Ünal Aysal'dan Ali Koç Açıklaması!

Serkan Sabri

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri

DfAtayaX0AE4y7J.jpg

Galatasaray'ın eski başkanlarından Ünal Aysal, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında konuştu.

Galatasaray'ın eski başkanlarından Ünal Aysal, Fenerbahçe Başkanlığına seçilen Ali Koç hakkında düşüncelerini açıkladı. Bloomberg TV'de konuşan Ünal Aysal, Ali Koç'un Türk sporuna öncülük edebileceğini söyledi.

Ali Koç'u aradığını ve tebrik ettiğini ifade eden Ünal Aysal, "Ali Koç'un gelmesiyle rekabetin artacağını düşünüyorum. Çok donanımlı bir insan. Türk sporuna da öncülük edebilir. Onun enerjisinin karşısında Beşiktaş ve Galatasaray'ın da karşılık vereceğie inanıyorum." dedi.

UEFA'nın Türk takımlarıyla ilgili cezalarını da değerlendiren Aysal, "UEFA arada bir Türk takımlarına sopa gösteriyor. Kendimize gelmek için buna ihtiyaç var" şeklinde konuştu.

FutbolArena​

Bizden uzak dursun da isterse Ali koc'un yönetimine girsin yalamasi daha kolay olur

Başkanımın tüm sexyliği gitmiş çökmüş 1 vaziyette gördüm kendisini

İlgilenmiyoruz konuşsun sabah akşam.

koçlara yağlama yıkama dört bir yandan devam ediyor. geçmiş bir başkanın ali koçu tebrik etmesi ne kadar ilginç!

Fenerbahçenin 2. başkanı olarak başarılı olur yeter ki bizden uzak dursun

Sampiyonluk yolunda ilerlerken televizyona cikip Fatih hoca hakkinda konusmasini unutmadik.

Kendini bir bok sandi galiba, seni ilk doneminde basarili baskan yapan Fatih Terim'dir. Param var herkesi getiririm dusuncesine kapildi, Mancini'yi, Prandelli'yi getirdi ve babayi aldi.

Galatasaray’ı tebrik etmeyen adam bir haftadır Ali Koç’a methiyeler düzüyor.

Ama şu söylediklerine katılmamak mümkün değil. Benim de Ali Koç’tan beklentim bu yönde:

“Ali Koç’un gelmesiyle rekabetin artacağını düşünüyorum. Çok donanımlı bir insan. Türk sporuna da öncülük edebilir.

(Buraya dikkat)

Onun enerjisinin karşısında Beşiktaş ve Galatasaray’ın da karşılık vereceğine inanıyorum.”

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kendini affettirmesinin yolu sponsorluktur.

5 yil 100m Euro gibi bir sponsorlukla hakkinda olumlu dusuncelere sevk olunabilir.

Galatasaray olmasaydi bu herifi forumun %90i tanimiyor olacakti...

Sopa gosteriyor cunku senin abarti sozlemeslerin hala takimin basina bela..

AMSTERDAM BELEDİYESİNİN İSMAİLENVERE VERDİĞİ YETKİYLE ALİ KOÇ OĞLUŞUMUZLA ÜNAL AYSAL OĞLUMUZU KARI KOCA İLAN EDİYORUM...DAMADI ÖPEBİLİRSİN...

Geri
Üst Alt