# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ünal Aysal

Bence bu uçlu arasinda geçiyor:

Gerets, Le Guen ve Abdullah Avci

Bahri Havadır: "Futbolcudan teknik direktörüne, kaleci antrenörüne kadar birçok önemli isimle görüşülüyor. Teknik direktörlük için 2'si yabancı 1'i Türk 3 isimle görüşülüyor. Ama yabacılardan biriyle yüzde 99 anlaşıldı".

Şansal Büyüka araya girerek yüzde 99 anlaşılan teknik adamın Gerets olduğunu söyledi.

Gerets hayırlı olsun diyebilir miyiz?

Bahri Havadır bol keseden sallar..Hani Aysaldan laf alamıyordu..Sakino lun çoşmayın:D

Perşembe günü Listesini belki açıklar..

Görüşülen isimler Lucescu-Fatih Terim-Gerets.Ama büyük ihtimalle Gerets olacak dedi.Lucescu nazlanıyormuş.

Bahri Havadır: "Futbolcudan teknik direktörüne, kaleci antrenörüne kadar birçok önemli isimle görüşülüyor. Teknik direktörlük için 2'si yabancı 1'i Türk 3 isimle görüşülüyor. Ama yabacılardan biriyle yüzde 99 anlaşıldı".

Şansal Büyüka araya girerek yüzde 99 anlaşılan teknik adamın Gerets olduğunu söyledi.

:f50::f50::f50:

Futbolun patronu Ali Dürüst olacak diyor, Bahri efendi.

Ezel izlediğim için bakamıyorum Ligtv'ye. :) İzleyenler bir zahmet aktarsın söylenenleri.

Fatih Terim sportif direktor, teknik direktor abdullah avci veya michael laudrup diyorum ben.

Adnan Polat, Alp Yalman, Haluk Ulusuyor büyük olasilikla secime girmiyecekler, diyor.

Yeni bir Kaleci Antrenörü ile de görüsüyorlarmis lan, gözlerim yasardi. :sad007:

Luce Hocam gelse 4 yıl süpürürüz bu ligide nerde bizde o kafa..

Ligtv de su izlemeye gelen ögrenciler ,oylamada %51 Adnan Polat, %40 civarinda Ünal Aysal diyorlar.

Bizim millet akillanmaz harbiden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt