# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ünal Aysal

Adnan Öztürk'ün muhakkak iyi bir görevde geniş yetkileri olmalı. Profesyonelleşme konusunda büyük adımlar atacağına inanıyorum Adnan Öztürk'ün.

Hayri Kozak da 2. başkanlığa yakışır.

ne kulup olduk ya her anımız yeni bi surpriz yeni bi haber :D neyse aysal-ozturk-kozak super olur demiştim bi keresinde valla olur :D

Kaynak twitter ancak sallayacak adamlar değiller.

Normalde haberi Bahri Havadır vermiş ancak Timur Koban ve Arda Selim Üçer bunun 10 gün önce olduğunu söyledi. Bu isimler de Genel Kurul'da konuşan isimlerden ikisiydi.

Bir yanda Haluk Ulusoy - Ali Dürüst - Haldun Üstünel - Fatih Terim

Diğer yanda Ünal Aysal - Hayri Kozak - Adnan Öztürk

Seçim yapmak zor olur böyle olursa.

Kaynak twitter ancak sallayacak adamlar değiller.

Normalde haberi Bahri Havadır vermiş ancak Timur Koban ve Arda Selim Üçer bunun 10 gün önce olduğunu söyledi. Bu isimler de Genel Kurul'da konuşan isimlerden ikisiydi.

ben de timur kubanın cevabı gorunce paylastım direkt

Lucescu'yu git getirirse o olsun.BU kadar açık.:)

Yanlız H.Kozak adamı karizması ile döver.Yönetimde olsun isterim,gençlere de tecrübelerini aktarır.Hayri Kozak dışında Haldun Üstünel,Abdurrahim Albayrak,Ali Sabancı,Adnan Öztürk gibi yöneticiler muhakak bulunmalı.

Cevap: Ünal Aysal yarın saat 14:00'te basın toplantısı düzenleyecek

Hayri Kozak yönetimde olursa cok mutlu olurum ama Bahri Havadir haberi beyler, dereyi görmeden slip donlari giymeyelim.

Hayri Kozak yönetimde olursa cok mutlu olurum ama Bahri Havadir haberi beyler, dereyi görmeden slip donlari giymeyelim.

twitterda timur kuban ve arda selim ucer de dogruladı haberi.. hatta 10 gundur varmıs bu durum..

Bir yanda para diğer yanda güç.

Benim anlamadigim Ali Durustun problemi 2. baskanlik mi ? Iki tane 2. baskan da olur, Canaydin doneminde oyle olmustu galiba yanlis hatirlamiyorsam.

Yalnız bu adam kaç senedir konuşuluyor. Zamanında Oğuz Serdar da Ünal Aysal diye çıldırıyordu. Bu adam ya kurtarıcımız olacak yada tamamen dibe çökeceğiz. Ortası yok gibi.

Adnan Öztürk 2. Baskan olmayacaksa Ali Dürüst´le niye anlasamadilar? Ben pek ihtimal vermiyorum Hayri Kozak´in 2. Baskan olacagina. Adnan Öztürk´süz bir yönetim kurulunu da desteklemem ben. Adnan Öztürk´ü de küstürmenin bi manasi yok, cünkü futbol anlaminda bütün projeleri Adnan Öztürk hazirliyor. Biz Aysal´in gücü disinda Öztürk´ün vizyonunu sevdik. Yalan mi?

tüzemen acikladi simd...

öztürk aramis kendisini aysal'in yönetiminde yer alacagim demis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt