# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal, Gerets'i getirecek ve Hasan Şaş da teknik ekipte olacak

Boussoufa rusya'ya transfer oldu.

Bu arada eski futbolcularimizi tekrar kazanip kulupte gorev vermeliyiz. Ama bu eski futbolcularimizda biraz gayret gosterip dil kurslarina gitmelidir, en azindan ingilizceyi bilsinler.
Bazıları hariç;)

Gerets niger ile oynanan hazırlık maçında şu sistemle takımı sahaya sürmüş..

4-2-3-1

Chretien-Benatia-Kantari-Rachid

----Kherja-Belhanda---

Boussoufa-Hadji-Tarabt

------Chamakh------

3-0 kazanmışlar..

Chamakh gelir mi? :)

Şu dönemde yapılabilecek en iyi hamlelerden biri. Yalnız önce Fatih Terim'i getirmek için her yolu denemeleri lazımdı. Belki ikna edemediler belki de sportif direktör olarak getirecekler, bunu bilemem ama ne olursa olsun Fatih Terim şart.

Bize şu anda bu camianın dinamiklerini bilen, ara dönedme ayağa kaldıracak hocalar lazım,Luce,Gerets,Terim ortak yönleri burada daha önce görev almış olmalarıydı, ki böyle olması lazım.Kimse vizyonsuzluk demesin. Bayern bile bir hocayı dört kez takımın başına getiriyorken, aynısını bizde yaparız, kimsede size vizyonsuz demez.

Kim gelirse gelsin, yeterki herseyi ben bilirim diyen wannabe futbol profesörü yöneticiler Transfer politikasina karismasinlar ve hoca'nin sistemine uygun kendi istedigi adamlar alsinlar.

Yoksa mourinho bile Gelse bizden bir cacik olmaz.

Ne Mehmet HELVACI sından bahsediyorsunuz adam kendi başkanını satmadımı,hiç şansı yok Ünal AYSAL arkasına İnan KIRAÇ'ı almış Adnan POLAT'ı yerinden etmiş Mehmet HELVACI dan bahsediyorsunuz.

Ünal AYSAL bu kulübe şuanda çağ atlatıcak tek kişidir. GERETS'i getirmesi Belçikada yaşamış orada işler yapan bir iş adamı olması ikili ilişkileri ve o belçika pazarından artık istediğimiz oyuncuyu alabiliriz.

Belçika milli takımından yeni yetenekleri alabilirz hayırlı olsun kulübümüze

:heart: EN BÜYÜK GALATASARAY :heart:

hayırlısı olsun bakalım.

Cevap: # Ünal Aysal

Oh bea yürüyedur reis arkandayız !! Gerets ile ilk isteğim oldu umarım 2. isteğim olan Selçuk İnan da olur :o

gelişine en çok emre çolak aydın anıl ahmet cem sultan falan sevinmeli.genç oyuncu aşığı gerets..

Öncelikle herkese selam ben bu forum da ilk kez yazıyorum.Şunu anlayamıyorum niye hep kovduğumuz isimleri tekrar kurtarıcı olarak geri çağırıyoruz veya niye fransa liginde n bir hoca düşünülmüyor.Deschamp ,Blanc

Hayırlısı olsun.Umarım kaliteli oyuncular alınır

Cevap: Ünal Aysal Gerets'i Getirecek

Ya bugune kadar ne zaman goruldu bi yönetimin ikinci başkanının başkan için istifa et ya da imza toplarım dediği bu yeterli değil mi ....

Baskan dokunulamaz mi? O da secildi Helvaci da. Ama oyle bir baskan ki kimseyi takmiyor. Surekli kendi bildigini okuyor. Helvaci da gercekleri gordu. Cok dogru bir sekilde zaten bir halta yaramayan yonetimi yikti. Kendisine BRAVO demek boynumuzun borcudur. Simdi herkes Polat gitti diye bayram yapiyorsa aslan payi Dr. Mehmet Helvaci reisin.

Cesur bir futbol oynatıyor en azından, gençlere güveniyor... Bunlar bile Gerets'e hayır diyememem için yeterli. Avrupa'da başarılı olamayabilirmiş, yerim Avrupası'nı. Bu takımın Şampiyonlar Ligi'ne en son Gerets'le gittiğini unutmayalım. Lig için ideal bir hoca bana göre, Fenerbahçe için Daum neyse Galatasaray için de Gerets odur. Karizması yeter bir kere. :)

Öncelikle herkese selam ben bu forum da ilk kez yazıyorum.Şunu anlayamıyorum niye hep kovduğumuz isimleri tekrar kurtarıcı olarak geri çağırıyoruz veya niye fransa liginde n bir hoca düşünülmüyor.Deschamp ,Blanc

Hoşgeldin.

Denenmişi denemek ne kadar riskliyse, yeni birini denemek de o kadar riskli.

Gerets o kadroyla 83 puan yaptı. Hırsı, karizması yeter.

Ünal Aysalin listesi:

Ali Dürüst;Ali Gürsoy;Adnan Öztürk;Refik Arkan;Celal Gürcan;Sedat Doğan;Mümtaz Demir;Adnan Nas;AkaGündüz Özdemir;Ahmet Ocaklı;Candan Erçetin

Candan Erçetin :)) bize müzik yazacak heralde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt