Ünal Aysal'dan Adaylık Açıklaması!

uzaktan martaval okuyup ergen kandırmacası oynayacağına adam gibi çık açıklama yap.
de ki : kulubü bir iki fantezi uğruna batırdım en az 10 yıl geri attım ( uefa men cezasını söylemiyorum bile ) sonra da bıraktım kaçtım özür dilerim telafi adına ne elimden geliyorsa yapmaya hazırım ".
senin dediklerine ayakları yere sağlam basan akıllı adamlar gülmüyor bile.

Egosu sayesinde yan döndük hala ego ust düzey yalnız röportajda ?
Bi zlatan bi aysal'a yakışıyor su ego.
Terim de 3. olur bu listte

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih Terim "bende haberler aliyorum, sonra konusuruz" dedi diye, kiyametler koparildi sosyal medyada. Ünal Aysal hem takimin teknik direktörünü asagliyor, hemde projenin hayata gectiginden beri, baskanliga yanlayan aciklamalar yapiyor. Tam da galibiyet serisi almaya baslamisken, ilginc ?

Fatih Terim "bende haberler aliyorum, sonra konusuruz" dedi diye, kiyametler koparildi sosyal medyada. Ünal Aysal hem takimin teknik direktörünü asagliyor, hemde projenin hayata gectiginden beri, baskanliga yanlayan aciklamalar yapiyor. Tam da galibiyet serisi almaya baslamisken, ilginc ?
Hasret son buluyor reyiz ,biliyorum sende heyecanlisin cunku Gercek 1 Galatasaraylısın

Hasret son buluyor reyiz ,biliyorum sende heyecanlisin cunku Gercek 1 Galatasaraylısın

giphy.gif

Geri
Üst Alt