# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ünal Aysal

Oldu. Ceyiz sanki bu, kafasina esen kulube birseyler alsin.

SERDAR REYIZ :yenieek:

Öncelikle uçağa değil de oyuncuya ihtiyacımız var gibi. Sonuçta uçak gol atamaz. :)

mertesacker,cacares,ömer toprak gibi stoperleri almaliyiz.orta sahamiza vidal,hamit,gökhan inler gibi deneyimli futbolculari almaliyiz.

Uçak demek sponsorluk demek, sponsorluk demek kaynak demek, kaynak'ta transfer demek daha doğrusu kaliteli transfer demek

Ben etmem. Kulubun parasiyla abuk subuk adamlar alip kahramanlik taslayacak adam yerine cebinden kulube ucak almak isteyen adami tercih ederim.

Abuk Subuk adamlar gittiği takımlarda şov yaparken biz küme düşmemeye oynuyoruz.

Bu yönetim listesi isim olarak çok güçlü gibi görünsede, ilerleyen zamanda sıkıntı ve çatlaklar olacak gibi duruyor.Biraz çok başlılık var gibi.Mehmet helvacı - Yiğit şardan çekişmesini, bu yönetim listesinde Ali Dürüst - Adnan Öztürk arasında yaşanabilir gibi duruyor.

Abdurrahim Albayrak her ne kadar taraftar olarak sevimli gelsede, ben hareket,tavır ve söylemlerini yönetici kimliğine pek yakıştıramıyorum.Profosyönelleşme diyeceksin Albayrakı listeye alacaksın pek olmadı :), bence.

eğer bu liste hazırlama işi biraz daha uzarsa ne bilim 1 hafta 10 gün daha, iş hizmet yarışından çıkıp at pazarlığına dönerse o zaman seçimden sonra bu günleride ararız gibime geliyor.İnşallah her kes sorumluluğunun farkındadır.

Abdurrahim Albayrak' ın 2010 Gerçek kişi vergi tahakkuku sıralamasında ilk 100 içinde olduğunu da gözardı etmemek gerekir.

Haluk Ulusoy aday olursa, dilemma yasarim.

Ünal Aysal'ın listesinde şu isimler bulunuyor.

Ligtv

ÜNAL AYSAL

ALİ DÜRÜST

ADNAN ÖZTÜRK

HAYRİ KOZAK

AKA GÜNDÜZ ÖZDEMİR

ALİ GÜRSOY

ORHAN YÜZEN

ALİ KİREMİTÇİOĞLU

CELAL ERKUT

REFİK ARKAN

ABDURRAHİM ALBAYRAK

CELAL GÜRCAN

MURAT CANAYDIN

SEDAT DOĞAN

Yeni'saray' şekilleniyor

Galatasaray'da olağanüstü kongreye yaklaşık bir ay kala adaylar yönetim listelerini şekillendirmeye devam ediyor.

Adaylığını resmen açıklayan Ünal Aysal'ın, listesine 10 ismi kattığı ve uzun süren uğraşlardan sonra Ali Dürüst'ü de ikna ettiği öğrenildi.

Daha önce Ünal Aysal'ın yanında olması beklenen ancak yaşanan ikinci başkanlık krizinin ardından seçime girmekten vazgeçen Ali Dürüst, uzun görüşmeler ve başkan yardımcılığı sözünün ardından ikna edildi.

Bu arada Ali Dürüst'ün Adnan Polat'la da bir görüşme yaptığı ve Polat'ın, "Alp Yalman'ın da içinde bulunacağı bir organizasyonla seçime katıl" teklifine olumsuz yanıt verdiği bildirildi.

Endonezya'da tatilde bulunan Başkan Adayı Ünal Aysal'ın yakın arkadaşlarına "ne yapıp edip, Ali Dürüst'ü ikna edin" ifadelerini kullandığı ve Ali Dürüst'ün listede olduğu haberini telefonla öğrendiği belirtildi.

Ünal Aysal'ın listesinde ikinci başkanlık için Hayri Kozak ismi netlik kazanırken, Ali Dürüst'ün başkan yardımcısı olacağı öğrenildi.

Ünal Aysal'ın listesinde şu isimler bulunuyor.

ÜNAL AYSAL

ALİ DÜRÜST

ADNAN ÖZTÜRK

HAYRİ KOZAK

AKA GÜNDÜZ ÖZDEMİR

ALİ GÜRSOY

ORHAN YÜZEN

ALİ KİREMİTÇİOĞLU

CELAL ERKUT

REFİK ARKAN

ABDURRAHİM ALBAYRAK

CELAL GÜRCAN

MURAT CANAYDIN

SEDAT DOĞAN

Ligtv.com.tr - VideoHaber - Yeni'saray' şekilleniyor

Ali Sabancı yok mu ?:confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt