# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal, Gerets'i getirecek ve Hasan Şaş da teknik ekipte olacak

Ünal Aysal - Ali Dürüst - Adnan Öztürk. (Rakip : Adnan Polat , Ali Haşhaş , Taner Aşkın) Karşılaştıramıyorum bile....

Haluk Yürekli'de ısrarla Gerets olacak diyor..

bakalım :)) bahri'de dun ligtv'de 1 yerli 2 yabancıyla görüşmede dyordu biri nazlanıyormus biriylede kesin olarak anlaştıgını söylemisti..%99.99 gibi yani..

ama buda bahri ne kadar inanabiliriz.. inansakmı acaaba bahri?

Her kafadan bi ses cikiyor yahu yarin hersey belli olur bekleyelim

insallah teknik direktörümüzde gerets olur

Cevap: Ünal Aysal Gerets'i Getirecek

sakin ol:)

baskan adaylarinin bazilari cebine para koymus, sigerleri ise cebinden para calmis gibi konusma

iki adayda kotu degil kendinizi kandirmayin

Serdar bey tabi ki kişisel görüşünüzdür saygı duyulması gerekir ancak inanın bu helvacı konusunda sizin düşüncenize anlam vermem mümkün deil yani kendimi zorluyorum ama yine de helvacı nın iyi bi aday olabileceğini ufacık bile kabul edemiyorum yani ikilik yaratan bunca yıllık tarihinde görülmemiş bi iş yapan bi adamı nasıl onaylaybilirim hiç bi fikrim yok hatta bana kalsa bu adamı üyelikten falan da men etmek lazım tamamen uzaklaştırmak lazım :)

gerets iyidir. yaşasın tek ön libero, iki forvetli sistem :D

necati'yi de geri alırız gibi geliyor bana, gerets sever necati'yi :D

bir acayip sağ kanat, bir de sağlam amc almaları lazım ama gerets'in hücum futbolu için, kazım'la falan olmaz o iş.

Yarın Sayın Aysal Ligtvye katılacak unutmayın:)

Gerets gelirse başarılı olur diye düşünüyorum,istiyorum.

Ünal Aysal - Ali Dürüst - Adnan Öztürk. (Rakip : Adnan Polat , Ali Haşhaş , Taner Aşkın) Karşılaştıramıyorum bile....

x56vd.jpg

Simdi Hayri Kozak kesin yokmu?

Konusu başkanlık seçimi alanında var..Gece hortlatırız:D

Unal Aysal'ın klup yoneticiliği konusunda deneyimi olmasada Ali Durust ıkıncı baskan , yonetımınde Adnan Ozturk gıbı son secımı az bır farkla kaybetmıs baskan adayını yonetıcı olarak lıstesıne koyabılmesı , Gerets gibi kompleksız sorun cıkarmayan sadece işine bakan bır hocayla anlasması, Bulent Tulun gıbı klupte bulundugu donemlerde futbolcuları floryada buyuk atmosfer yaratmasını saglayan bır sube sorumlusuyla anlasması , klubun kanayan yaralarından ayrılan futbolcuların gozden dusurulup medya onunde dusman konumuna sokulup zarar vermesını engelleyecek Hasan Sas, Mondi, Umıt davala gıbı ısımlerın konumlandırılması hepsı bır araya geldıgınde Aysal'ın baskanlıgı cazıp gozukuyor. Adnan Ozturk ve Ali Durust hem lıselılerı susturabılecek ozellıkle Durust camıanın agır topları karsısında ezılecek bırı olmamasından dolayı elestrılerınde bıtecegı bu ortamda huzur yakalanacak gıbı duruyor. Ozellıkle Fransa'da futbol oynayan oyuncuların ulkemıze alısmasının kolay oldugu ve mucadelıcı oyuncuların ulkemıze uygun oldugu bu yıllarda Fransa futboluna hakım olan Gerets'ın hoca en onemlısı Fransa'dakı yatırımlarıyla baglantılarının cok kuvetlı ve guclu oldugu asıkar olan Adnan Ozturk'un agırlıyla transferlerın bır cogunun bu ulkeden olmasını beklıyorum hayırlısı olur ınsallah.

belki lucescu olur.yani ikisinden biri olacak gibi.fas milli takiminin oyuncusu taarabt gelirmi geretsle beraber

Hasan şaş a gerek yok.

Boussoufa'yıda getirsede olur..Aysal belçikadan bağlar..

Boussoufa rusya'ya transfer oldu.

Bu arada eski futbolcularimizi tekrar kazanip kulupte gorev vermeliyiz. Ama bu eski futbolcularimizda biraz gayret gosterip dil kurslarina gitmelidir, en azindan ingilizceyi bilsinler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt