# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal Gerets'i Getirecek

Adnan sezginden sonra Bülent tulun iyidir diyemeyiz, sezginciğin çok kötü olması, kötünün iyisine razı olmamızı gerektirmemeli, umarım tulun bizi şaşırtır yada sadece oyuncu-yönetim arasında köprü vazifesini görür, gerçi albayrak gibi bir adam varken yönetimle futbolcu arasında köprü değil otoban var demektir. Bekleyip görelim Bülent tulunun görev tanımını merakla bekliyorum.

Bülent Tulun'un futbolcu bazında yanlış değerlendirmeleri olmuş olabilir ama Adnan Sezgin kadar boş bir adam değildir.

Peter Kenyon? Thomas Kurth? Estebe Calzada? Yalan mi oldu?

NTVSpor'un bir spor kanalı olması hasebiyle sağlam kaynak olduğunu düşünüyorum lakin onların kaynağının ne olduğunuda merak etmiyor değilim.

Bahriyide unutmamak lazım adım 2 hafta onceden verdi haberi , Haginin istifasini verdiginide ilk o söylemişti , bu sıralar sağlam duyumlar geliyor adama :tiphat:

NTVSpor'un bir spor kanalı olması hasebiyle sağlam kaynak olduğunu düşünüyorum lakin onların kaynağının ne olduğunuda merak etmiyor değilim.

Gerets´in yardimcisiyla yemek yemis Aysal. Ordan bagladilar büyük ihtimalle

aysal kendi açıklamış haberde öyle diyor durun bakalım yarın 14 te ligtvye çıkacak aysal bahrinin programına futbol gündemine neler söyleyecek müstakbel reyizz

Bülent Tulun'a hiç güvenmiyorum.

Eyvah eyvah, anlaşılan bir 5 sene daha düzlüğe çıkamayacağız.

Gerets Marsilyada iken sistemi 4-1-2-1-2 idi,Canayı adam olmadığı zaman stoperde oynatıyordu..Ayrıca takım kaptanı idi..

dzxvzx.jpg

9ivkcad8n9k4cah6ywwrcaw.jpg

Bizde iken;

--------------Mondi--------------

Sabri(Uğur)-Tomas-Song-Ferhat

-------------Saidou------------

Arda-----------------------Hasan

-----------Necati-----------------

---------Karan----Şükür---------

Baliç falanda zaman forma şansı buluyordu..

Şampiyon olduğumuz sene,Bitmiş bir çok oyuncuyu formunun üst seviyelere taşıdı..Hasan Şaş o yıl çoşmuşdu..Oyuncular yürekten oynuyordu..Şampiyonluktaki 16 Dk süren anları unutmayın..Duygusal anlar yaşanmışdı..

99218068.jpg

Gelelim Tulun'a;Bende karşıyım,Yanlız sezgin ve tulun arasında dağlar kadar fark var..Sezginin kime çalışdığı belli değildi.Oyuncular ile arası iyi değildi..Tulun ise kongre üyesi,2006 yılında oyuncular ve gerets ile arası çok iyidi.Paralar alınmıyordu..Yöneticiler sağda solda dileniyordu.Müthiş bir kenetlenme olmuşdu..Tulun belki danışman olacaktır..Aysal herkez bildiği işi yapacak diyordu..Tulun onun danışmanlığını yapıyormuş..Tulun zaten kendi başına hareket etmeyecek.(Ali dürüst,Adnan Öztürk ve Gerets ile hareket eedecektir..)

dakmca5rbl74cahh5qmvcah.jpg

cb6eca5s62m2ca2t459hcay.jpg

Sürpriz olmadı bu durum.Belliydi zaten.Hayırlısı olsun.Yaşasın ölümüne hücuuuumm.

Gayet de düzlüğe çıkazacağız.Helal olsun süper tercih.

Helvaci Le Guen ve Kameni´yle anlasmis :D

Aksam

Gerets gelirse belki Arda kalır başkada bir faydası olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt