# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ünal Aysal, Gerets'i getirecek ve Hasan Şaş da teknik ekipte olacak

acik konusmam gerekirse kozak'in ve albayrak'in listeden cikmasi daha hayirli olur aysal icin.

Ali Dürüst ve Adnan Öztürk yerine Ali Sabancı, Hayri Kozak ve Haldun Üstünel olsaydı keşke. Her gün biri bozulup listeden çıkıyor seçildikten sonra daha kötü olur bunlar.

Gayet iyi Aysal'ın listesi. Öztürk ve Dürüst yeterli güçlü bir yönetim için, çok başlılık iyi değil.

Aysal'ın listesi belli oldu

aysalhaber_UQFOW.jpg

Galatasaray'da başkan adayı Ünal Aysal'ın listesi belli oldu.

Galatasaray'da 14 Mayıs'ta yapılacak kongrede başkan adayı olan Ünal Aysal'ın listesi belli oldu.

Aysal'ın listesinde geçen seçimde Adnan Polat'ın karşısında aday olan Adnan Öztürk ve eski yöneticilerden Ali Dürüst de bulunuyor.

Yedek üyelerden 2 isim de belirlendi. Cem Ersan ve Celal Gürcan isimleri kesinleşirken, diğer 3 isim ise gün içinde belli olacak.

İşte Aysal'ın yönetimdeki tüm isimler;

ASİL ÜYELER

Ali Dürüst

Adnan öztürk

Ali GÜrsoy

Refik Arkan

Sedat Doğan

Mümtaz Demir

Adnan Nas

Aka Gündüz Özdemir

Mehmet Cibara

Mete Başol

Aysal'ın listesi belli oldu - NTVSpor.net

Cevap: SON DAKIKA. AYSAL'ın Listesi Kesinleşti..

bu listeyle zor adnan polat iyi bi yönetimle kazanabilir

Aysal'ın listesi belli oldu

aysalhaber_UQFOW.jpg

Galatasaray'da başkan adayı Ünal Aysal'ın listesi belli oldu.

Galatasaray'da 14 Mayıs'ta yapılacak kongrede başkan adayı olan Ünal Aysal'ın listesi belli oldu.

Aysal'ın listesinde geçen seçimde Adnan Polat'ın karşısında aday olan Adnan Öztürk ve eski yöneticilerden Ali Dürüst de bulunuyor.

Yedek üyelerden 2 isim de belirlendi. Cem Ersan ve Celal Gürcan isimleri kesinleşirken, diğer 3 isim ise gün içinde belli olacak.

ASİL ÜYELER

Ali Dürüst

Adnan öztürk

Ali GÜrsoy

Refik Arkan

Sedat Doğan

Mümtaz Demir

Adnan Nas

Aka Gündüz Özdemir

Mehmet Cibara

Mete Başol

Aysal'ın listesi belli oldu - NTVSpor.net

Candan Erçetin düşünülüyor..Sondakikada değişiklik olmazsa Candan Erçetinde listede olucak.. Umarım çıkarılır.. sağlıklı görülmüyor.. Hayri Kozak'ı alırlar inşallah

Niye zor? Canavar gibi liste yapmış adam.

ASİL ÜYELER

Ali Dürüst

Adnan öztürk

Ali GÜrsoy

Refik Arkan

Sedat Doğan

Mümtaz Demir

Adnan Nas

Aka Gündüz Özdemir

Mehmet Cibara

Mete Başol

Ntvspor.net

:eek::eek::eek::eek:

Candan Erçetin'mi? Bildigimiz Candan Erteçin demeyin bana.

Ali Dürüst nasıl bir adam arkadaş.

İhtiyaç duyulan günlerde hiç olmadı, şimdi millet peşinden koşuyor.

Ne kıymetli adammış anlamadım ki...

Cevap: Aysal'ın listesi belli oldu

Ali Dürüst'te benim kanim isinmadi.

Sanki Candan Erçetin Galatasaray'lılar Cemiyeti başkanı değil de yeni çıkmış popçu gibi konuşuyorsunuz. Listedeki her ismi tanıyorsunuz sanki, kadın ikinci başkan olmayacak merak etmeyin.

Ali Dürüst ve Adnan Öztürk'ün beraber girmeyi kabul etmesi yeterli benim için. Galatasaray'a hayırlı olsun Ünal Aysal'ın başkanlığı...

Helvaci'nin listesini gorelim birde. Ali Sabancilardan buraya kadar geldik, Helvaci %80 kazanir.

Sanki Candan Erçetin Galatasaray'lılar Cemiyeti başkanı değil de yeni çıkmış popçu gibi konuşuyorsunuz. Listedeki her ismi tanıyorsunuz sanki, kadın ikinci başkan olmayacak merak etmeyin.

Ali Dürüst ve Adnan Öztürk'ün beraber girmeyi kabul etmesi yeterli benim için. Galatasaray'a hayırlı olsun Ünal Aysal'ın başkanlığı...

Nerden bilelim olm biz CE'nin Galatasaray'lilar cemiyeti baskani oldugunu :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt