# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İşte Ünal Aysal’ın G.Saray’ı

sanki rijkaardin istedigi oyunculari aldi yönetimde konusuyonuz yaw.santosu aldi diyelim ee cocuga kac kisi pas verdi?arda ve acnerin yaptiklarini gördük

srfydn Şeref Aydın N.

galatasaray taraftari adnan polat tarafindan kandirilmistir. kendisi adnan sezgin'in istifa ettigini soylemisti, lakin durum oyle degil.

srfydn Şeref Aydın N.

adnan sezgin hala gorevinin basindadir. hatta su siralar seyahatte, scout calismasi yapmaktadir. kendisi oyuncu taramakla mesgul.

srfydn Şeref Aydın N.

adnan sezgin tam 20 gundur almanya'daymis. ayrica cuneyt tanman'la koordineli calisiyorlarmis.

Yeri değil ama burası kalabalık.

isim ve kariyer olarak evet.

ama taktiksel beceri acisindan kesinlikle hayir.

tr liginde 4 sene üst üste samp. olup sampiyonlar liginde bir üst tura cikamamasi ile de sadece tr ligi iicn yeterli oldugunu kanitlamistir.

O zamanlarda Türkiye'de her sene çeyrek final oynayan, yada Avrupa'da önüne geleni deviren takım yoktu zaten. Ayrıca Fatih Terim zamanında sadece 1 takım gruptan çıkıyordu. Biz aynı puanla fakat averajla ikinci olup veya 9 puan alıp çıkamadığımız zamanlar oldu. Fatih Terim'i eleştirirken Avrupa konusunda eleştirmek doğru olmaz. O bir düşünceyi yıktı. Futbol devrimi yaptı.

hadi fr ceyhunun nasil bir oyuncu oldugunu bilmiyor.

futbolcuyum diye gecinen, bu ligde senelerini adamis bir servet, ve diger defans oyunculari ne ise yariyordu ?!

futbolcu herzaman hocasini dinlemek zorundadir.

özel bi önlem almadiktan sonra futbolcular hic birsey yapamaz.

mesela o macta cana yi ceyhun la adam adama oynatabilirdi.

tamam renkdaslar tartismayin bu konuyu artik.herkesin fikri ayri

sanki rijkaardin istedigi oyunculari aldi yönetimde konusuyonuz yaw.santosu aldi diyelim ee cocuga kac kisi pas verdi?arda ve acnerin yaptiklarini gördük

Teknik direktör çıkıp diyecekti o zaman santosa pas atın diye.Bunu diyemiyosa Rikard teknik direktör bile değildir.Belki hep Mourinhodan örnek veriyorum ama bu adam geçen sene inter-barce yarı finalinde messinin ayağının neresine vurması gerektiğini bile söylemiş.Hatırla 1-1lik el clasicoyu çimlerin kesilmemesinin altından bile Mourinho çıktı.Futbol sadece teknik,taktik değildir

reis galatasaray fatih terim gelmeden cok önce avrupadaki basarilari ile övünmüs bir kulüptür...

gs tarihini izle, analiz edelim ondan sonra fikir sahibi olalim.

avrupa daki basari terim ile gelen bir sey degildir.

terim basariyi kupalar ile süslemistir sadece ...!!!!

O zaman Beşiktaş'da başarılı. Bak ben 5-0 Xamax maçını veya Frankfurt maçını canlı izledim. O başarılarla Uefa kupasını aynı kefeye koyamazsın. Birinci olmakla bırak beşinciliği ikinci olmak arasında bile çok fark vardır

Cevap: # Ünal Aysal

Bakıyorumda baya şey bilen var:),Bazı şeyleri baya abartıyoruz..Medyada baya gaza gelende oluyor..

Lig Radyodan Aysalı dinleyebilirsiniz..

Merak edenlere, veya bilmeyenlere yine duyuralim:

Ünal Aysal, Lig TV'nin futbol gündemine konuk olacak. Sansal Büyüka ve Bahri Havadir soracak, Aysal yanitlayacak.

Saat 14:00'de basliyor program. :)

senin de bu konuyla ilgili göruslerini alalim:D

fatih terim dogru bir secim olur mu?

Gerets ve Terim ikiside iyi olur düşüncesiydeyim.Ligimizi ve Takımın iç yapısını iyi biliyorlar.Ali Dürüst ile Terim daha öncede çalışmışdı..Bence gerets gelecektir.Candan erçetinle bile dalga geçiliyor..İşte böyle taraftarız..Aysal eğitim vakfına üye,Listesindeki bir çok isimde eğitim vakfında görevli..İş adamları..Candan erçetinde İnan Kıraç'ın yardımcısı..Bayan olduğuna bakmayın icraatları baya fazladır.Maaşlı personel olarak kimleri getirecekler onları merak ediyorum.

Ne zaman çıkacak?

14:00'de Ligradyodan dinleyebilirsin.

Tugay - Fatih Terim - Bulent Under uclusu iyi is yaparlar

"YILDIZSIZ OLMAZ"

Bu takımda Arda'dan başka yıldızlar da gelecek, yıldızsız Galatasaray olmaz. Ben Helvacı kadar cesur değilim, kazanmadığımız bir seçimden önce kimseyle anlaşamam. Ama arkadaşlarım araştırmalara başladılar. Galatasaray’ın adına yakışan kadro kurulacak. Benim inancım şu, Kendinizi üç metreden atlamaya alıştırırsanız 2 metreyi rahat geçersiniz.

:yenieek:

Abdürrahim Albayrak neden yedek listede? Taraftarın ağzına bir parmak bal çalındı, listeye liseliler "liseciler" dolduruldu.

Albayrak Konusu kesinlikle aydınlatılmalı ? ben neden yedek listede sorusundan çok ünal aysala rağmen kim değiştirdi listedeki yerini sorusunun peşindeyim.. Aysaldan habersiz yapılabiliyorsa bu ,aysalın bundan sonra nasıl bir ağırlığı olabilir ki ? bu yönetimde başkana rağmen oluşumların habercisi değilmidir ? yeni bir helvacı vakasımı bizi bekliyor ? bunlar önemli sorular ve taraftarın sabrı kalmadı ! AYSAL yönetimi bunu bilmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt