# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ünal Aysal

Artık içiniz rahat olsun takımı düzelteceğiz gibi laflardan sıkıldım.Kimi getireceksiniz kimi alacaksanız açıklayın ona göre davranalım.

Ayın 22'sinde resmi olarak adaylıklarını ve listelerini divana bildirmek zorundalar..3 veya 4 gün sonrada renk seçimi olur..

Bir yanlışlık olabilirmi? 22 Nisan' da Divan' da resmiyet kazandırılması gereken şey başkan adaylığı başvurusu. Yönetim kurulu listelerinin bu tarihte divan kuruluna sunulması gibi bir mecburiyet yok diye biliyorum.

Bir yanlışlık olabilirmi? 22 Nisan' da Divan' da resmiyet kazandırılması gereken şey başkan adaylığı başvurusu. Yönetim kurulu listelerinin bu tarihte divan kuruluna sunulması gibi bir mecburiyet yok diye biliyorum.

Yok var. Listeyi de sunmak zorundalar. O yüzden artik baska bir adayin cikmasi da baya zor. Basin toplantisi yapacak, listesini hazirlayacak vs. Tabiki olabilir ancak üyeler neden bu kadar bekledigini sorgular bu sefer. Dezavantaj olur bu saatten sonra. Görünen Aysal ve Helvaci cekisecekler

Medya seçimde aday olması yönünde Adnan Polat' a inanılmaz bir destek veriyor. Her gün neredeyse tüm gazetelerde Adnan Polat' ın seçime girmesi gerektiği ve arkasındaki desteğin çığ gibi büyüdüğü yazılıp çiziliyor..Ben bunu G.Saray' daki kaotik ortamdan malzeme çıkarmaya çalışan ve Ünal Aysal' ın gücünden korkanların çaresizliği olarak görüyorum.

Yok var. Listeyi de sunmak zorundalar. O yüzden artik baska bir adayin cikmasi da baya zor. Basin toplantisi yapacak, listesini hazirlayacak vs. Tabiki olabilir ancak üyeler neden bu kadar bekledigini sorgular bu sefer. Dezavantaj olur bu saatten sonra. Görünen Aysal ve Helvaci cekisecekler

Medya'ya sizdirmadan calismalarini yapmis olabilir x aday, yani hic bir sekilde sorun olmaz. Divan kuruluna kadar surpriz bir aday cikabilir. Dezavantaj falanda olmaz sonucta Divan'da herkez listesini aciklayip projelerini anlatacak.

Medya'ya bunlari aciklasan ne yazar, basin toplantisi falan cokta onemli degil. Onemli olan Divan'daki gelismeler ...

Amatör branşlara bakışını çok merak ediyorum.

Bizim de ağırlığımızı koymamız lazım yeter bu Azize'nin köpeklerinden çektiğimiz.Gel Ünal Aysal gel artık...

Amatör branşlarada önem verirse müthiş olur gerçekten

Ünal Aysal disinda yöntimin gücüne bakmanizi tavsiye ediyorum. Bu yönetimden cok umutluyum. Hersey cok güzel olacak seneye insallah. Kimse merak etmesin

inşallah ali dürüst yönetimde olmaz.olursa bence iç karışıklık cok olur.4 tane reis olmaz

inşallah ali dürüst yönetimde olmaz.olursa bence iç karışıklık cok olur.4 tane reis olmaz

Kulüp iç karışıklık falan kaldıracak durumda değil artık herkes efendi olacak kendi egolarından önce Galatasaray menfaatlerini düşünecek kısacası herkes işini yapacak ve düzgün yapacak.

Kulüp iç karışıklık falan kaldıracak durumda değil artık herkes efendi olacak kendi egolarından önce Galatasaray menfaatlerini düşünecek kısacası herkes işini yapacak ve düzgün yapacak.

öyle olsaydı ali dürüst sorun cıkarmazdı.örnek adnan öztürk.ali dürüst e hiç gerek yok,zaten bu zamana kadar bize ne faydası olmuş onuda anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt