# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal, Gerets'i getirecek ve Hasan Şaş da teknik ekipte olacak

Eric Gerets'den ziyade, Hasan Şaş'a çok sevindim. :)

Cevap: Ünal Aysal Gerets'i Getirecek

Ben de Terim T.D. olarak gelicekse de transfere karışmaması gerektiğini düşünüyorum.Tabi ki yerli oyuncuların bizi tercihinde çok büyük etkisi olur-ki buna şiddetle ihtiyacımız var şuan- ama yabancı transferini terimin bilgisine bırakmak yeni bir facia yaşamamıza neden olabilir.

Hem fatih terimin T.D. olarak olumlu kullandığı egosu ve ben bilirimci tavrı sportif dirrektörlükte nasıl olucak kestiremiyorum.

Kabul edelim ki, suanda takımın en acil ihtiyaclarında ikisi bir omurga kurmak ve yerli kalitesini tekrar yukarıya cıkartmak. Gerets cok iyi bir hoca, yabancı transferlerde de gayet basarılı biri. Fakat Gerets Türkiye'den ayrılalı tam 4 sene oldu. Bu 4 senede Türk futbolu cok degisti ve lig cok ciddi bir devridaime ugradı. Gerets diger yandan yerli oyuncuları tanımadıgı icin Bülent Tuluna veya bir baskasına danısacak. Bunu yapacak kisi Terim olursa hem en iyilerini buluruz, hem en iyilerini rahatca getiririz, hemde cok kısa bir sürede takımda kaliteli, genc ve belli bir yerli iskelet olustururuz.

Fazla uzaga gitmeye gerek yok, Cenk Tosunu maddi olanaklar yüzünden kacırmadıgımız maglum. Galatasaray malesef suan bu durumda. Terim olursa bu tür oyuncular sorgusuz sualsiz kosa kosa Galatasaraya gelir.

Ali Dürüst-Fatih Terim-Eric Gerets, muazzam bir team olur.

Ciddi ciddi Helvacı'nın bir şansı olduğunu mu düşünüyorsun? Kimden oy alacak bu adam? Polatçılar bu adamdan nefret ediyor, Aysal'ın arkası da baya sağlam (Abiler , Derin Galatasaray vs.). Ee kim kaldı Helvacı'ya oy verecek olan? Tahminimce Helvacı seçime az bir süre kala seçimden çekilir, eğer çekilmezse de çok fena rezil olur. Ha 2 aday olursa o zaman tabi bir şekilde oy alır ama 3 aday olursa Helvacı oy moy alamaz.

kazanma ihtimallerine gore fikrimi belirtecek kadar cahil degilim

kim kazanirsa kazansin kendileri bilir kongre uyesi degilim

benim gozumde bir adim one cikti diyorum

koltuk sevdalilari dolusmus aysalin basina

Ciddi ciddi Helvacı'nın bir şansı olduğunu mu düşünüyorsun? Kimden oy alacak bu adam? Polatçılar bu adamdan nefret ediyor, Aysal'ın arkası da baya sağlam (Abiler , Derin Galatasaray vs.). Ee kim kaldı Helvacı'ya oy verecek olan? Tahminimce Helvacı seçime az bir süre kala seçimden çekilir, eğer çekilmezse de çok fena rezil olur. Ha 2 aday olursa o zaman tabi bir şekilde oy alır ama 3 aday olursa Helvacı oy moy alamaz.

unal aysal helvaci yi kendine rakip görmeseydi benden yuklu miktarda bir ucret aldi demezdi.

kazanma ihtimallerine gore fikrimi belirtecek kadar cahil degilim

kim kazanirsa kazansin kendileri bilir kongre uyesi degilim

benim gozumde bir adim one cikti diyorum

koltuk sevdalilari dolusmus aysalin basina

Helvacı'dan daha büyük koltuk sevdalısı mı var :)

İlla takımın seveceği bir simayı takıma katmak gerekiyor mu ? Faal futbolu bırakmalarının üzerinden çok geçmeden, birçok oyuncu kulüpte önemli görevlere getirildi, getirilmeye çalışıldı. Hiç birinden de verim alınamadı. Futbolculuğu henüz yeni bırakmış, tecrübesi yok denecek kadar az olan kişileri takıma katmakta neden bu kadar ısrarcı oluyorlar anlamak zor. Hasan Şaş haberi doğruysa ve kulübede bulunacak nitelikle bir görev alacaksa, yaşanacak olaylar futbolculuğunda yaşanan olaylardan pek farklı olmayacaktır. Yeni yönetimin oluşma sürecinde doğan beklentiler, günün futbol yapılanmasına yönelik çeşitli hamlelerin yapılması olsa da, henüz buna dair bir gelişme yok. Bunun yerine, onlarca değiştirilemez doğal faktörün bir araya gelmesiyle elde edilmiş başarıları taklit etme yoluna gidiliyor. Daha doğrusu başarıyı getiren yollar taklit ediliyor. Hayal kırıklığı olmamasını temenni ediyorum.

unal aysal helvaci yi kendine rakip görmeseydi benden yuklu miktarda bir ucret aldi demezdi.

Orda dur iste kardes. Unal Aysal ile Helvaci'yi karistirma.

Helvaci Unal Aysal'a camur atmak istedi, yalanlarla bir yere varmaya calisti. Ama Unal Aysal bu konu'ya aciklik getirip gercekleri soyledi. Bu mudur yani rakip gormek? Gulesim geldi birden (alinma) :D

Geretsin elinde cok iyi bir kadro vardi,bugün öyle bir kadromuz yok.

Serdar abi bence sen git bi yüzünü yıka kendine gel. :D

Senin göünde cumhurbaşkanıda olabilir ama gerçek hayatta ........... :)

evet gercek hayatta durumumuz o kadar iyiki gercek hayattaki olaylarin dogru oldugu ispatlanmis degilmi

banane kongreden yahu

ben gordugumu soyluyorum

kendileri bilir onlarin hesaplari beni baglamiyor

footbaLLove footbaLLove

Haldun Üstünel Alp Yalman'nın listesinde olabilir.

Orda dur iste kardes. Unal Aysal ile Helvaci'yi karistirma.

Helvaci Unal Aysal'a camur atmak istedi, yalanlarla bir yere varmaya calisti. Ama Unal Aysal bu konu'ya aciklik getirip gercekleri soyledi. Bu mudur yani rakip gormek? Gulesim geldi birden (alinma) :D

rakip görmese hic umrunda olmaz helvaci nin öyle aciklamalari.

ben sahsen unal aysal in baskan olmasini isterim cunku cok daha guclu helvaci dan,ama aciklamalara bakacaka olursak helvaci önde gibi.

icraat a gelince yapamayacagi icin helvaci,buyuk ihtimalle unal aysal olacak baskan.

İlla takımın seveceği bir simayı takıma katmak gerekiyor mu ? Faal futbolu bırakmalarının üzerinden çok geçmeden, birçok oyuncu kulüpte önemli görevlere getirildi, getirilmeye çalışıldı. Hiç birinden de verim alınamadı. Futbolculuğu henüz yeni bırakmış, tecrübesi yok denecek kadar az olan kişileri takıma katmakta neden bu kadar ısrarcı oluyorlar anlamak zor. Hasan Şaş haberi doğruysa ve kulübede bulunacak nitelikle bir görev alacaksa, yaşanacak olaylar futbolculuğunda yaşanan olaylardan pek farklı olmayacaktır. Yeni yönetimin oluşma sürecinde doğan beklentiler, günün futbol yapılanmasına yönelik çeşitli hamlelerin yapılması olsa da, henüz buna dair bir gelişme yok. Bunun yerine, onlarca değiştirilemez doğal faktörün bir araya gelmesiyle elde edilmiş başarıları taklit etme yoluna gidiliyor. Daha doğrusu başarıyı getiren yollar taklit ediliyor. Hayal kırıklığı olmamasını temenni ediyorum.

Bu biraz kulak olmadan boynuz olunmaya calısmaktan geliyor. Sabırsız bir milletiz. Suat Kaya mesela ilk olarak genc takımını devraldı, Abdullah Avcı ayrılınca PAF takımını devraldı ve suan 2. ligde hocalı yapıyor.

Hayırlı,ugurlu olsun.Benim gelmesini en çok istedigim T.D. idi Gerets.. :)

Şu Tulun denen adam olmayıp Haldun olsa çok iyi olacak.

o olmasa simdi adnan polattan masallara devam ediyorsunuz ama

varmi buna itiraziniz?

Yapma hocam allah aşkına Galatasarat Başkanı nın arkasından iş çeviren türlü hesapların peşinde olup Galatasaray ı kullanmaya çalışan bi adamı hiçbir taraftar desteklememelidir bana göre unutmayalım yaptıklarını...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt