# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ünal Aysal

Ali Dürüst : Bu Kadroyu yıldızlarla Takviye Edeceğiz !

Ali Dürüst : Yıldız Oyuncuları Transfer Etmekten Ziyade Verim Almak Önemli Verim Alabileceğimiz Yıldızlar Transfer Edeceğiz !

Bu basın ünal Aysal'ı pompaladıkça taraftarın beklentisi artıyor da..

Bu Ünal Aysal paralı diye lanse edildi, herkes heveslendi , ama Adam açıkça para vermeyeceğini söylüyor, bu para verilmeyecekse, kurumsallık falan hikaye, 40 yıl yurtdışında yaşamış bir adam, Türkiye'ye ihale almaya mı geliyor diye bir kurt düşüyor içimize... Türkiye'ye ihale almaya geliyorsa statta başımıza gelenlerin on katını bekleyin. 3 yıla riva elden gidiyor... Hayır ne faydasını gördünüz , ne yaptı bugüne kadar klüp yönetimi adına da bu kadar yüzde 90 destekleniyor??? Eski Doğu Bloğu ülkelerinde ihale alıp başarılı ticari faaliyetlerde bulunmuş olmak nasıl oluyor da iyi başkanlık yapacağına delalet ediyor. Son olarak, medya üzerinden tertiplenen oyunun tüm foyası ortada;

1. paralı adam dendi, para vermeyeceğim diyor.

2. yeni takım yapacaklardı, şimdi Ali Dürüst'ün satır arası açıklamalarını okuyoruz ki; meğer takımımızın omurgası iskeleti vs. iyiymiş, oyuncular şöyleymiş böyleymiş...

3. AIG hisseleri sebebiyle yüksek temettü elde ettiği, mevcut yönetim kurulu üyesi Taner Aşkın tarafından da klüp kayıtlarına istinaden teyit edildi.

4. Galatasaray İkinci Başkanı Mehmet Helvacı için “Para verdiğim hiçbir personelimden özür dilemedim" diyen Ünal Aysal bilmelidir ki, serbest meslek altında kamu hizmeti sunan bir üniversite hocası kendisinin personeli değildir. Bir kimsenin hizmetine başvurmuş olmak o kimseye saygı duymamayı gerektirmez. Eğer Ünal Aysal para verip muayne olduğu bir doktor için de böyle düşünüyorsa vay haline...bu meselenin adamlık ve iş adamlığı kısmıdır; gelelim Galatasaray özeline; eğer Ünal Aysal Galatasaraylılık kültüründen nasibini almış olsaydı, kendisiyle eşit konumdaki Başkan Adayı bir Galatasaray Üyesini bu şekilde aşağılamaya kalkışmazdı. Dernek , spor klubü gibi medeni örgütlenmeler; üyelerin sosyal sınıf , servet, eğitim gibi statülerine bakılmaksızın eşitlik içinde ideal bir amaca hizmet ettikleri toplumsal yapılardır.Pek çoğu emeği ile çalışan Galatasaray Kongre üyeleri, İkinci Başkan şahsında hayatını kazanmak için birisinden para alan tüm insanlara edilmiş bu hakareti sineye çekecekse; gerisi teferruattır!

artık bu gerçekleri de görelim,

ayrıca , tekrar ediyorum; Fenerbaçenin medya ve federasyon ve iktidar yoluyla Galatasaray camiası ve Türk Futbolu üzerinde kurduğu psikolojik hegamonya (bkz. Fenerbahçe son divan kur. toplantısında Aziz Yıldırım tarafından sarfedilen sözler...) kırılmaksızın bir arpa boyu yol alamayacağımız hangi oyuncuyu getirirsek getirelim saha içinde ve dışında dayak yiyeceğimiz artık anlaşılmalıdır.

Ünal Aysal'la ilgili daha önceki yorumlarımız Paralı olmaktan başka bir vasfı bulunmayan Başkan adayının kısa vadede yapabileceklerinin çapıyla sınırlıydı. Tekrar ediyoruz;

Ünal Aysal eğer parasal gücünü kullanarak Galatasaray'a psikolojik ve finansal üstünlük sağlamayacaksa; ya ihale almaya geliyordur, ya da Galatsaray Başkanlığı bir emeklilik hobisi olacaktır.

"efla-tune ekip"

aysal kocaman bir balon.

aciklamalari hep birbiri ile örtüsüyor (dürüst, tulun, aysal): kadroyu koruyacagiz vs. vs.

kadro denen birsey yok ortada ne kadrosu ??

bu takimin 90% degismeli...

umarim oy verecekler bu aciklamalari dogru degerlendirir...ve aysal'in parasi ve sirketlerine aldanmazlar...!!!

ben bu ekibin basarili olacagina kesinlikle inanmiyorum!

ne demek ana kadroyu koruyacagiz ya ??? ana kadro kim ??? zan, servet, balta, BAM'mi ???

rezalet ötesi bir aciklmaa...

aman uzak dursunlar yoksa bir 5 sene daha heba olacak...

ali durust kanalturkte lafi benim icin yeterli

bu adami sevmedigimi icin ise kendime saygim artiyor

Yemin ediyorum siz bu isi bilmiyorsunuz ha. Bide bu isi biliyoruz diye geciniyorsunuz. Bu isin maddi boyutu var. Hepsini yollayacagiz derse, kimden para kazanacak? Kim ne kadar teklif eder? Atiyorum, Stancu gidecek kesin derse, onu alacak takim kac para verir ki? 500.000 Euro´ya kapatmak isteyecek mesela.

Bi arkadas az önce bunu yazdı çok haklı bence doğru bi tespit.

Yemin ediyorum siz bu isi bilmiyorsunuz ha. Bide bu isi biliyoruz diye geciniyorsunuz. Bu isin maddi boyutu var. Hepsini yollayacagiz derse, kimden para kazanacak? Kim ne kadar teklif eder? Atiyorum, Stancu gidecek kesin derse, onu alacak takim kac para verir ki? 500.000 Euro´ya kapatmak isteyecek mesela.

Bi arkadas az önce bunu yazdı çok haklı bence doğru bi tespit.

bugünkü durumunda stancu'ya birak 500.000'i ...5 bin veren cikmaz...kendimizi kandirmayalim...

bu oyunculari bugün satmak istesen kimse para verip al-maz !!!

aysal kocaman bir balon.

aciklamalari hep birbiri ile örtüsüyor (dürüst, tulun, aysal): kadroyu koruyacagiz vs. vs.

umarim oy verecekler bu aciklamalari dogru degerlendirir...ve aysal'in parasi ve sirketlerine aldanmazlar...!!!

ne demek ana kadroyu koruyacagiz ya ??? ana kadro kim ??? zan, servet, balta, BAM'mi ???

Hay agzina saglik renktas, sisirilmis kocam bir balon aynen oyle. Adnan Ozturk kendine yazik etti, tek basina cok daha verimli olurdu. Aysalin listesinde Adnan Ozturk haric hicbiri ise yaramaz, koltuk sevdalilari. Ama Allah buyuk, prof. dr. Helvaciyla cag atlayacaz.

Prof.Mehmet Helvaci ve Reiner Hollman cag atlatacak bize :D

helvaci denenmis adam gelmeyecek dedi.

o olsa olsa aysal'in adamidir. gs'de calismis adami aysal getirecekti.

ve luce, terim, gerets hakkinda "yakin zamanda calismis adamlar" dedi...yani daha eskiden de adamlar gelebilir aysal gelirse !!!!!!

aysal ve hollmann cag atlatacak bize.

p.s. bu td secimi bülent tulun ismine "cuk" diye oturur.!!!

aysal kocaman bir balon.

arkadasim istedigin hicbir baskanla mümkün degil.

abramovich olsa bile mümkün degil 20 adam göndermek.

önemli olan teknik kadro secimi.

iyi bir td bu kadroyu canlandirabilir.

Ben dedim iste Azize bunu verirsen lafı cakar.

Ünal Aysal hata yapıyor.

helvaci denenmis adam gelmeyecek dedi.

o olsa olsa aysal'in adamidir. gs'de calismis adami aysal getirecekti.

ve luce, terim, gerets hakkinda "yakin zamanda calismis adamlar" dedi...yani daha eskiden de adamlar gelebilir aysal gelirse !!!!!!

aysal ve hollmann cag atlatacak bize.

p.s. bu td secimi bülent tulun ismine "cuk" diye oturur.!!!

Sende kendini kandir boyle :)

Ali Dürüst ' Dünya sıralamasında Galatasaray 1. sıradayken, güven tazelemek için seçime gitmiştik.' Merak edenler için o günkü muhteşem Galatasaray'ın büyüklüğü işte. Bu arada bu açıklamadan sonra stüdyoda çıt çıkmadı.

Medyaya bu yönetim nasıl cevap verebilir diye merak edenlere de duyrulur ayrıca.

Büyük Galatasaray içimizde yaşıyor... Yeter ki bunun bilincinde olanlar yönetime gelsin. Ünal Aysal ve ekibi bu işi çok iyi yapabilecek bilgi ve deneyime sahiptir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt