# Ünal Aysal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Ünal Aysal

Bana öyle geliyorki Aysal yönetiminin alacağı futbolculara ve kararlara ciddi tepki de olacak evet budur diyende...Hayırlısı

Bana öyle geliyorki Aysal yönetiminin alacağı futbolculara ve kararlara ciddi tepki de olacak evet budur diyende...Hayırlısı

TD´ye göre transfer yapacagini düsünüyorum. Terim gelirse tek sorumlu Terim olur. Onun istedigini almak zorundalar. Kafasina göre transfer yapmazlar yani. Ha Gerets filan gelirse, pek tinlamayabilirler

Abi kadromuz zaten iyi bunu neden anlamıyorsunuz? Gidecek 7-8 kişi var onların dışında hepsi iyi birer yedek, 2-3 taneside as olabilecek kapasitede! Ali Dürüst doğru söylemiş. Seneye iyi bir takım kurulursa Cana, Culio, Pino, Kazım, Stancu,Arda, Servet,Emre,Yekta, Baros,Sabri, Çağlar,Hakan Balta(İnkar edemeyiz adam oynadımı oynuyor) gibi oyuncular performans bakımından müthiş bir ivme yakalarlar diye düşünüyorum. Zaten Gidecekler belli herkesin istediği gibi , Barış, Sarp, Ayhan, Gökhan, Zapata, Kewell, Neill, İnsua(kimse istemiyor ama yönetim gönderiyor) Aykut. Alt yapıdan 2-3 oyuncu 3 yabancı yıldız, 4-5 türk oyuncu 2-3 gurbetçi 1-2 tanede yabancı oyuncu ile bu takım uçar. İnşaAllah güzel tespitler ve iyi analizler ile yeni takım kurulur ve yeni başarılara koşarız...

kadromuz iyi değil kötü bile değil ,berbat berbat berbat bunu anlamayan adamlar yönetime talipse dahası kesin secilecek gibi duruyorsa vay halimize,ali dürüst-bülent tulun ikilisi yeni efsane olur ,adnan sezgine bile rahmet okutur...

Anti Unal Aysalcilar artik Unal baskan'a laf atmaktan, camur atmaktan vazgecsinler. Bu kadar da kiskanclik iyi degildir beyler, asiri kiskanclik hem kendinize hemde etrafiniza zarar verebilir.

Kabul edelim ki Unal Aysal diger 2 aday'dan kat be kat ustundur, hatta bu isimler Aysal'in yanina dahi yaklasamazlar.

Sen ne buyuksun ya Unal baskan. Helvaci'larin hepsine kapagi takacagindan adim gibi eminim, cok degil onumuzdeki sezon herkez buyuk baskan diye adini sayiklayacak ...

kadromuz iyi değil kötü bile değil ,berbat berbat berbat bunu anlamayan adamlar yönetime talipse dahası kesin secilecek gibi duruyorsa vay halimize,ali dürüst-bülent tulun ikilisi yeni efsane olur ,adnan sezgine bile rahmet okutur...

Evet kadromuz iyi değil ama şu gerçeği de unutmayalım; yepyeni 25 adamlı bir kadro gelmesi mümkün değil. Bu takıma omurga kurup etrafına elimizdeki oyuncuları kullanmamız gerekiyor. Bütçe kısıtlı olacağından öncelikle iyi bir kaleci, bir stoper, bir orta saha ve bir de santrafor kesinlikle alınmalı. Elimizdeki adamlardan bence Sabri, Servet, Arda, Kazım, Yekta, Baros, Culio ilk 11 'de kullanılabilir adamlar. Geri kalan bölgeleri de bu sene için gurbetçi transferleri veya gençlerle kapatmak gerekiyor.

veliyigit Veli Yigit

Sorulara genel cevap :) Ünal Aysal'ın tanıtım gecesi GS TV'de canlı olacak

trt 3 vermez mi?

Bazı arkadaşlar 16 Milyon'a ne adamlar alınır demiş ama Ünal Aysal 16 Milyon'luk uçağa 2 Milyon'luk adam koymaz merak etmeyin :)

Kaçta başlayacak bu toplantı?

Yakışır Ünal reise. Bu jeti sarı kırmızıya boyatsak olmazmı reis?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt