# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal Gerets'i Getirecek

benim gerets le değilde bülent tulunla ilgili sıkıntım var nedense istemiyoru bu adamı...

Ünal Aysal bugün ögle yemeginde Gerets´in yardimcisiyla bulusmus. Yemek yemisler.

Çok sevindirici bir haber.

Bence Aysal'a seçimde pozitif etki yaratacak bi olay değil.Eğer Polat girerse seçime ve hasbelkader Terim'le anlaşırsa tekrar kazanır.

Hucum futbolu görmek istiyor milyonlarca taraftarin gözleri.

Hasan Şaş'a yaptığı terapiyi Arda'ya da yaparsa tadından yenmez.

Alnındaki kan alnımızın akıdır...

Fransadan sağlam 2 tane defans 2 ortasaha da getirir.Tamamdır işte.

NTV Spor'un haberine göre, Ünal Aysal bugün yediği öğlen yemeğinde Gerets'in yardımcısıyla beraber oldu ve detaylar konuşuldu.

Çok ama çok sevindim ama bu haber ayrıca Bülent Tulun'un da sportif direktör olacağını gösteriyor ki o konuda bazı endişelerim var açıkçası. Ne kadar iyi olur sportif direktör olursa bilemiyorum ama en çok istediğim teknik direktör ile anlaşması çok güzel.

Ünal Aysal zaten efsane futbolcularimiza görev vermeyi düsündügünü söylemisti. Adnan Öztürk de gecen secimde böyle bir aciklama yapmisti. Hasan Sas da gecenlerde yeniden görev almak istedigini acikladi. Baglantiyi kurun :)

gerets'e evet sportif direktör olarak terim'e evet ama sapına kadar BÜLENT TULUN'A hayır arkadaş

Moussa Sowu isteriz. :)

Bugün öyle bir haber vardi :) Sow´u mutlaka bitirin diye :) Müthis futbolcu. Cok begeniyorum. Zamaninda bu forumda bir arkadas vardi, Sow diye yirtiniyordu :D Hatta herkes alay ediyordu o arkadasla :D Futbolcudan baya anliyormus o arkadas. 2 sene evveldi galiba

geretsle avrupada başarı gelmez tromso faciasını unutmayalım arkadaşlar lucescu dan başkası olmaz bu dönem.

images

Helal be işte hoca budur arda turanı ilk oynatan erik geretsdir gözde oyuncularındandı uğur uçar belki geri alabiliriz kendisini erik geretsin gelmesinde ünal aysal ın belçikada iş yapması belçikayı iyi bilmesi ve ikili ilişkileri neden olmuştur bu sebepten eden hazard yada axel witsell de gelebilir neden olmasın :):b5::b5::b5:

Herkez Bulent Tulun'a hayir diyor ama NEDENLERINI aciklayamiyor cunku herkez birbirine bakaraktan negatif bir sinerji yaratiyor onun hakkinda.

Oysa kendileri bile bilmiyor neden onu istemediklerini ...

Fatih Terimi getiren baskan adayi kimse ceketini koysa oyları silip süpürür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt