# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ünal Aysal

Cümle helvacı için ayrancı için yada tatlıcı için söylenip söylenmediği fark edermi cümle aynen ? ben bugüne kadar HİÇ bir çalışanımdan özür dilemedim dilemem değilmi ?

Yönetici kimliği taşıyanlar, taviz verirlerse, herşeylerini kaybedeler. Aysal bu lafıyla büyük bir yönetici kimliği olduğunu ispat etti. Mesela Adnan Polat olsa 1000 defa bile özür diler. Çünkü Adnan Polat basit bir amatör. Yönetici kimliği yok karakterinde.

Yönetici kimliği taşıyanlar, taviz verirlerse, herşeylerini kaybedeler. Aysal bu lafıyla büyük bir yönetici kimliği olduğunu ispat etti. Mesela Adnan Polat olsa 1000 defa bile özür diler. Çünkü Adnan Polat basit bir amatör. Yönetici kimliği yok karakterinde.

Dediğim gibi bakış açısı.. ben bunu tavizden çok erdem gibi görüyorum .. ben hiç kimseden özür dilemem der.. katılmam ama prensib derim.. saygı duyarım ama BEN ÇALIŞANIMDAN ÖZÜR dilemem derse.. bunu kendi açımdan biraz kendini beğenmişlik.. maddiyata göre muamele eden sınıf farkı gözeten zayıflık gibi görürüm bu kişi ünal aysal da olsa aynıdır benim için Ali Serhat ta Sercan üstün de.. buda benim görüşüm..

Koca şirketler kurmuş adam, çalışanına nasıl davranacağını bizlerden çok daha iyi bilir. Aksi bir durum olsaydı bu günleri göremezdi. Bizim en büyük problemimiz; her şeyi, herkesden daha iyi bildiğimizi zannetmemiz.

Koca şirketler kurmuş adam, çalışanına nasıl davranacağını bizlerden çok daha iyi bilir. Aksi bir durum olsaydı bu günleri göremezdi. Bizim en büyük problemimiz; her şeyi, herkesden daha iyi bildiğimizi zannetmemiz.

Kardeş kendi adıma iş hayatını çalışma düzenini filan daha iyi bildiğimi yada bırak daha iyi bilmeyi bildiğimi iddia etmedim.. söylenen bir sözü kendi fıtratıma göre değerlendirdim ve hoşuma gitmediğini söyledim bu kadarını söylemeye hakkımız var değilmi ? Söz konusu ünal aysal olunca fazla zorlamıyormuyuz iyi niyeti ? ayrıca anlatamadığım bir durum var ben ünal aysalın başkan olmasını isteyenlerdenim;ama ünal aysal başkan olacak diyede kendi fıtratımıza uymayan sözlerinden hallerinden de bahsetmiyecek değiliz değilmi ?

Sevgili onur kendi adıma iş hayatını çalışma düzenini filan daha iyi bildiğimi yada bırak daha iyi bilmeyi bildiğimi iddia etmedim.. söylenen bir sözü kendi fıtratıma göre değerlendirdim ve hoşuma gitmediğini söyledim bu kadarını söylemeye hakkımız var değilmi ? Söz konusu ünal aysal olunca fazla zorlamıyormuyuz iyi niyeti ? ayrıca anlatamadığım bir durum var ben ünal aysalın başkan olmasını isteyenlerdenim;ama ünal aysal başkan olacak diyede kendi fıtratımıza uymayan sözlerinden hallerinden de bahsetmiyecek değiliz değilmi ?

Sen, ne istersen söyle beni bağlamaz fakat; komplo teorileri üretmekten vazgeç bence. Konu Adnan Polat olunca, o niyetini çok daha iyi zorluyorsun gibime geldi bana. Kısacası; nerede duracağına bir karar ver. İş hayatınıda daha iyi bilmiyorsan, bilenin işine karışmazsın o zaman. Feliz Ferson musun, Ali Serhat mı?

''sevgili'' tarzında başlayan cümlelerle hitap etmezsen daha net olur. Bana yapmacık geliyor da o bakımdan.

Sen, ne istersen söyle beni bağlamaz fakat; komplo teorileri üretmekten vazgeç bence. Konu Adnan Polat olunca, o niyetini çok daha iyi zorluyorsun gibime geldi bana. Kısacası; nerede duracağına bir karar ver. İş hayatınıda daha iyi bilmiyorsan, bilenin işine karışmazsın o zaman. Feliz Ferson musun, Ali Serhat mı?

''sevgili'' tarzında başlayan cümlelerle hitap etmezsen daha net olur. Bana yapmacık geliyor da o bakımdan.

Komplo teorisi filan ne alaka şimdi ne dediğin belli değil anlamıyorum yazıyı okumadanmı mesaj yazıyorsunuz arkadaşım.. ne kadar ilginç insanlar var burda..iş hayatının ne alakası var şimdi söylenen bir sözün kendi fıtratımıza uygun olup olmamasının ? görende A şirketinin repo mu borsamı yoksa likidite kalmasını tartışıyoruz sanacak dur dur en iyisi altına yatırım yapalım.. ne denirki şimdi bu mesaja en iyisi haklısın diyip konuyu uzatmamak..

NOT İSİM İŞİ fazla uzadı Kurallar içinde yabancı isim kullanmak yasakmış o yüzden talep edip kendi ismini değiştirdim olay bundan ibaret... bilene bilmeyene...

Scoutgs de bir renktas paylasmis:

Eski futbolcumuz Hasan Şaş Herşey futbol pogramında önemli açıklamalarda bulundu

Ünal Aysal ın başkan seçilmesiyle teknik ekipte olacam

Yeni teknik direktörümüz % 70 Gerets % 20 Lucescu % 10 Terim

Arda büyük ihtimale takımdan ayrıacak ( şahsi fikri)

Takımın gelecek sene için başarı şansı % 50

Aydın dan bu saaten sonra bir numara olmaz

Galatasaray o kadar zor bir dönemden geçiyorki kimsenin kaprisini çekemez ( Arda hakkında görüşü)

Türkiyede transfer edebilecek en fazla üç tane yerli oyuncu var

Yeni sezon için fazla vaktimiz kalmadı

..............

Hasan guzel konusmus. Teknik ekipte yer alabilir.

Biz Adnan Polat'a en çok, Rijkaard'i kovdugunda kizdik... Ünal Aysal'da "Takimin basina profesyonelleri getirecegim, basarisiz olurlarsa kovarim" diyor... Hiç getirme o profesyonelleri daha iyi... Bu kadar vizyonsuzluk olur mu arkadas ? Millet tanimadan etmeden tapti adama...

iyi geceler GSCimbom her nerede yasaniyor ve yasatiliyorsan.

Biz Adnan Polat'a en çok, Rijkaard'i kovdugunda kizdik... Ünal Aysal'da "Takimin basina profesyonelleri getirecegim, basarisiz olurlarsa kovarim" diyor... Hiç getirme o profesyonelleri daha iyi... Bu kadar vizyonsuzluk olur mu arkadas ? Millet tanimadan etmeden tapti adama...

Dogru demis.

Basarisiz olani kovmamak vizyonsuzluk mu? Asil basarisiz olani sirf adi biliniyor diye tutmak vizyonsuzluk. Vizyon, de Boer'in yapamadigini anlayinca devre arasinda gitmesi, giderken taraftara mektup yazmasidir. Vizyonsuzluk takimda hicbirsey duzgun gitmezken 5 sene once yaptiklarini ornek gostererek Rijkaard kalsin demektir.

Basket takimina Kobe'yi, futbol takimina Rosicky, Emenike, Ochoa ve Hamit veya Inler'den birini getirmezse hic gelmesin..

Hayatlarinda Delgado'dan daha buyuk yildiz gormemis kargalar bile Iverson, Quaresma, Guti, Simao, Almeida gibi adamlari alip geldi.

Culio, Pino, Zapata gibi adamlarla seneye ilk 5 bile hayal.

Aydın dan bu saaten sonra bir numara olmaz

Galatasaray o kadar zor bir dönemden geçiyorki kimsenin kaprisini çekemez ( Arda hakkında görüşü)

Türkiyede transfer edebilecek en fazla üç tane yerli oyuncu var

Yeni sezon için fazla vaktimiz kalmadı

Hasan guzel konusmus ozellikle tr de transfer edebilecek yerlilerden bahsetmis demmekki yurt dısından gurbetcilerle ansılcak.

hasan şaşa burun kıvırmıştım teknik kadroda olacağını duyduğumda.ama tesadüfen izledim programı.hasan şaş 10 üzerinden 10 tespitler öngörüler analizler yaptı.hakan şükür gibi bi yerlere mesaj verecem diye anlaşılmaz konuşmuyor.taraftarın sabrının taştığını takımın içinde bulunduğu durumu türkiye ligini gelecek hocaları hepsini biliyor ve kendini iyi hazırlamış.

önyargılı olduğum için kızdım kendime adamı dinleyince.bilhassa bana o ekipte ne derlerse desinler dedi.yardımcı antröner eski futbolcu ne isim takarlarsa taksınlar dedi.tekrarını izleme şansı olanlar izlesin programı.luce gelirse başka gerets gelirse tamamen başka oynarız onun için gelecek oyuncularda bambaşka olur dedi.20 mayıs çok geç bir an önce harekete başlayabilsek dedi.14.lüğe düştü diye 3. yada 2. olsak başarıdır diye birşey söyleyemez gelecek hoca dedi.

sahadaki hasan şaşla çok farklı açık sözlü anlaşılırdı hasan şaş.

bülnet tulun+hasan şaş+eric gerets büyük olasılık çatı..gönlümden geçen gerets değil lucescu gelse ama bu seneden 14 kat iyi olacağımıza emin oldum kulübü yöneteceklerin herşeyin farkında olmasından sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt