# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ünal Aysal

kardeşimm gecmişle yaşamayı bırakın, ayhan 4-5 yıl önce cok daha iyi idi, kewell ingilterede idi, servet en iyi yerli stoper deniyordu ama onun adı gecmiş.. bitti o işler...

Ya kagan ben anlattım mevzuyu sen anlamadın be kardeşim. Tekrar tekrar şimdi yazdırcan bana. Ben de biliyorum artık geçtiğini. Ama elemanın biri takımın hepsi gitsin gibi bi yorum yaptı. Ben ondan o cevabı verdim. Ben o nedenle 2008 şampiyonluğunu söyledim. Benim dediğim gibi 7-8 adam alınırsa zaten oynayamaz bu adamlar. Of ya. Sende diyosan takımın hepsi gitsin başka takım gelsin sana da o örneği veririm.

Sabri,Çağlar,Cana,Culio,G.Zan,Arda kalmalı.

Baros,İnsua,Stancu kalabilir.Servet taraftarın tepkisinden dolayı gitmeli.H.Balta alternatif olarak kalmalı.

Diğerleri gitsin.

Gökay milli takım nereden çıktı. Yanlış mesajdan mı alıntı yaptın:) Hee şimdi anladım. Ben 2008 lig şampiyonluğundan bahsettim sen 2008 Avrupa şampiyonası anladın. Yanlış anlamışsın

Sana 2008 de banko oynayan 7 oyuncuyu da yazayım

Arsa

Sabri

Servet

Balta

Barış

Ayhan

Aykut

kardes söyle yanit vereyim.

arda tartismasiz.

sabri devsirme sag bek. zamaninda terim cikartti altyapidan. bitmeyen tükenmeyen enerjisi var. lakin top teknigi zayif. sag acik oynardi ilk zamanlar veya sag orta saha ama yetenekleri yeterli olmadigi icin sag bek'e cekildi. biz gecici süre oynayacak derken adam yillardir sag bek oynuyor ve yerine 1 adam alinmadi. yillardir ayni sorunu yasiyoruz: sabri yetersiz!

servet: geldigi güne lanet olsun. ozaman da kötüydü hala da köüt. ama anlamadigim bir sekilde onsanlar onu cok begeniyor. istatistiklere bakalim. hemen hemen her mac ölümcül hata yapiyor ve gole dönüsüyor. asla oynamamali bizde.

balta geldiginde basarili bir sol bekti. ama ileriye katkisi olmayan bir sol bek. volkan yamanin defansi kötü oldugu icin gelmisti. ama yetersiz oldugunu en son bu sezon herkes gördü: gitmeli cünkü bizi ileriye tasimaz.

baris geldiginde orta sahanin sag tarafinda oynuyordu. sabri ile ayni özelliklere sahip bir oyuncu. teknigi zayif olmasina ragmen kondisyonu yüksek oldugu icin sag kanatta ari gibi calisirdi. ama bal yapmayan ari idi. mücadeleci oyunculara kaptiriyoruz kendimizi. ama mücadelelerinin göz boyamaktan ibaret olmadigini gec anliyoruz. bknz en son örnegi culio ve cana.

baris'in ne kadar kötü oldugu ön libero oynayinca ortaya cikti aslinda. top kullanmasini bilmez, pas veremesini hic bilmeyen bir görüntü ciziyor.

ayhan'i ayri yere koyuyorum. maalesef yaslandi. 4-5 yas genc olsa arda ile takimin yildizi olurdu.

aykut bu takimin 1. kalecisi. mondragon varkende, de sanctis varken de, leo franco varken de ve orkun usak varken de, simdi de 1. kalecisi. servet her mac hata yapar ama her mac banko oynar. aykut 10 mac olaganüstü 100%lül pozsiyonlar kurtarir ama 1 macta hata yapar ve silinir. bu adam sanirim yaklasik 10 yildir yedek bekliyor. volkan'dan daha iyi olacak bir kaleciyi ne yazikki harcadik.

aykut 4 macta 3 gol yemis. zapata ve ufuk neredeyse oynadiklarinin iki katini yemis. ama gel gör ki aykut oynamiyor. gülermisiin, aglarmisin :o

SONUC: bir cok oyuncunun gs'de oynamayi hak etmedigini kamuoyu bu sezon anladi. kimse servet'e veya h.baltaya toz kondurmazdi. ama bu sezon hersey ayyuka cikti. iyi de oldu! bunlar gittigi zaman gelecegimiz parlak.

ünal aysal albayrakın ismini açıklayıp sonra listeye almayarak derin galatasarayın etkisi altında olduğunu gösterdi. ben soğuk bakıyorum şahsen kendi öz kimliği ile gelip başkan olacaksa eyvallah ama derin adamlara bakıp iş yapacaksa hiç olmaz. şu an net desteklediğim başkan adayı yok. helvacı söylemleri projeleri ile aysaldan daha mantıklı ama helvacıdan da nefret ediyorum polata yaptıklarından dolayı tam arapsaçı:)

kardes söyle yanit vereyim.

arda tartismasiz.

sabri devsirme sag bek. zamaninda terim cikartti altyapidan. bitmeyen tükenmeyen enerjisi var. lakin top teknigi zayif. sag acik oynardi ilk zamanlar veya sag orta saha ama yetenekleri yeterli olmadigi icin sag bek'e cekildi. biz gecici süre oynayacak derken adam yillardir sag bek oynuyor ve yerine 1 adam alinmadi. yillardir ayni sorunu yasiyoruz: sabri yetersiz!

servet: geldigi güne lanet olsun. ozaman da kötüydü hala da köüt. ama anlamadigim bir sekilde onsanlar onu cok begeniyor. istatistiklere bakalim. hemen hemen her mac ölümcül hata yapiyor ve gole dönüsüyor. asla oynamamali bizde.

balta geldiginde basarili bir sol bekti. ama ileriye katkisi olmayan bir sol bek. volkan yamanin defansi kötü oldugu icin gelmisti. ama yetersiz oldugunu en son bu sezon herkes gördü: gitmeli cünkü bizi ileriye tasimaz.

baris geldiginde orta sahanin sag tarafinda oynuyordu. sabri ile ayni özelliklere sahip bir oyuncu. teknigi zayif olmasina ragmen kondisyonu yüksek oldugu icin sag kanatta ari gibi calisirdi. ama bal yapmayan ari idi. mücadeleci oyunculara kaptiriyoruz kendimizi. ama mücadelelerinin göz boyamaktan ibaret olmadigini gec anliyoruz. bknz en son örnegi culio ve cana.

ayhan'i ayri yere koyuyorum. maalesef yaslandi. 4-5 yas genc olsa arda ile takimin yildizi olurdu.

aykut bu takimin 1. kalecisi. mondragon varkende, de sanctis varken de, leo franco varken de ve orkun usak varken de, simdi de 1. kalecisi. servet her mac hata yapar ama her mac banko oynar. aykut 10 mac olaganüstü 100%lül pozsiyonlar kurtarir ama 1 macta hata yapar ve silinir. bu adam sanirim yaklasik 10 yildir yedek bekliyor. volkan'dan daha iyi olacak bir kaleciyi ne yazikki harcadik.

SONUC: bir cok oyuncunun gs'de oynamayi hak etmedigini kamuoyu bu sezon anladi. kimse servet'e veya h.baltaya toz kondurmazdi. ama bu sezon hersey ayyuka cikti. iyi de oldu! bunlar gittigi zaman gelecegimiz parlak.

Nerden girdim abi bu nokuya. Anlatamadım durumu:) Ben 7-8 oyuncu alınır dedim ya. Zaten bunların çoğu oynayamaz. Ama Servet'e haksızlık yapıyosun. Yıllardır önünde Barış'la ve iki yıldır ve Sarp'la oynadı. Kolay mı sence?

Albayrak gibi bir ibibiği almayarak iyi yapmış, yedek bile olmaması gerekir.

Yani. İşte böyle bişey demek istedim ben. Kim kalır kim gider bilinmez ama hepsi gitmez

hepsi gitmese de olur.

yeterki gitmesi gerekenler gitsin ve milli takimda oynadiklari icin kalmasinlar. cünkü milli takimda gs'de oynadiklari icin oynuyorlar!!!!

yerlilerden: servet, balta, sarp, aydin, baris, ayhan kesinlikle gitmeli.

ama gel gör ki bunlarin cogu kalacak. adim gibi eminim. servet, balta ve aydin keisn kalir. ayhan ve sarp belki. barisin sözlesmesi bitiyor.

ozaman demekki 3-5 yabanci yollaycaklar...kim bunlar ??

ben söylim: yabancilarin arasinda en cok yetenege ve kalite sahibi olanlar: kewell (ne kadar sakatlansa da), neill, pino ve insua....baros'un bile gitme ihtimali var. zapata kafadan gider.

kim kalacak: culio, cana, stancu.

gülermisin, aglarmisin ?! :o

mesele alıp almaması değil. önce açıklıyor sonra almıyor derin güçlerin etkisinde. televizyonda söylediği lafı yedi sonuçta.

aysal kendi listesini olusturmadi. bu ekip nasil faydali is üretecek ??

aysal aday olmak ile veya baska türlü söyleyeyim: kendi listesini kendisi olusturmadigi icin büyük hata yapti.

tulun, sas ve dürüst sürekli kavga icinde olacaklar futbol takimi icin (bundan eminim...cünkü sas ve tulun'un aciklamalari celiskili biraz.

helvacinin öz güveni bence buradan (aysal ve ekibi) kaynaklaniyor.

hepsi gitmese de olur.

yeterki gitmesi gerekenler gitsin ve milli takimda oynadiklari icin kalmasinlar. cünkü milli takimda gs'de oynadiklari icin oynuyorlar!!!!

yerlilerden: servet, balta, sarp, aydin, baris, ayhan kesinlikle gitmeli.

ama gel gör ki bunlarin cogu kalacak. adim gibi eminim. servet, balta ve aydin keisn kalir. ayhan ve sarp belki. barisin sözlesmesi bitiyor.

ozaman demekki 3-5 yabanci yollaycaklar...kim bunlar ??

ben söylim: yabancilarin arasinda en cok yetenege ve kalite sahibi olanlar: kewell (ne kadar sakatlansa da), neill, pino ve insua....baros'un bile gitme ihtimali var. zapata kafadan gider.

kim kalacak: culio, cana, stancu.

gülermisin, aglarmisin ?! :o

Valla ister gül ister ağla ama durum bu:)

Ben bunu demek istedim işte.

Servet, Balta, Ayhan, Kazım kesin kalacak. Barış, Aydın, Sarp kesin gidecek. Baros, Culıo, Stancu, Pino, Cana kalacak. İnsua, Zapata, Neıll, Kewell gidecek. Daha gidecek çok yerli var da (Batdal, Musa, Aykut, Serkan vs) ben üzerine konuşulanları yazdım. Yaz bunu bir kenara. Bunlar olacak.

aysal aday olmak ile veya baska türlü söyleyeyim: kendi listesini kendisi olusturmadigi icin büyük hata yapti.

tulun, sas ve dürüst sürekli kavga icinde olacaklar futbol takimi icin (bundan eminim...cünkü sas ve tulun'un aciklamalari celiskili biraz.

Benimde endişem bu.Birbirinin tam tersi açıklamalar söylüyorlar.Bu ekipten endişe etmeye başladım.

bülent tuluna emanet edecek futbolu ve bülent tulun kadro yeterli diyorsa hiç gelmesin aysal. bülent tulun sarpı serveti baltayı ayhanı yollamaz. ledesmaya sarp var gerek yok diyen adam sonuçta. helvacının futbol beyni söylemi eğer ciddi ise daha mantıklı bir proje.her sene hoca değiştirmektense barça-cruyff birlikteliği tarzı sistem futbolu oturtmak daha iyi.

Valla ister gül ister ağla ama durum bu:)

Ben bunu demek istedim işte.

Servet, Balta, Ayhan, Kazım kesin kalacak. Barış, Aydın, Sarp kesin gidecek. Baros, Culıo, Stancu, Pino, Cana kalacak. İnsua, Zapata, Neıll, Kewell gidecek. Daha gidecek çok yerli var da (Batdal, Musa, Aykut, Serkan vs) ben üzerine konuşulanları yazdım. Yaz bunu bir kenara. Bunlar olacak.

aynen katiliyorum. ne yazikki gidenler (zapata) haric, kalanlardan daha kaliteli :)

bu bana 2010/2012 transfer dönemini hatirlatti.

gidenler: keita, dos santos. topal, jo, elano

gelenler: s. özkan, m.batdal, musa cagiran, ali turan

:o

bülent tuluna emanet edecek futbolu ve bülent tulun kadro yeterli diyorsa hiç gelmesin aysal. bülent tulun sarpı serveti baltayı ayhanı yollamaz. ledesmaya sarp var gerek yok diyen adam sonuçta. helvacının futbol beyni söylemi eğer ciddi ise daha mantıklı bir proje.her sene hoca değiştirmektense barça-cruyff birlikteliği tarzı sistem futbolu oturtmak daha iyi.

valla ben su an ibremi helvaci'ya yönelttim.

ne yapacagini "plani, programi" olan birisi. gelecek oyuncular belli ise gideckeler de bellidir.

futbol takiminin basarili olma ihtimali daha yüksek bana göre.

aysal luce'yi getirse adam 66 yasinda kalp rahatsizligi varmis.

gerets gelirse, 2-3 mac kötü giderse "vay efendim kovulmus adami neden geri getirdinvs." diye söylemler cikacak.

yine, yeni, yeniden herkes "terim gelmeli" diyecek. terim gelecek, is isten gectikten sonra 50 adam gelip, 50 adam gidecek ve sonuc: hüsran.

demedi demeyin.

para (=aysal) hersey demek degildir. önemli olan elindeki parayi mantikli kullanmak ve dogru tercihleri yapmak bana göre.

ünal aysalın teknik direktör adaylarından e.gerets görevini terk etmeyi düşünmediğini ve 4 hazirandaki cezayirle yapacakları macı düşündüklerini belirtmiş..

ünal aysalın teknik direktör adaylarından e.gerets görevini terk etmeyi düşünmediğini ve 4 hazirandaki cezayirle yapacakları macı düşündüklerini belirtmiş..

ünay aysal yönetimi için bir sorun teşkil etmiyorsa, hem kulüp hem milli takım çalıştırabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt