# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ünal Aysal

öyle olsaydı ali dürüst sorun cıkarmazdı.örnek adnan öztürk.ali dürüst e hiç gerek yok,zaten bu zamana kadar bize ne faydası olmuş onuda anlamadım

Ben şahıslar için konuşmadım yönetimde kim olursa olsun Adnan Polat yönetiminin yaptığı yanlışları yapmamalı ,taraftarın dayanacak gücü kalmadı çünkü.Yönetimde kim olursa olsun kenetlenip Galatasaray menfaatlerini ön planda tutmalı.

21.4.2011 her aday listesini aciklamak zorundaymis bu dogrumu bilen varmi ?

22 Nisan'a kadar listeyi bildirmek zorunda diye biliyorum.

Listesine Haldun Üstünel'i de alır umarım büyük ihtimal Ünal Aysal başkan

"HİÇBİR OLUŞUMUN İÇİNDE YOKUM"

Galatasaray'daki 4 yıllık yöneticilik görevine istifa ederek son veren Haldun Üstünel "Galatasaray'da yazılı olmayan kurallara çok dikkat edilir. Sportif başarılar tabii ki önemlidir ama Galatasaraylılık duruşu ve bakış açısı çok farklıdır" ifadesini kullanırken "Beni tanıyanlar çok iyi bilir. Ben görev ve sorumluluklardan kolay kolay vazgeçmem. Ama ayrıldım mı bir daha arkama bakmam. Seçim sürecini dışarıdan izliyorum. Adımı pazarlık masalarında kullanıldığını görüyorum ve bunlar beni çok üzüyor. Bunlar gerçeği yansıtmıyor. Ben kendimi geriye çektim ve hiçbir oluşum içinde yokum" açıklamasını yaptı.

"DEMODE İSİMLER BİRLİKTELİĞİ SAĞLAYAMAZ"

Haldun Üstünel "Ben yönetimde yıpranmış ve demode isimlerin Galatasaray'da birlikteliği sağlayacağına inanmıyorum. Kapalı kapılar ardından çok büyük kavgalar yaşanıyor. Kaygı ve üzüntüyle gelişmeleri takip ediyorum" dedi.

"ARDA BİR YIPRATILMA KAMPANYASININ ORTASINDA..."

Galatasaray eski yöneticilerinden Haldun Üstünel, dün basına sızdırılan Arda Turan'ın görüntüleri hakkında da konuştu. Arda'nın bir yıpratılma kampanyasının ortasında bulunduğunu iddia eden Üstünel "Arda camiamızın gözbebeğidir. Biz geleceği Galatasaray'dan yana oluştururken Arda'yı nasıl satarızdan çok yeni Arda'ları nasıl yetiştireceğimizi düşünmeliyiz. Arda'nın üzerine çok gidiliyor. Cefakar Galatasaray taraftarı şu an onu çok sahiplenmiş durumda. Bu da bizim hoşumuza gidiyor. Arda bir yıpratma politikasıyla karşı karşıya. Vahim olan bu tablo görüntülerin basına sızması" diye konuştu.

Galatasaray taraftarının toleransının kalmadığını savunan Üstünel "Hazır oyuncuların takıma monte edilmesi şu an itbarıyla alt yapıdan daha önemli" dedi.

Sıcak Bilgi: Ali Dürüst, Fatih Terime resmi teklifte bulundu..Fatih Terimin kararı düşüneceği ve seçimden sonra cevabını vereceğini iletti.. futbol_5

ünal aysal seçilirse fatih hoca sportif direktör olacakmış

Unal aysal basarisiz olcak gibime geliyor... Umarim beni utandirir.

Sakin albayrak gibi cikarcilara guvenmesin. 250.000$ icin ! Yaptigini unutumadik

Sıcak Bilgi: Ali Dürüst, Fatih Terime resmi teklifte bulundu..Fatih Terimin kararı düşüneceği ve seçimden sonra cevabını vereceğini iletti.. futbol_5

''Cevabını seçimden sonra verecek'' kısmı bile, haberin ne kadar kolpa olduğunun göstergesi.

Ünal Aysal Perşembe saat 14'te Lig TV Futbol Gündemi'nin canlı yayın konuğu olacak.

Bahri Havadır: "Futbolcudan teknik direktörüne, kaleci antrenörüne kadar birçok önemli isimle görüşülüyor. Teknik direktörlük için 2'si yabancı 1'i Türk 3 isimle görüşülüyor. Ama yabacılardan biriyle yüzde 99 anlaşıldı".

Şansal Büyüka araya girerek yüzde 99 anlaşılan teknik adamın Gerets olduğunu söyledi.

Bahri Havadır: "Futbolcudan teknik direktörüne, kaleci antrenörüne kadar birçok önemli isimle görüşülüyor. Teknik direktörlük için 2'si yabancı 1'i Türk 3 isimle görüşülüyor. Ama yabacılardan biriyle yüzde 99 anlaşıldı".

Şansal Büyüka araya girerek yüzde 99 anlaşılan teknik adamın Gerets olduğunu söyledi.

nazlanan LUCESCU mu acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt