# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İşte Ünal Aysal’ın G.Saray’ı

Ünal Aysal - Ali dürüst - Adnan öztürk - Fatih terim.... Medya artik gikinicikaramayacak (ve en önemlisi basarili olmamamiz icin neden göremiyorum)... neden bi anda cellalendinizki ?

Listedeki isimleri tanımadan sallamak ne kadar kolay değil mi? Kaç kişi listeyi araştırdı? Kimdir bu adamlar diye inceledi? Mehmet Cibara'yı kaç kişi tanıyor.

''ünal aysal’ın başkan yardımcılığını üstlenecek ali dürüst, sportif işlerden sorumlu olacak yeni dönemde herhalde. onunla birlikte çalışacak en doğru kişiyse mehmet cıbara’dır. galatasaray camiasının dışında pek tanınmayan mehmet cıbara, futbolu bırakın sarı kırmızılı kulüpte, türkiye’de en iyi bilen kişilerden biridir. özellikle dünya futbolunu, neredeyse günü gününe izler. işleri gereği, özellikle ingiliz kulüplerinin ceo’ları, büyük hissedarlarıyla da yakın ilişkisi, ortaklıkları vardır. yıllardır rahmetli canaydın’a, polat’a defalarca takımdaki eksiklikleri, kimlerin nerelerden nasıl ve kaç paraya alınabileceğini, gurbetçi futbolcuların bütün özelliklerini, türkiye liglerinde top koşturanların içinde galatasaray’a kimlerin yararlı olabileceğini, defalarca anlattı ama ne yazık ki sonuç alamadı. bu kez ali’yle birlikte yepyeni, hepimizin övüneceği bir galatasaray futbol takımı kuracağından hiç kuşkum yok.''

terim gelsin (cok iddiali konusacagim) asla basarili olamaz.

hamit altintop'u herkes istiyor mesela. lakin sag acik oyuncusu degil yazmaktan parmaklairm ucukladi :o.

terim gelirse hamit sag acik oynar ve en gec 5 mac sonra hamit'e tepkiler gelmez ise (serefsizim :o).

senin demek istedigini cok iyi anliyorum.

terim sisteme dayali bir futbol oynatmiyor,oyunculari gaza getirerek,atesleyerek oynatmaya calisiyor.

2 yil önce terim gelecek deseler karsi cikardim ama simdi gercekten gerekli.

sisteme dayali oynadik hic birsey yapamadik,simdi tekrar takimi atesleyecek,gaza getirecek bir TD lazim buda terim.

önumuzdeki 5 sezonu kurtarir mi hayir ama en azindan 2 sezon basarili bir sekilde göturur.

Cevap: Ünal Aysal, Gerets'i getirecek ve Hasan Şaş da teknik ekipte olacak

Tulun ve diger wannabe futbol uzmani yöneticiler transfere karismadigi sürece sorun yok.

Aysal'in iyi insan yönetme özellikleri var ise, sirtimiz yere gelmez. Herkes görev alanini iyi bilmeli ve baskalarinin kapselnd karismamali.

Bize herzaman iyi td'ler gelmistir. Laken istedikleri ve sistemlerine uygun olan adamlar alinmadigi icin gercek performanslarini sahaya yansitamamislardir.

Sonuçta Ben bir Galatasaray aşığıyım her zaman Galatasaray'lılık duruşunun sergilenmesini isterim kaybettiğimizde bile fakat şu son yıllarda bunu hiç göremedim hemde Gelişine en çok Sevindiğim Bir İnsan döneminde Adnan polat döneminde ama ne oldu sonu hüsran korkuyorum ve gerçekten mutsuzum hiç kimseye güvenim kalmadı daha kötü duruma düşmezsek iyidir ne diyim ki renktaş İnşallah Galatasaray için herşey hayırlı olur.

Listedeki isimleri tanımadan sallamak ne kadar kolay değil mi? Kaç kişi listeyi araştırdı? Kimdir bu adamlar diye inceledi? Mehmet Cibara'yı kaç kişi tanıyor.

''ünal aysal’ın başkan yardımcılığını üstlenecek ali dürüst, sportif işlerden sorumlu olacak yeni dönemde herhalde. onunla birlikte çalışacak en doğru kişiyse mehmet cıbara’dır. galatasaray camiasının dışında pek tanınmayan mehmet cıbara, futbolu bırakın sarı kırmızılı kulüpte, türkiye’de en iyi bilen kişilerden biridir. özellikle dünya futbolunu, neredeyse günü gününe izler. işleri gereği, özellikle ingiliz kulüplerinin ceo’ları, büyük hissedarlarıyla da yakın ilişkisi, ortaklıkları vardır. yıllardır rahmetli canaydın’a, polat’a defalarca takımdaki eksiklikleri, kimlerin nerelerden nasıl ve kaç paraya alınabileceğini, gurbetçi futbolcuların bütün özelliklerini, türkiye liglerinde top koşturanların içinde galatasaray’a kimlerin yararlı olabileceğini, defalarca anlattı ama ne yazık ki sonuç alamadı. bu kez ali’yle birlikte yepyeni, hepimizin övüneceği bir galatasaray futbol takımı kuracağından hiç kuşkum yok.''

suanki yonetimle karsilastirmak gerekirse ali durust haldun ustunel in gorevini,mehmet cibara murat yalcindag in gorevini ustelenecek,dogru mu ?

Müthiş! bir bakış açısı.Rijkkard'la Skibbe'yi mi diyorsun yoksa?Hani şu yardımcıları yollanmasına rağmen susup işini yapmaya çalışan bu takıma müthiş top oynatıp,saçmasapan sakatlıklar olmasa Uefa kupasını aldıracak Skibbe mi?Yoksa ortasahasında Mustafa Sarp'ın oynadığı takımı ligde 5 puan farkla öne geçirip Emre'nin,Servet'in,Franco'nun aptal saptal hatalarıyla şampiyonluğu kaybeden,dangalak bir İtalyan hakem yüzünden kupayı kazanan Atletico'ya elenen takımın hocası Rijkaard mı?

skibbr vr rjkard diyorsundaaa.. abuk sabukkk oyuncu değişimlerii,, orta sahaya bir adam aldırtmamaları- elindeki oyuncuları satmalarına izin verippp... 3.ünlüğü başarı görenleri... elindeki kaleciyi gönderip francoyu aldıranlarııı. bu bir takımm işidir. önce teknik adam gider-- sonra yönetimm--sonra futbolcuuu bu dünyada böyleee...

biz ne istedik abuk-sabuk adamlardan kurtulun-sakatları yollayın dedikkk. sayın teknik adamlar ne yaptı onlar gibi kazmları doldurdu iyilerin satılmasına izin verdi yönetimde bunlara çanak tuttu...

teknik adamın pısırık sağlam durmuyorsa kendi dediklerini futbolcusuna dinletemiyorsaaa- yönetim takımına sahip çıkmıyorsaaa- futbolcuu laubaliyseee neyin başarısıki buuu..

önce teknik adamı yolladık olmadı- sonra futbolcularııı-- sonra yönetimm gittiiiiii

yeni bir yönetiö birlik içinde--- yeni formaya layık futbolcularr vee kendini bilen sağlam bir teknikk adamla tam gazzz yeni başarılara

1996 yılındaki önceki senelerde aynıydıııı yönetim değişti-- iyi yerli futbolcular ve iyi bir teknik adam geldiii hızlı bir şekilde yukarılara tırmandıkkk....

hasan sas teknik ekipta ve hatalara aynen devam.

yahu kardesim td getiriyorsun allah rizasi icin müsaade et kendi ekibini kendisi secsin...

basina da bir adam koyarsin yönetim ile baglanti kuracak tamamdir...

Sana hak vermemek elde değil.Hepsi üst düzey adamlar boş kimse yok..

son derece yanlis bir kiyas kewell'in stoper oynamasi.

caresizlikten oynatmak baskaaaa.

yanlis birsey dogru oldugunu inanip oynatmak baskaaa..

sanki bayern munih hocası onu doğru yerde oynattı bunca zaman ama yine başarılı olduu...

kadroda yazdığımmm oyuncular çift yönlü oyuncularrr hep , günümüzde tam bir sağ kanat orta saha yok her bölgede gezen orta sahaya ihtiyac varr.. (dün akşamki pepe gibi değil tabi ne olduğu belli değil ,bizim servetin kell aynısı :) )

Gercekten yalan oldu Aysal'in listesi.. Ali Sabancı , Hayri Kozak.. vs gibi vizyonu yüksek kişileri listeye almak gerekirdi..

Heleki Hayri Kozak.. abi Ünal aysal intihar etti.. çocuk doğmadan öldü..

fakat yinede ön yargılı davranmamak lazım.. bekleyip göreceğiz..

nihat dogan(n.d) = oyunları ben kazandım

asena(ase) = ben yok biz kazandık

n.d. = cok egoistsiniz

buna benzemis

senin demek istedigini cok iyi anliyorum.

Terim sisteme dayali bir futbol oynatmiyor,oyunculari gaza getirerek,atesleyerek oynatmaya calisiyor.

2 yil önce terim gelecek deseler karsi cikardim ama simdi gercekten gerekli.

sisteme dayali oynadik hic birsey yapamadik,simdi tekrar takimi atesleyecek,gaza getirecek bir td lazim buda terim.

önumuzdeki 5 sezonu kurtarir mi hayir ama en azindan 2 sezon basarili bir sekilde göturur.

what ???

Pes

Fatih Terim bire ekol değildir. Ama Galatasaray için evet bir ekoldür, hatta ekolün kralıdır. Şu dönem hangi ekole ihtiyacımız var denecek olursa hele, Fatih Terim'in Galatasaray ekolü müthiş, fevkalade ötesi, beyinde uçuk çıkartan:D bir ekoldür.

Galatasaray Adnan Polat yönetiminde kaybettiği (kelime aklımıza gelmiyor ama işte hani o kaybettiklerimiz) şeyi Ünal Aysal - Fatih Terim yönetiminde geri kazanabilir.

Gerets eleştirilebilir bir teknik adamdır. Eleştirilir demiyorum, sadece eleştirmek istersen eleştirirsin diyorum. Fatih Terim öyle değil. Fatih Terim'i gerçekten hata yapmışsa eleştirirsin, yalan iftira haber yazamazsın.

Gerets'in katkısı Fransa'dan alınabilecek oyuncular için bize kolaylık sağlaması olur. Daha rahat oyuncu getirebiliriz. Fatih Terim'in katkısı ise yerli kalitemizi artırırken bize kolaylık sağlar. Terim ismine gelecek oyuncu çoktur. Terim bir markadır.

Bu iki isim dışında sadece Lucescu olur. Başka isim düşünülmesin

suanki yonetimle karsilastirmak gerekirse ali durust haldun ustunel in gorevini,mehmet cibara murat yalcindag in gorevini ustelenecek,dogru mu ?

Doğru bir çözümleme yapmışsın. Yüksek olasılıkla öyle. Transferleri büyük ihtimalle, Mehmet Cibara yapacaktır. Bülent Tulun'un o işlere gireceğini hiç zannetmiyorum.

Doğru bir çözümleme yapmışsın. Yüksek olasılıkla öyle. Transferleri büyük ihtimalle, Mehmet Cibara yapacaktır. Bülent Tulun'un o işlere gireceğini hiç zannetmiyorum.

bulent tulun da adnan sezgin in gorevini yani deplasmanlarda otel rezervasyonu gibi isler galiba.

mehmlet cibara daha once bir yonetimde yer aldi mi?

skibbr vr rjkard diyorsundaaa.. abuk sabukkk oyuncu değişimlerii,, orta sahaya bir adam aldırtmamaları- elindeki oyuncuları satmalarına izin verippp... 3.ünlüğü başarı görenleri... elindeki kaleciyi gönderip francoyu aldıranlarııı. bu bir takımm işidir. önce teknik adam gider-- sonra yönetimm--sonra futbolcuuu bu dünyada böyleee...

biz ne istedik abuk-sabuk adamlardan kurtulun-sakatları yollayın dedikkk. sayın teknik adamlar ne yaptı onlar gibi kazmları doldurdu iyilerin satılmasına izin verdi yönetimde bunlara çanak tuttu...

O yazıklarını teknik direktörler değil yönetim yaptı.Teknik direktörlerin özellikle de Skibbe'nin hiçbir suçu yoktu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt