# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ünal Aysal

Her zaman derim büyük beklentilere girmemek lazım ama bu sefer farklı.Çok büyük beklentiler içindeyim.Herkesin ağzı açık kalacak şekilde bir kadro bekliyorum.

Doğukan

Aynen kardeşim.

Onur.

İnşAllah Ünal Aysal bizi utandırmaz.(Seçilmesi durumunda)Biz Galatasaray'lıların beklentileri boşa çıkarmaz.

Her zaman derim büyük beklentilere girmemek lazım ama bu sefer farklı.Çok büyük beklentiler içindeyim.Herkesin ağzı açık kalacak şekilde bir kadro bekliyorum.

Bende buyuk beklentiler icerisindeyim ama istedigimiz duzeyde bi kadro ancak 1,2 yil sonra olusur. Iyi takviyeler olacaktir fakat ayni zamanda suan icin muhtemelen Balta,Servet,Ayhan falan kalacaktir (neden bilmiyorum ama dokunulmazliklari var herhalde)...

Bende buyuk beklentiler icerisindeyim ama istedigimiz duzeyde bi kadro ancak 1,2 yil sonra olusur. Iyi takviyeler olacaktir fakat ayni zamanda suan icin muhtemelen Balta,Servet,Ayhan falan kalacaktir (neden bilmiyorum ama dokunulmazliklari var herhalde)...

Bu taraftar 2 sene daha bekleyemez.Sezon sonu Ayhan gider.Çünkü hem askerlik sorunu var hemde taraftarla sorunu var.Zaten kendisi de gideceğim dedi.Açıkcası Servet ve Balta gitsede olur gitmesede.Barış,Sarp,Aydın,Zapata,Kewell,Neill,Aykut gitme ihtimalleri olan futbolcular.Ama dediğim gibi bu bünye 2 sene daha bu rezilliği kaldırmaz.

Espri yapmaya çabalamak içinmi üye oldun KAMİL?

Seçime 1 Hafta kala duruşuyla ağır başlılığıyla diğer 2 adayında kat kat üstünde Ünal Aysal. Herşeyden önce bu karizmatik haliyle yakışıyor başkanlığa. Diğer adayları Galatasaray Başkanı ünvanıyla yakıştıramıyorum ben. Birisi seçim marşı yapar diğeri otobüs kiralar :) Aysal'ın yönetimindeki çoğu kişi bile diğer 2 adayı her açıdan ikiye katlar.

Bu taraftar 2 sene daha bekleyemez.Sezon sonu Ayhan gider.Çünkü hem askerlik sorunu var hemde taraftarla sorunu var.Zaten kendisi de gideceğim dedi.Açıkcası Servet ve Balta gitsede olur gitmesede.Barış,Sarp,Aydın,Zapata,Kewell,Neill,Aykut gitme ihtimalleri olan futbolcular.Ama dediğim gibi bu bünye 2 sene daha bu rezilliği kaldırmaz.

Siz anlamamissiniz ne demek istedigimi. Bakin, onumuzdeki sezon bence sampiyon oluruz o ayri bi konu fakat ruya diye tabir edilen bir kadro'yu ancak 1,2 yil icerisinde gorebiliriz dogru adimlar atilirsa. X kadro sampiyon oldu diye o X kadro istenilen kadro'dur anlamina gelmiyor, bunu soylemeye calistim ben. Ornegin 2006 yilinda sampiyon olduk fakat o kadro henuz istenilen seviyede degildi. Anlatabiliyormuyum?

Servet'le Balta KESINLIKLE GITMELIDIR, ne demek farketmez? Bunlar bize ihanet etsin, sonrada kalsin paramizi yesin. Oh anam ne guzel ...

İçimizden bazıları Ünal Aysal geldiği zaman sanki yeri göğü inletecekmiş gibi bir hava vermeye çalışıyor.Bu adam öyle birisi değil kardeşim.1 aydır tvde konuştuğunu görüyoruz,sakin,beyefendi birisi.O yüzden Aziz Yıldırım gibi etrafına tehditler savuran birisini bekliyorsanız hiç boşuna beklemeyin.Her maçtan sonra çıkıp hakemlerin,federasyonun kulağını çekecek birisi de değil.Her mikrofon gördüğünde atlayıp kendisini açıklama yapmak zorunda hisseden birisi de değil.O yüzden bundan sonra medyada bizi ezemezler,Aziz Yıldırım artık ağzını açamaz diye düşünüp bu adamı destekleyenler en yakın zamanda bir daha düşünsünler.

Ben Ünal Aysal'ın başkan olmasını istiyorum çünkü açıkçası tek gerçekçi aday kendisi ve ekibi çok kuvvetli,güven veren insanlardan oluşuyor.Yoksa bizi alıp bir yılda uzay takımı yapacağını falan düşünmek hayalcilik olur.

Ali Dürüst kadromuz gayet yeterli,iskeletimiz oturmuş falan demiş güntekin demin diyodu.Napıcaz şimdi seneye de durum vahim yani.:mad:

Ali Dürüst kadromuz gayet yeterli,iskeletimiz oturmuş falan demiş güntekin demin diyodu.Napıcaz şimdi seneye de durum vahim yani.:mad:

İnanmayın böyle şeylere :D Sağır ve körler dahil herkez Galatasaray'ın ne kadar kötü olduğunu ve bizde sabır kalmadığını biliyorlar !!! Ünal başkan'da her açıklamasında bende sabırsız bir kişiyim diyor !!!

Bilgin Gokberk: "Unal Aysal portfoyu yuksek bir adam. Chelsea'den zirt diye 4 adami GS'a getirebilecek bir adam."

Bilgin Gökberk: "Ünal Aysal portföyü yuksek bir adam. Chelsea'den zırt diye 4 adami Galatasaray'a getirebilecek bir adam." :)

Bilgin Gokberk: "GS'da Adnan Polat, camianin Obama'siydi. Ama olmadi, yapamadi. Simdi sira Aysal'da" :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt