Ünal Aysal'dan Dursun Özbek'e Jet Yanıt!

Emre Arslan

Cezalı
unal_aysaldan_dursun_ozbeke_jet_yanitAn.jpg

Dursun Özbek'in 'Paranın kokusunu alanlar geliyor' sözlerine eski başkan Ünal Aysal'dan jet yanıt geldi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in 360 TV'ye yaptığı açıklamalarda "Paranın kokusunu alanlar ortaya çıkmaya başladı" sözlerinde Ünal Aysal'ın ismini vermemesine rağmen Aysal'dan jet yanıt geldi.

ÜNAL AYSAL İLE DURSUN ÖZBEK ARASINDA GERİLİM

Dursun Özbek'in Telegol'e konuştu sırada canlı yayında SMS yoluyla ulaşan Ünal Aysal'ın açıklamalarını Serhat Ulueren aktardı:

"BU KADAR UCUZ İFADELERLE..."

Ünal Aysal yaptığı açıklamalarda, "Paranın kokusunu alanlar ortaya çıktı lafı iyi olmadı. Galatasaray'a son 10 yılda hiçbir başkan kasada hazır para bulmadı. Bu kadar ucuz ifadelerle, ne kendini, ne de camiayı küçük düşürmedi. Ek borçlanma gayretlerinin dışında para falan da kokmuyor" ifadelerini kullandı.

DURSUN ÖZBEK NE SÖYLEMİŞTİ?

"Paranın kokusunu alanlar ortaya çıkmaya başladı. Beni yesinler, hiç önemli değil. Ben yeter ki projeleri yerine getireyim. Zaten uzun süre başkanlık yapmayacağım. Florya'ya imzaları atayım, para kulübe gelmeye başlasın, anlaşmalar yapılsın, isim hakkını %100 alayım, salonumu yapayım ondan sonra devam etmek istemiyorum."

GSC iddia lobisinin lafını calmıslar

aysal efendi yanıt vereceğine para ver .
batırdın kaçtın uzaktan martaval okuyorsun .
geçsene kulubun başına alsana sorumluluğu.

Aysal'ın döneceğine ihtimal vermiyordum lakin bu dursun tutuştuğuna göre bir şeyler var belli ki. Açık konuşmak gerekirse ümitlendim.

Ünal Aysal'ın bizim paramiza mi ihtiyaci var arkadaş adam Turkiye'nin top 10 zenginlerinden.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanıcı Eylemleri
Takip ediliyor

GrandeSaray@GrandeSaray
Eğer Milli Piyango ikramiyesi bize çıkarsa parayı malum tribün grubuna verip "Özbek İstifa" diye bağırtacağız. Onları satın alacağız.

Aysal yakinen ilgilenmeye başladı.
Gerçeklik payı var herhalde başkanlığa gelmek istemesinin.
Eski yöneticilerle de yemek yemiş aysal geçtiğimiz hafta.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sn İsabetli nin malum tahminine göndermeler şimdilik yetersiz sayıda

Vur başkanım daha ölmediler.

açıklama yapmayı bırak da gel aday ol

yaşın da epey ilerledi zaten, çok geçmeden gel şu kulübe

2023 yılına kadar olan tüm yayın, loca gelirleri Ünal Aysak döneminde harcandı.

buna niye cevap vermemis buyuk basgan???

Pardon da aynı şeyin başka rengi,Sn.Aysal seçimlerde "Özbek'î destekliyorum ,değerli bir arkadaşımız,zaten bizim son YK da idi" diyen ben değildim herhalde

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Efsane BüyükBaşkan Ünal Aysal çok güzel konuşmuş.

Geri
Üst Alt