# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal bugün saat 14:00'te basın toplantısı düzenleyecek

Ünal Aysal ilk defa Türkiye'de canli yayinda bir basin toplantisi yapacak gibi. Bundan önce hic canli yayinda bir konusmasini izlemedim. Bir kere Telegol'e baglandiydi telefonla sadece, oda 5-6 sene önce.

Ünal Aysal ilk defa Türkiye'de canli yayinda bir basin toplantisi yapacak gibi. Bundan önce hic canli yayinda bir konusmasini izlemedim. Bir kere Telegol'e baglandiydi telefonla sadece, oda 5-6 sene önce.

Malı genel kurulda cok kısa bı röportaj vermişti ben de orda gormuştum ilk

Sporx.com

Ünal Aysal açıklayacak! Galatasaray'da başkanlık koltuğuna oturmasına kesin gözüyle bakılan Ünal Aysal, adaylığını bugün resmen açıklıyor.

Son iki gündür bazı basın yayın organları tarafından Ünal Aysal'ın adaylıktan çekileceği konuşuluyordu ancak Aysal bu söylentilere 13 Nisan Salı günü saat 14:00'te düzenleyeceği basın toplantısı ile son verecek.

Adaylığını resmen açıklayacak olan Aysal'ın listesinde Adnan Öztürk, Abdürrahim Albayrak ve Refik Arkan'ın kesin olarak yer alacağı öğrenildi. Daha önce Aysal'ın yönetim kurulu listesinde olmayacağını açıklayan Ali Dürüst'ün de arka arka planda Aysal'a desteğini sürdüreceği belirtildi.

Camiadan gelen büyük baskılara karşın, Adnan Polat görevdeyken adaylık duyurusu yapmanın etik olmayacağını belirten Aysal, kulübün seçim sürecine girmesinden sonra düğmeye basmıştı. Günlerdir toplantı üstüne toplantı düzenleyen ve sağ kolu Adnan Öztürk ile beraber listesini hazırlamaya çalışan Aysal'ın bugün ekibini duyurmayacağı ancak projeleri ve hedefleri hakkında bilgilendirme yapacağı belirtildi.

Geçen dönem aday olan ve Adnan Polat ile girdiği başkanlık yarışında 2290 oy toplayan Adnan Öztürk'ün seçim sürecinde dile getirdiği “3. dönem” söyleminin bugün Ünal Aysal tarafından da dile getirileceği belirtildi. Galatasaray'ın, Ali Sami Yen tarafından kuruluşunu 1. dönem kabul eden, 1990'ların sonunda yakalanan ve 2000'de zirve yapan süreci 2. dönem olarak gören Aysal'ın ekibiyle beraber sarı-kırmızılı kulübe 3. altın dönemi yaşatmak arzunu dile getireceği ifade edildi.

Galatasaray tarihinin uzun süreden sonra sabırsızlıkla beklediği isim olan Ünal Aysal başkanlık adaylığını açıklıyacak deniyor

Saat var mekan yok,bu adam kendi başınamı açıklıcak adaylığını?

Galatasaray tarihinin uzun süreden sonra sabırsızlıkla beklediği isim olan Ünal Aysal başkanlık adaylığını açıklıyacak deniyor

Saat var mekan yok,bu adam kendi başınamı açıklıcak adaylığını?

Conrad Otel.

Ünal Başkan'dan camianın üzerindeki ölü toprağını dağıtacak bir konuşma bekliyorum..Artık Adnan Polat dahil uzantısındaki hiç bir ismi medyada, tv' de, gazetelerde görmek dahi istemiyoruz...Camiamız yerlerde sürünüyor ve artık birisi buna dur demeli!!

RadyoSporda Yalçın dümer konuşuyor.

Ünal Aysalın Transfer Lİstesi hakkında ellerine bilgi geldiğini söyledi.

1-Nuri ŞAHİN

2-Volkan ŞEN

3-Ozan İPEK

4-KAyseriden bir sağ veya sol bek

bir kaç kişi daha söyledi sanırım ama şuan hatırlayamıyorum...

orda nuri sahini görünce bide yalcın dümer yazılı olunca asparagas haber oldugu kesin..

Bugün kü toplantıyı televizyon verirmi arkadaşlar..

haluk ulusoy-haldun ustunel-fatih terim-hamit altintop-tuncay sanli:D

Haluk Ulusoy veya Alp Yalman'ın aday olmayacağını düşünürsek, önümüzdeki 3 yıl başkanımız olacak olan (en azından yüksek ihtimal) Ünal Aysal'ın ilk canlı basın toplantısı. Heyecanlıyım. Nelerden bahsedecek acaba merak ediyorum. Metin'den mi okuyacak yoksa akıcı bir konuşması mı olacak. Bunlar bile aklıma geliyor. Soru alacak mı? Arda konusundan bahsedecek mi? Az kaldı :)

Aklıma hiç Tuncay gelmemişti. Tuncay bence iyi seçim olur. Dinamizmi yeter. Alınırsa sevinirim

Umarım beklentileri karşılayacak bir basın toplantısı olur.Yönetimde ki isimlerin hepsini olmasa da büyük kısmını açıklamasını beliyorum.

Alper Mert ntvspor radyo: 2. başkan Hayri kozak-ali dürüst-murat canaydın da listesinde olabilirmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt