# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal yarın saat 14:00'te basın toplantısı düzenleyecek

Haldun'un sevmeyeni de azımsanmayacak sayıda. Gerek Faruk Süren'le olan münasebetinden olsun, gerekse taraftarın içinden biri olarak yıllarca orada bulunmasını çekememelerinden olsun, bazı geri kafalı üyeler tarafından hiç sevilmedi diye biliyorum.

bende bu yönde düsünüyorum keske olsa listede cok güzel olurdu ama gelecekte baskanmiz olur insallah haldun üstünel o isik var cünkü. saygilar

Ben artık nedense hiç ümitli değilim içimden bir ses hayalkırıklığı olacak diyor içimdeki o sesi defalarca kesmeye çalıştım ama o sesini hep yükseltti bana karşı..

Görende Haldun Üstünel varken Şampiyon olduk sanır..

İlk sene çok şey beklemeyin..Kağıt üzerinde yazıldığı gibi 15 oyuncu al 20 oyuncu gönder o kadar kolay değil..İşleri çok zor..Zaman vermemiz lazım..Şampiyonluğada şartlanmayın derim..Ben Uefa kupasına gitmeye şartlandım..ŞL ligi olursa süper ötesi olur..Kim gelirse gelsin büyük en az olacak..Allah kolaylık versin.

İlk sene çok şey beklemeyin..Kağıt üzerinde yazıldığı gibi 15 oyuncu al 20 oyuncu gönder o kadar kolay değil..İşleri çok zor..Zaman vermemiz lazım..Şampiyonluğada şartlanmayın derim..Ben Uefa kupasına gitmeye şartlandım..ŞL ligi olursa süper ötesi olur..Kim gelirse gelsin büyük en az olacak..Allah kolaylık versin.

biz bekleriz,biz büyük takım taraftarıyız Konyaspordan bahsetmiyoruz.. takım bir senede nasıl dibe vuruyorsa, bir senede çıkacak.gelen yapamıyosa hiç talip olmasınlar. burası Galatasaray burda hedefler küçülmez.kimse kusura bakmasın..

biz bekleriz,biz büyük takım taraftarıyız Konyaspordan bahsetmiyoruz.. takım bir senede nasıl dibe vuruyorsa, bir senede çıkacak.gelen yapamıyosa hiç talip olmasınlar. burası Galatasaray burda hedefler küçülmez.kimse kusura bakmasın..
Hedef küçülme ile alakası yok..Başka sorunlar var..Siz baltanın falan gideceğini mi? sanıyorsunuz.Her iddaasına girerim balta falan bu takımda kalır..Pino kadro dışı olsa ne yazar adam tıkır tıkır parasını alacak.Olan yine kulübe olacak.Takımı demiyorum Kulübü kısa vadede şaha kaldırırlarsa helal olsun derim..Enkaz büyük..Tabiki büyük takımız..Ama içine iyice ettiler..Günü kurtarmak için çalışma yapılmaması lazım..

Hangi kanalin gösterecegine dair bir bilgi varmi?

Ntvspor belki gösterir..Sohbet ortamı olursa göstermez.

Bülent Tulun varsa...Gerets hayırlı olsun diyebilirmiyiz?

Gerets gelirken Fas milli takımından Taraabt getirsin:D

En azından son haftalara kadar şampiyonluk iddaamız oluyordu.

"hayrİ kozak Ünal aysalin lİstesİne gİrebİlİr alİ dÜrÜst konusunda camİanin baskilari sonrasi orta yol bulunabİlİr bu akŞam sicak geÇecek anlaŞilan" bca

Ünay Aysal başkan olursa Abramovic tarzı para mı saçacak acaba yoksa daha planlı programlı,geleceğe yönelik hamleler mi yapacak.

Bu en çok merak ettiğim husus kendisi hakkında

BCA neyin kısaltması..Cahilliğime verin:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt