# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ünal Aysal

Teknik direktör belli olmadan yardımcısı belli oluyor. Ünal başkanın profesyonellik dediği olay buysa işimiz var.

Ünal Aysal bişeyleri sanki arkasındaki desteği çabuk tüketiyor gibi.. seçimler hemen olsa da bitse bu stress..

Helvacı'ya ''zamanında yanımda çalışan adamdan özür dilemem'' bu lafı dedi ya, başkan değil başbakan bile olsun sorun değil. Adam yeri geldiğinde sert çıkışlar yapabileceğini gösterdi.

su h.sas olayina cok takildim ben.

aysal gelirse o da teknik ekipte olacakmis. bugün trt'de aciklamis. bende kismen duydum.

balta, servet vs övüp duruyor. bugün culio'yu da öve öve bitiremedi. valla ben tirstim.

ve bu sepepten dolayi aysal'a karsi da soguk bakmamak elde degil.

futbolu profesyonellere birakacagim diyen adam h.sas'i (ki hic bir td vs deneyimi yok) getirirse kafayi yerim !!!

:D

Nerden sallayacagini bilemeyince boyle seyler mi soyluon Ali kardesh :D

YOK ARTIK Hayri salladığım bişey yok .. lig tv de açıklamarını çok beğendiğimi ve anlattıklarının eğer uygulayıcısı olsa bu takıma başkan olması gerektiğini söyleyenlerdenim.. amma ve lakin YOK ARTIK Hayricim kendi listesine sahip çıkamadığı ondan habersiz listede yedek ve asil listelerin yer değiştirdiği .. bugün fatih altaylının yorumları.. bunun üzerine liselilerin dedikodu kazanını başlatması.. hepsi Galatasarayın kenetlenmesine katkı sağlayacak olaylar olarak görmüyorum ve bi noktada AIG meselesi ünal aysala olan güveni ve desteği azaltacağını düşünüyorum

NOT : SERCAN ÜSTÜN kardeş.. insan yeri geldiğinde çalışanından özür diler.. bu insanı küçültmez. ben hiç bir zaman çalışanımdan özür dilemedim lafı.. en hafif tabirle EGO PATLAMASIDIR söz konusu helvacı olsa bile yanlıştır ve bana göre zayıflıktır.. ünal aysal söz konusu diye bildiğimizi söylemekten geri durmayacağız değilmi..

Helvacı'ya ''zamanında yanımda çalışan adamdan özür dilemem'' bu lafı dedi ya, başkan değil başbakan bile olsun sorun değil. Adam yeri geldiğinde sert çıkışlar yapabileceğini gösterdi.

Oyle dediyse cingenelik yapmis.

Galatasaray taraftarını memnun etmek zor iş... Özellikle, Adnan Polat'tan sonra çok daha zor.

Helvacı her lafı hak ediyor. Başka efendi bir adama dese yanlış da, Helvacı hak ediyor.

Cümle helvacı için ayrancı için yada tatlıcı için söylenip söylenmediği fark edermi cümle aynen ? ben bugüne kadar HİÇ bir çalışanımdan özür dilemedim dilemem değilmi ? beni ilgilendiren helvacıdan özür dileyip dilememesi değil ki .. olaya yaklaşımı.. buradaki yüksekten bakma durumu.. kaldıki ben gerektiğinde çalışanımdan da özür dilerim bu beni küçükmü düşürür ? bence daha erdemli bir insan yapar.. tabi olaya bakış açısı farklı olabilir..

Helvacı her lafı hak ediyor. Başka efendi bir adama dese yanlış da, Helvacı hak ediyor.

Ben, hiçbir hata yapmadığım için, çalışanımdan özür dilememe gerek yok. Ben bunu anladım dediğinden. Ünal Aysal işte, çalışanıyla geçinemez edemez ama dişiyle tırnağı ile bugünlere kadar gelmiş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt