Ünal Aysal’a Ceza!

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
95f4f1.jpg

PFDK'dan Aysal'a şok ceza...

Detaylar GSC Portal'da..

Serefsizler, sizi su an güzel sözler ile aniyorum.

Cüneyt Çakır yazısı, ceza alınmasının sebebi bilmeyenler için.

fb her zaman böyle açıklamalar yapıyor...Hani nirde ceza onlara ? İlla zalim mi olmak lazım? Tehdit etmek,vurmak,öldürmek mi gerekiyor adalet olması için bu ülkede ?

Bu adamlara dur denmeli artık. Futbol kalmadı ülkede. Milli takıma bile insanlar düşman oldu, futbolu yönetenler sayesinde.

ceza almasi normal o yazi icin (ne kadar hakli olsada)

Bu TFF ve PDFK komple değişmeden, bu lige destek veren Galatasaray'lının da, Galatasaray'lılığını sorgularım.

Ulan Gökhan Gönül,Volkan ayisi, o kendini bilmem ne sanan Aziz Yildirim neler neler diyorlar hic bir ceza almiyorlar. Ohh ne güzel.

Ölcü yok malesef, ölcü olmayinca da kimseye adalet olduguna inandiramazsin... Dogru veya yanlis karar olsun, herkez bunun altinda art niyet olduguna inanir!

Ne vahim bir durumdayiz :(

Başkanın ceza alması normal sonuç.Ama sen belli bir standartta ceza vermezsen çifte standart oluyor işte.

Gereksiz gereksiz açıklamalar yapıyor . Zaten kaale alan yok açıklamalarını . Alsalardı şu an yönetimde tüp kafa olmazdı zaten .

Hak etmiş yani hatta daha fazlasını bile beklerdim . Resmen tehdit gibi açıklamaydı .

Normalde başkanın yaptığının cezası 6 yıl 3 ay ama insaflı davranmış tff

Bu ceza hiç umrumda bile değil bu tff yüzünden günaha girmeye değmez Allaha havale ediyorum ben onları Allah'ın huzurunda ne diyecekler acaba sahaya yansımadı ses kayitlarindan suçmu bulunur diyecekler acaba

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu açıklama "sportmenliğe aykırı açıklama" ise peki bu ne;

BU BİR SUÇ DUYURUSUDUR! | Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi Sitesi

".....yanlı ve yalan yayınlarıyla artık engelleyemeyecekleri şampiyonluklarımıza ilişkin değil,

şampiyonluk kutlamalarımızı provoke etmek üzere kurgulanmış tehlikeli bir oyundur."

Yetmedi; bu da mı sportmenliğe aykırı değil.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=oAKQ4sgyzlQ[/media]

Ama gel gör ki amaç üzüm yemekten farklı olunca; Amaç bağcıyı defedip bağa el koymak olunca,

Amaç doğru söyleyeni cezalandırmak olunca işte bu kararlar bir anda yerine cuk oturuyor...

Bir dahaki Baskanlık secimlerini beklemeden bu Tüpcü'nün düsmesi icin ne gerekiyor ??

Bu açıklama "sportmenliğe aykırı açıklama" ise peki bu ne;

BU BİR SUÇ DUYURUSUDUR! | Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi Sitesi

".....yanlı ve yalan yayınlarıyla artık engelleyemeyecekleri şampiyonluklarımıza ilişkin değil,

şampiyonluk kutlamalarımızı provoke etmek üzere kurgulanmış tehlikeli bir oyundur."

Yetmedi; bu da mı sportmenliğe aykırı değil.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=oAKQ4sgyzlQ[/media]

Ama gel gör ki amaç üzüm yemekten farklı olunca; Amaç bağcıyı defedip bağa el koymak olunca,

Amaç doğru söyleyeni cezalandırmak olunca işte bu kararlar bir anda yerine cuk oturuyor...

Sporx'e niye salladılar ki onu anlamadım . Senelerdir FB'nin yanında olan bir site . Şike davasından beri sürekli FB'ye müjde haberleri ile nasıl fbyi aklarız niyetindeydiler . Şimdi ne oldu anlamadım açıkcası .

göstermelik olarak bikac maca gidiyordu zaten kurumsal baskanimiz, simdi tulunla bunun üzerine purolari yakip viskilerini yudumlarlar.

Geri
Üst Alt