Ünal Aysal'dan Balotelli Açıklaması!

Melih Akan

Berlin Panteri
Galatasaray başkanı Ünal Aysal, basında çıkan Balotelli transferi hakkında Maraton.com.tr'ye açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Maraton.com.tr'ye konuştu...

Basında çıkan Balotelli'nin Galatasaray'a transfer olacağı yönündeki haberler için açıklama yapan Ünal Aysal, "Transfer için çok erken gelen bir spekülasyon. Şuanda bunun ciddiyeti yok. Ama Mayıs'ta bununla ilgili uygun bir imkan çıkarsa masaya yatırılabilir. Bugünkü cevabım hayır." dedi.

Balotelli, İtalya Serie A'nın 23. haftasında oynanan Napoli - Milan karşılaşmasında ırkçı tezahüratlar nedeniyle gözyaşlarını tutamamaştı.

Maraton

ilk sinyal ama ben manudan hernandez'i tercih ederim aynı maliyet daha sağlamı !

Drogba'da da benzer bi acıklama yapmıstı Baskan,su anlık bisey yok Mayıs'ta bakarız dedigini dün gibi hatırlıyorum...

mancini-balotelli630.jpg

ne dersiniz ?

Bu adamin gelmesini hic istemem hep problem sporcunun ahlaklisi makbuldür soytarisi değil.

bizim başkanın hayırları bile evet kokuyor, bilmiyorum sadece bana mı öyle geliyor ama.

Maraton güvenilir bir sitedir , bence başkan böyle dediyse bişeyler düşünüyor olmalı.

Başlığı Hakan Ünsal diye okudum, diyorum bu adam ne saçmalıyor... Meğer Ünal Aysal'mış konuşan :D

Geri
Üst Alt