Ünal Aysal'dan Çarpıcı Demeçler

Emin Güney

Cezalı
bf881Untitled.jpg

-Burak Yılmaz ile konuştum,kontratını 3 sene daha uzattık.

-Selçuk İNAN ile 2 gün önce görüştüm.Ona da + 3 sene yeni kontrat önerdik.

-Selçuk, Galatasaray’ın kaptanı.Galatasaray, kaptanlık pozisyonuna getirdiği oyuncusunun her zaman arkasında durur.

-Muslera ile Hakan Balta’nın da sözleşmelerini uzatacağız.

-Ligler hafifleyince Mancini'ye Galatasarayın gerçeklerini söyleyeceğiz. Onun gerçekleri de Galatasarayınkilere uyuyorsa devam etmesi gerekir.

-İki tarafın gerçekleri uyuşmazsa Mancini başka karar alabilir. Ben takıma gerekli yatırımı yaptım.

-Drogba için para ön planda değil.Belki ilerleyen dönemde takımda Emilio Butragueno’nun R.Madrid’de yaptığı görevi üstlenebilir.

-Olmazsa olmaz şartımız, yetkilerin verilmesi maddesidir. Yetki verilmezse devam et deseler dahi devam etmem.Adaylığımı koymam.

Not: Başkan bugün bizim sitemizde yasak olan gazetelerden birine açıklamalarda bulunmuş. Özet şekilde foruma taşıdım.

Ligler hafifleyince Mancini'ye Galatasarayın gerçeklerini söyleyeceğiz. Onun gerçekleri de Galatasarayınkilere uyuyorsa devam etmesi gerekir.

-İki tarafın gerçekleri uyuşmazsa Mancini başka karar alabilir. Ben takıma gerekli yatırımı yaptım.

kurumsal başkanım bunu daha önceden halletmeniz gerekmiyor muydu olan bizim 1 senemize mi oldu yani?

Yolla Mancini'yi getir Laudrup'u yap uzun vadeli sozlesme rahat edelim . Laudrup olmazsa Murat Yakin ya da Bielsa .

büyük başkan yeAUHHH umutlada 10 yıl sözleşme yap müthiş hamleler sonra bir çöp teknik direktör daha bekliyoruz

Geri
Üst Alt