# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ünal Aysal

ben illa ünal aysal baskan olsun demiyorum, hatta herkese olabildigince karamsar yaklasiyorum ki, sonra yine hüsran olsun, ama insallah bu kulübü layikiyla idare edecek bir baskan ve daha da önemlisi yönetim kurulu secilir.Tek temenim bu.Seni cok seviyorum GALATASARAY.

Hocam, senin avatara kıl oldum, senin avatarını görünce konuyu kapatıyorum değiştir şunu. :asd:

Adnan Ozturk projeleri ile gercekten profesyonellik ve kurumsallasma saglayacak gibi. Fazla bilmiyorum fakat en cok ona guveniyorum. Listede olursa Adnan Ozturk bakalim neler yapabilecek umarim yaniltmaz.

Futboldan anlamam" deyip futboldan anlayan kişi olarak Bülent Tulun'u göreve getirme durumu bende olumsuz bir hava oluşturdu malesef... Listesini beklemekte fayda var umarım Bülent Tulun Pasif bir görevde olur... Bugun Gazetelerde bugün çıkan haber gibi Khurt veya Kanyon gibi kişiler başta olursa sorun olmaz. Ama Tulun birinci adamsa vay halimize vayy...Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak tabiri gerçek olur... Bir şekilde sesimizi duyurmalıyız Bülent Tulunu istemiyoruz. Keşke Manisa maçı arenada olsaydı. Dev bir pankart astırırdık... Burayı okuyan bir çok basın mensubu var onlar dile getirse diyeceğim ama dostumuz bu aralar çok az....

Yeni'saray' şekilleniyor

Galatasaray'da olağanüstü kongreye yaklaşık bir ay kala adaylar yönetim listelerini şekillendirmeye devam ediyor.

Adaylığını resmen açıklayan Ünal Aysal'ın, listesine 10 ismi kattığı ve uzun süren uğraşlardan sonra Ali Dürüst'ü de ikna ettiği öğrenildi.

Daha önce Ünal Aysal'ın yanında olması beklenen ancak yaşanan ikinci başkanlık krizinin ardından seçime girmekten vazgeçen Ali Dürüst, uzun görüşmeler ve başkan yardımcılığı sözünün ardından ikna edildi.

Bu arada Ali Dürüst'ün Adnan Polat'la da bir görüşme yaptığı ve Polat'ın, "Alp Yalman'ın da içinde bulunacağı bir organizasyonla seçime katıl" teklifine olumsuz yanıt verdiği bildirildi.

Endonezya'da tatilde bulunan Başkan Adayı Ünal Aysal'ın yakın arkadaşlarına "ne yapıp edip, Ali Dürüst'ü ikna edin" ifadelerini kullandığı ve Ali Dürüst'ün listede olduğu haberini telefonla öğrendiği belirtildi.

Ünal Aysal'ın listesinde ikinci başkanlık için Hayri Kozak ismi netlik kazanırken, Ali Dürüst'ün başkan yardımcısı olacağı öğrenildi.

Ünal Aysal'ın listesinde şu isimler bulunuyor.

ÜNAL AYSAL

ALİ DÜRÜST

ADNAN ÖZTÜRK

HAYRİ KOZAK

AKA GÜNDÜZ ÖZDEMİR

ALİ GÜRSOY

ORHAN YÜZEN

ALİ KİREMİTÇİOĞLU

CELAL ERKUT

REFİK ARKAN

ABDURRAHİM ALBAYRAK

CELAL GÜRCAN

MURAT CANAYDIN

SEDAT DOĞAN

Ligtv.com.tr - VideoHaber - Yeni'saray' şekilleniyor

Bu yönetimin karsisinda kimse duramaz. Ulusoy bile duramaz. Müthis bir yönetim

Ünal Aysal - Ali Dürüst - Adnan Öztürk - Hayri Kozak - Abdurrahim Albayrak

Özledigimiz güclü yönetim geliyor nihayet galiba

Sportif Direktörlüğe Fatih Terim getirilmeli

Bülent Tulun olmamış. Oda tam bir yetenek düşmanıdır.

Yeni'saray' şekilleniyor

Galatasaray'da olağanüstü kongreye yaklaşık bir ay kala adaylar yönetim listelerini şekillendirmeye devam ediyor.

Adaylığını resmen açıklayan Ünal Aysal'ın, listesine 10 ismi kattığı ve uzun süren uğraşlardan sonra Ali Dürüst'ü de ikna ettiği öğrenildi.

Daha önce Ünal Aysal'ın yanında olması beklenen ancak yaşanan ikinci başkanlık krizinin ardından seçime girmekten vazgeçen Ali Dürüst, uzun görüşmeler ve başkan yardımcılığı sözünün ardından ikna edildi.

Bu arada Ali Dürüst'ün Adnan Polat'la da bir görüşme yaptığı ve Polat'ın, "Alp Yalman'ın da içinde bulunacağı bir organizasyonla seçime katıl" teklifine olumsuz yanıt verdiği bildirildi.

Endonezya'da tatilde bulunan Başkan Adayı Ünal Aysal'ın yakın arkadaşlarına "ne yapıp edip, Ali Dürüst'ü ikna edin" ifadelerini kullandığı ve Ali Dürüst'ün listede olduğu haberini telefonla öğrendiği belirtildi.

Ünal Aysal'ın listesinde ikinci başkanlık için Hayri Kozak ismi netlik kazanırken, Ali Dürüst'ün başkan yardımcısı olacağı öğrenildi.

Ünal Aysal'ın listesinde şu isimler bulunuyor.

ÜNAL AYSAL

ALİ DÜRÜST

ADNAN ÖZTÜRK

HAYRİ KOZAK

AKA GÜNDÜZ ÖZDEMİR

ALİ GÜRSOY

ORHAN YÜZEN

ALİ KİREMİTÇİOĞLU

CELAL ERKUT

REFİK ARKAN

ABDURRAHİM ALBAYRAK

CELAL GÜRCAN

MURAT CANAYDIN

SEDAT DOĞAN

Ligtv.com.tr - VideoHaber - Yeni'saray' şekilleniyor

Listede ismine pek aşina olmadığımız fakat kariyerleri başarılı yöneticiler mevcut.

Ali Kiremitçioğlu (Reklam ve Pazarlama), Celal Erkut (Hukuk Profesörü) , Aka Gündüz Özdemir (Koç Holding Dayanıklı Tük. Grup CEO) ve Orhan Yüzen (iş adamı) son derece nitelikli ve donanımlı isimler. Ali Gürsoy ve Abdurrahim Albayrak' ın dinamizmi futbol şubesi için önemli bir değer. Sedat Doğan ve Murat Canaydın aileden gelen kimlikleri ile manevi bir rolde üstleneceklerdir. Ali Dürüst, Adnan Öztürk ve Hayri Kozak gibi ağır toplarında içinde yeraldığı bu ekip son derece güzel işler yapabilir.

Orhan Yüzen

*Ozhan Canydin yonetiminde yoneticilik yapmisti.

*Kadikoy deplasmaninda kendisi yonetici iken tribune girebilmis birisi.

*Antalyada duzenledigimiz taraftar panelinde rahmetli Alpaslan abiyle birlikte istirak etmisti.Gayet efendi ve gercekten tribunden birisi.

*Isadami.New York ta yasiyor diye biliyordum.

*Empire states in son katlarini 20:45 li sampiyonlukta sari -kirmizi olarak aydinlattirmisti.

Alıntı !

Orhan Yüzen

*Antalyada duzenledigimiz taraftar panelinde rahmetli Alpaslan abiyle birlikte istirak etmisti.Gayet efendi ve gercekten tribunden birisi.

*Empire states in son katlarini 20:45 li sampiyonlukta sari -kirmizi olarak aydinlattirmisti.

Alıntı !

Bu adamı sevdim şimdiden. :D

Abdurrahim Albayrak yerine Haldun Üstünel'i tercih ederim.

Orhan Yüzen

Alıntı !

zeytin adli restoranlari var burda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt