiz, hem de beklentilerin yüksek olacak olması O'nu karmaşa içine sokabilir. Yalman daha tecrübeli. Ali Dürüst gelirse Fatih Hoca'da kesin gelir. Ben Yalman aday olursa O'nu destekleyeceğim

Bülent Tulun = Adnan Sezgin (Yönetimde listesinde olmayacak)

Abdürrahim Albayrak = Üstünel

Eşleştirme yaptığımızda bunun gibi birşey olacak..Ergun Gürsoyun oğlu Ali Gürsoyda bu ekipte olur..O hepsinden daha iyi anlıyor..

Ciddi ciddi Süreyya Ciliv'i bekliyorum ama aynı zamanda sanmıyorum

Ne Bülent Tulun'u ya.. Adnan Sezgin-vizyonlu. Cok iyi hatirlarim; Gerets zamaninda bir spor programinda 'neden sakalinizi uzattiniz' diye sormuslardi. Verdigi cevap; 'Simdi fb'de Appiah 2.5 mil aliyor, bizde Ilic 500.000, Heinz 650.000. Allah'im kurtar bizi böyle amatörlerden.

Ünal Aysal şanslı çünkü takım dibe vurmuş.

Ünal Aysal şanssız çünkü beklenti yüksek ama sabır yok
Çok beklenti olursa havayı alırlar..İlk senelerinde Bu takımı ŞL ligine götürürlerse büyük başarı olur..Ben gelecek sene büyük düşünmüyorum..Avrupaya gidelim yeter..Çünkü ciddi sorunlar var.Birde herkez şunu sanıyor..Aysal gelecek 20 oyuncu gidecek 20 oyuncu gelecek.Takım çoşacak..10 oyuncu takımdan gitse yine razıyım;)..Bazı şeylerde malesef göründüğü gibi kolay değil..Sözleşmesi bitenler kesin gider..Yabancıları göndermek sıkıntı olacak.Teklif gelen varsa gönderilirler..Sözleşme feshde sıkıntı olur.Balta'yı falanda kesin bırakırlar..Taraftar olarak tepkiliyiz ama bunu kimse bilmiyor..Yönetimin ve medyanın gözüne sokamadık..Sanalda kalıyor.Oyunculardan ziyade sağlık ekibi ve teknik ekipler gitmeli.Ayrıca gelecek sene Yayın geliri az gelecek,Havuzdan en az parayıda biz alacaz..Artık lig sıralamasına göre paralar değıtılıyor..Yeni yönetime şimdiden Allah sabır versin..

Abdürrahim Albayrak

Sinan Kalpakçıoğlu

Ali Sabancı (Klübe yakın kişiler olacak deniliyor)

Bülent Tulun (Sezgin modeli,Yönetimde olmayacakmış..Paralı)

Konuşulanlar bunlar..

Umarım Haldun Üstünberk'te listedede olur..Basket şubesi için şart..

Ali Sabancı yoksa üzülürüm

Söylentiye göre Sabancı yokmuş, bende üzüldüm açıkçası. Birde Bülent Tulun olayı var, en istemediğim olaylardan biri..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt