Ünal Aysal'dan Forvet Transferi Açıklaması

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri

bf881Untitled.jpg

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, forvet transferi konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Haberin Devami GSC Portal'da

Gerçekten bu şekilde konuştuysa kendinden beklemediğim derecede saçmalamış. İşin acelesi falan kalmadı lig başlayacak neredeyse.

İnşallah sağ gösterip sol vuracaktır.

Çünki hem Burak'ın yetersiz olduğunu kabul edip, hem de "yedek forvet arıyoruz" demesinin başka açıklaması olamaz...

anlaşıldı Umut ile sözleşme uzatacağız.

Bu açıklama doğru ise Başkan tanınmamış adam alacak demek ki o yüzden acele edemiyor

Kim alınır bilmem ama ,

kendimi bildim bileli transfer dönemlerinde aşağıda alıntıladığım laflar hiç değişmedi sadece başkan/yönetici'nin isimleri değişti söylenenler aynı !

“ Aceleci davranmak istemiyoruz. Hızlı olmaya çalışırken aceleyle yanlış işler yapmak tercihimiz değildir. Böyle yapmaktansa, önümüzdeki vakti iyi kullanmayı istiyoruz. Doğru ve acele olmayan hamlelerle ihtiyacımız olanı bulacağız. En doğru seçimi yapmaya çalışıyoruz” açıklamasında bulundu. "

Aciklama yapacagina transfer yap.

Gundemden dusmuyor adam ama icraat sifir.

$

Gecen senenin ayni senaryosu gecen sene sinirlama yuzunden alamadik dediler simdide FFP yuzunden alamadik derler ve hic alamaz bu baskan.

Kim şimdi hatırlamıyorum , geçenlerde bir renkdaşımız Marcio hamlesi gibi bir stratejiden bahsetmişti yedek lafını duyunca aklıma o strateji geldi ve acaba mı diyorum ?

Aceleci davranmak istemiyormuş :D Tabiki aceleye gerek yok başkan sakin olalım .

Maddi sıkıntıdan ziyade yabancı sınırı sıkıntıya sokuyor bence Ünal Aysal'ı. Gidip yabancı yıldız forvet ve stoper alsak hangi yabancıyı nasıl oynatmayacaksın?

Muslera, Melo, Sneijder banko oynayacak.

Telles ve Bruma kesilebilir desek; takımda sol bek yok, Bruma'yı oynatmazsak gelişmeyecek, yazık olacak.

Öte yandan takımda Semih'in yanında oynayacak stoper yok; forvet ise varla yok arası.. Çok zor iş.

Bu adam ne zaman eski yönetimle yollarını ayırdı o günden beri iflah olmadı. Hata üstüne hata yapıyor.

Yabancı kontejyanında yabancı forvete yer yok.

Muslera, chedjeu, telles, melo, sneijder

Şuanda sahadaki 5 yabancımız bu şekilde olacak gibi, yedek forvet demesinin sebebi budur diye düşünüyorum.

3 aydır yattınız, kaldı 10 gün, hala acele etmeyelim hata yapmayalım demek nedir ya? Çıldırttınız artık.

Geri
Üst Alt