# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ünal Aysal

O her zaman gıcık yorumlar yapıyor dediğimiz ama sonunda ulan adam gene haklı çıktı diye veryansında bulunduğumuz Hıncalın bir lafı var.

Ünal Aysal gelecekse Adnan Polat kalsın. Düşünün!!

Dun geceki soyledigim transfer haberlerinde sadece ortada bir anlasma var arkadaslar isimlerini bende bilmiyorum fakat fransiz kaleci frey drogba olabilicegini dusunuyorum fakat soyle birsey varki su an oylar 3 e bolunmus durumda turgay kiran ve ekibi adnan polatin destegini alicak yada adnan polat ve arkasindakiler oylamaya gitmiycek. unal aysalida isi zor gibi herkesin ortada bir sansi var su an

ünal aysal - ek_i sözlük

yani,

bu abimize ılımlı yaklaşan ve aidatlarını zamanında yatırmış, oy kullanabilecek gs kongre üyelerinin, ayrıca körü körüne bu adamı destekleyen taraftarın sorması gereken sorular şunlardır :

aşırı şaibeli ribery davasında, haksız duruma düşmemizi sağlayan ek sözleşmeyi yapan adnan öztürk kimin listesindedir?*

galatasaray'ın baş düşmanı sayılabilecek, galatasaray'dan rant sağlamak adına şirket birleşmesini engellemek için her türlü illegal yolu deneyen, son olarak da dava açarak seçim sürecini engellemeye çalışan qvt şirketinin yöneticisi sinan kalpakçıoğlu hangi başkan adayının listesini gs divan kuruluna sunmuştur?*

galatasaray'la iş yaparak para kazanan, ancak içinde bulunduğu yönetim seçimi kazanamayınca derhal otobüslerini galatasaray'dan çeken abdürrahim albayrak kimin listesindedir?*

galatasaray'la ticaret yapmayı tercih edip kulüp kasasından 8 milyon dolar kazanan başkan adayı kimdir?*

bu parayı kazandığını önce inkar edip, sonunda kabul etmek zorunda kalan, devamında da bununla övünen, sağladığım menfaatler daha ne menfaatler sağlayacağımın garantisidir gibisinden laflar eden başkan adayı kimdir?*

son bir hafta içinde, daha önceden "bedelsiz devredilecek" diye belirtilmiş stad anlaşmasını hiçe sayıp, galatasarayı "her yıl 1.5milyon tl ödeyecek" şekilde yükümlülük altına sokmuş mevcut başkan adnan polat'a bu sebeple teşekkür eden çok kibar başkan adayı kimdir?*

en başta "önemli olan maddi başarı" diyen sonra "en önemli sportif başarı" buyuran, hiç yönetimde bulunmamış, dersine çalışmamış başkan adayı kimdir?*

bazı teknik direktörlerle görüştüğünü ima eden ancak devamında kimseyle görüşmediğimin bilinmesini isterim diyerek yön değiştirmiş başkan adayı kimdir?*

helvacı'ya para verdim diye direten, helvacı "bana iftira atıyor, ispatlasın" demesine rağmen haftalardır ispatlayamamış bu yüzden iftiracı durumuna düşmüş başkan adayı kimdir?*

"ben hiçbir paralı çalışanımdan özür dilemem" gibisinden ilkel ve talihsiz bir açıklama yapmış başkan adayı kimdir?*

onun yaşındaki adamlar en az 40 yıldan beri galatasaray'a üyeyken, 10 yıl önce para kazanma vesilesiyle olsa gerek galatasaray'ın farkına varmış başkan adayı kimdir?*

"üye olduğumu zannediyordum" diyerek resmen gülünç duruma düşen, bir o kadar galatasaray'dan kopmuş, kongrelere katılmamış, oy kullanmamış, özetle galatasaray'ın geleceği üzerine 30 sene boyunca pek de düşünmemiş olmasına rağmen, galatasaray kulübü başkanlığına aday olan kişi kimdir?*

hadi bu da son soru olsun,

o hep şikayet edilen, zaman zaman taraftarlarca protesto edilen, anti-galatasaray basını ilan edilen basın, mevcut üç başkan adayından hangi adayı kayırıyor ve destekliyor?*

hayırlı uğurlu olsun.:animation::tiphat:

Saçma sapan bir yazı.Ünal Aysal'ı, ekşi sözlükte ne olduğu belli olmayan adamların yazılarıyla değerlendirmem..

ünal aysal - ek_i sözlük

yani,

bu abimize ılımlı yaklaşan ve aidatlarını zamanında yatırmış, oy kullanabilecek gs kongre üyelerinin, ayrıca körü körüne bu adamı destekleyen taraftarın sorması gereken sorular şunlardır :

aşırı şaibeli ribery davasında, haksız duruma düşmemizi sağlayan ek sözleşmeyi yapan adnan öztürk kimin listesindedir?*

galatasaray'ın baş düşmanı sayılabilecek, galatasaray'dan rant sağlamak adına şirket birleşmesini engellemek için her türlü illegal yolu deneyen, son olarak da dava açarak seçim sürecini engellemeye çalışan qvt şirketinin yöneticisi sinan kalpakçıoğlu hangi başkan adayının listesini gs divan kuruluna sunmuştur?*

galatasaray'la iş yaparak para kazanan, ancak içinde bulunduğu yönetim seçimi kazanamayınca derhal otobüslerini galatasaray'dan çeken abdürrahim albayrak kimin listesindedir?*

galatasaray'la ticaret yapmayı tercih edip kulüp kasasından 8 milyon dolar kazanan başkan adayı kimdir?*

bu parayı kazandığını önce inkar edip, sonunda kabul etmek zorunda kalan, devamında da bununla övünen, sağladığım menfaatler daha ne menfaatler sağlayacağımın garantisidir gibisinden laflar eden başkan adayı kimdir?*

son bir hafta içinde, daha önceden "bedelsiz devredilecek" diye belirtilmiş stad anlaşmasını hiçe sayıp, galatasarayı "her yıl 1.5milyon tl ödeyecek" şekilde yükümlülük altına sokmuş mevcut başkan adnan polat'a bu sebeple teşekkür eden çok kibar başkan adayı kimdir?*

en başta "önemli olan maddi başarı" diyen sonra "en önemli sportif başarı" buyuran, hiç yönetimde bulunmamış, dersine çalışmamış başkan adayı kimdir?*

bazı teknik direktörlerle görüştüğünü ima eden ancak devamında kimseyle görüşmediğimin bilinmesini isterim diyerek yön değiştirmiş başkan adayı kimdir?*

helvacı'ya para verdim diye direten, helvacı "bana iftira atıyor, ispatlasın" demesine rağmen haftalardır ispatlayamamış bu yüzden iftiracı durumuna düşmüş başkan adayı kimdir?*

"ben hiçbir paralı çalışanımdan özür dilemem" gibisinden ilkel ve talihsiz bir açıklama yapmış başkan adayı kimdir?*

onun yaşındaki adamlar en az 40 yıldan beri galatasaray'a üyeyken, 10 yıl önce para kazanma vesilesiyle olsa gerek galatasaray'ın farkına varmış başkan adayı kimdir?*

"üye olduğumu zannediyordum" diyerek resmen gülünç duruma düşen, bir o kadar galatasaray'dan kopmuş, kongrelere katılmamış, oy kullanmamış, özetle galatasaray'ın geleceği üzerine 30 sene boyunca pek de düşünmemiş olmasına rağmen, galatasaray kulübü başkanlığına aday olan kişi kimdir?*

o hep şikayet edilen, zaman zaman taraftarlarca protesto edilen, anti-galatasaray basını ilan edilen basın, mevcut üç başkan adayından hangi adayı kayırıyor ve destekliyor?*

En azından bi duruşu var diğerleri gibi laubali değil.

ünal aysal - ek_i sözlük

yani,

Bu yazıyı yazan kesin fb lidir.Korkmayın ya bu kadar Ünal Aysal dan.

Farkinda misiniz bilmiyorum ama hep kayirilan adam Unal Aysal deniyor. Yok rozetini gizlemis yok kongrelere katilmamis yok oy kullanmamis para almis para vermis parasi varmis. Deniyor da deniyor. Unal Aysal ise resmen cocukla cocuk olmuyor aciklama yapacagi zaman kendi isiyle ilgili aciklama yapiyor. Secimin kesinlik kazandigi ilk zamanlarda herkes Unal Aysal'i destekliyordu ve Mehmet Helvaci'ya hain deniyordu, Turgay Kiran'a secim var dediler geldik diyor deniyordu. Ama simdi secime 1 hafta kaldi. Medya ne kadar da yusufcuk bir vaziyette Mehmet Helvaci sanki Arshavin'le anlasmis gibi sisirmeler, Turgay Kiran'in vaatlerini abartmalar filan. Bunun yaninda da Unal Aysal'in her seyini kotuye yormalar, listedeki insanlari birbirine dusurmeye calismalar, liste cok basli boyle kulup yonetilmez demeler, parasi olan baskan kulube zarar verir demeler ve daha niceleri. Hincal Uluc'un da bir dedigi digerini tutmuyor o da sapkasini onune alip dusunmeli artik. Bizim taraftarimiz bu oyuna gelmemeli. Yazilanin aksina kayirilan Unal Aysal degil. Kac haftadir adamin 1 olumlu haberi cikmadi acaba neden? Oyuma gelmeyin. Yusufcuk medyaya taviz vermeyin.

Aysaldan (üstteki yazi ile alakasi yok) sogumaya basladim.

1. Bu saate kadar gerçekten hiç kimseyle görüsmedigini aciklamasi. Bizim gün degil su asamada dakikalarin kiymetini bilmemiz gerekir.

2. Kongre bana görev vermeden adim atamam demesine ragmen kulübün mali yapisi için polati ziyaret edecek kadar rahat olmasi ve seçileceginden emin olmasi.

Tüm bunlarin yaninda diger adaylardansa aysal baskan olmali, ama yuvarlak veya politik cevap yerine keske camiaya biraz umut verse, ayaklari yere basan ve az konusan bir ve is yapan baskan olacaksa bütün yazdiklarimi geri aliyorum, umarim forumun çogunlugu hakli çikar ve iyi günlerimiz olur, ben son seçimde adnan öztürkü destekleyene febeli gözüyle bakiyordum saglam yanilmistim, umarim bu kez yanilmayiz.

acik konusmak gerekirse ben bu adama guvenmiyorum.

unal aysal cok guclu ama adam bu ise isteksiz girmis,belli oluyor yani.

1 yil basarili olabilir ama ardindan problemler tekrar baslayacaktir cunku ekibinde de hergun bir problem cikiyor.

eger secime kendi istegiyle girseydi,cok ideal bir baskan olurdu ama kendi istegiyle girmiyor,inan kiractan dolayi giriyor secime.

Ergun Gürsoy LigTV´ye baglandi simdi. Helvaci ve Kiran´a cok agir konustu. Ikisini de ciddiye almiyor üyeler dedi. Birisi ilerisi icin kendine yer edinmek icin cirpiniyor, birisi de her secimde kendi reklamini yapmak icin ortaya cikiyor dedi. Ikisini de ciddiye almamiz mümkün degil.

Galatasaray düzelecek mi? sorusuna da, "kesinlikle düzelecek, 96 ruhu geri dönecek" dedi. Bence Terim mesaji verdi

Ergun Gürsoy LigTV´ye baglandi simdi. Helvaci ve Kiran´a cok agir konustu. Ikisini de ciddiye almiyor üyeler dedi. Birisi ilerisi icin kendine yer edinmek icin cirpiniyor, birisi de her secimde kendi reklamini yapmak icin ortaya cikiyor dedi. Ikisini de ciddiye almamiz mümkün degil.

Galatasaray düzelecek mi? sorusuna da, "kesinlikle düzelecek, 96 ruhu geri dönecek" dedi. Bence Terim mesaji verdi

terim varsa unal aysal olsun ama eger getiremiyorsa terim i kendi de gelmesin.

doğru konuşmuş bencede... helvacı ve kıran sadece başkan olmak için bol keseden konuşuyorlar.

96 ruhu lafı ağızından çıktıysa hayırlı olsun diyorum. çünkü ali gürsoy oğlu yönetim listesinde en büyük olayda, sadece temennisi değil :)

zaten fatih terim gelecekse ünal aysalla gelir. ee başkada başkan olacak büyük bir adaya olmadığına göree...

herkes transfer konusundada meraklı ama

1- fatih terimle anlaşıldıysa. faith terim zaten çalışmalarına- yoklamalara başlamıştır. bunu ben değil şansal ve diğer spor yazarlarıda belirtiyor. yani yerli oyuncular konusunda merak edilcek bir durum yok kanımca. yabancı oyuncu konusunda seçilmemiş bir yönetim resmi teklif yapacak deği herhalde, oyuncularla temasdadır ama seçilmeden teklif edemezler dimi?

2- 22 mayıs günü açıklayacağım diyorsa ünal aysal- bazı planlamalar yapılmıştır mutlaka. futbol konsunda kim sorumlu olacak tam netleşmeden ve teknik adamla anlşamaya varmada şun transfer etcemde diyemez. başakan olur kulubun duurmunu görür ona göre ayağını uzatır yorganına göre....

ya bu mantık nedir :s canaydın da getirdi sonuc??

takimda ruh yok,takim ruhunu getirebilecek tek TD fatih terimdir.

unal aysal a zaten listesinden dolayi ve isteksiz tavirlarindan dolayi sicak bakmiyorum ama eger terim i getirirse baskan olmasini isterim.

Büyüka´nin oglu: Ünal Aysal´in verdigi brunch cok kalabalik, organizasyon sinifta kaldi, insanlara yetisemiyorlar. Aysal´in rahat kazanacagi görülüyor

Büyüka'nın kızından sonra şimdi de oğlu mu çıktı?Ne brunch'ı bu?

hazarbuyuka Hazar Buyuka

Unal Aysal'in brunchi cok kalabalik, secimi rahat kazanacaga benziyor.

vor 1 Stunde

070520110911395740375_3.jpg

Haberde yanıtı aranan soru şu;

“Terim Galatasaray’da patronluğu kabul ederse, bu ikiliden hangisi ile çalışacak?”

Fazla söze gerek yok.

Terim’in yerinde siz olsanız, idealist iki teknik adam arasında tercih yaparken, bilgi ve deneyimin yanında hangi artıları göz önünde bulundurursunuz?

Buradaki yanıt, elbette iki şıklı.

Benim fikrim mi?

Bildiğimiz, tanıdığımız, yaşam tarzı, felsefesi ve başarıları ile adının önüne “imparator” unvanını yazdıran Terim, kuşkusuz “Kafkas” der!

Liderlik Terim’in doğasında var.

Avcı dikkatle, ancak müthiş bir öz güvenle Terim’in söylediklerini kaçırmamaya çalışıyor. Elleri cebinde rahat görünüyor.

Üçüncü aktör Kafkas.

Beden dili ve yüz ifadesi, karşısındaki insana duyduğu saygı ve hayranlığı yansıtıyor. Ellerini ceketinin altında birleştirmiş, Terim’in gözlerinin içine bakıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt