Ünal Aysal'dan Lucescu Açıklaması

LAN KARİYERİNDE BAŞKA OLAYI YOK IRAKI FALAN ÇALIŞTIRIYOR ADAM

BEN GELSEM DAHA İYİ OLUR.NE SAÇMALIYORSUN SEN YA

hahaha-beautiful-o.gif

Yazdıklarımın tek kelimesinden birşey anlamamışsın.

Ne Ünal Aysal'dan bahsettim ne Ultraslandan ne de başka birşeyden.Dediğim şey çok basit.Lucescu gelmezse sezon biter anlayışı gülünç

Ben de anladım diyorum.

O an hayal kırıklığı ile öyle yazdım.

Ben yine aynı heyecan ile izleyeceğim maçları diyorum.

Cevat Güler bile gelse sorun değil benim için.

Ama 2 hafta o statta uğultu olsa herşey zorlaşıyor.

Bizim camia da ya da bu ülke de bunlara set çekebilen isimler de belli.

Lucescu-Denizli-Terim-Şenol Güneş

Terim-lobisi ile ve siyasete yakınlığı ile

Lucescu- yıllardır bu ülke de yarattığı algısı ile

Denizli- yine medya da ki ağırlığı ile

Şenol Hoca'da adamlığı ile.

Geri kafalılık belki ama bu ülke de devrim yapmak kolay değil.

lucescu ile anlasmadan mancini'yi nasil yollarsiniz yahu???

vallahi rezalet insani durduk yere hasta ediyorlar

mancini ile seneye güle oynaya sampiyon olurduk yine 2-3 transfer ile

simdi sacma sapan adamlarina pesine düsüp dandik birini getirecekler takimin basina

La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil'Aziym

[media]https://www.youtube.com/watch?v=SKgbtvDV8rg[/media]

geçnler sıkıntı yok, ilerde top tutan adam eksilten bi forvet ve orta sahaya kreatif ve tekniği yüksek bi adam alırsak inanın td kim önemli değil,önemli olan futbolcu transferinde kimleri alacaz

Sinirim çok bozuldu bu işe.Madem lucenın gelecei kesin değil sen Manciniyi niye gönderdin be adam ozaman.Sacma sapan şimdi hoca getirecek hollandalı filan.

Murat Yakın, Lucien Favre, Frank De Boer, Ottmar Hitzfeld

Bunlardan birine fitim yinede.

Sinirim çok bozuldu bu işe.Madem lucenın gelecei kesin değil sen Manciniyi niye gönderdin be adam ozaman.Sacma sapan şimdi hoca getirecek hollandalı filan.

Taraftar da istedi Mancini gitsin diye, o yüzden taraftarin istedigini yapti Yönetim.

Ha bu arada Feldkamp diyenler de var, adam 80 li yillarin futbolunu oynattiyordu, bize daha genc ve ac adam lazigm.

geçnler sıkıntı yok, ilerde top tutan adam eksilten bi forvet ve orta sahaya kreatif ve tekniği yüksek bi adam alırsak inanın td kim önemli değil,önemli olan futbolcu transferinde kimleri alacaz

Burak kaldigi sürece ikinci forvet bize zarar. Yabanci bir kanat oyuncusu daha mantikli.

Taraftar da istedi Mancini gitsin diye, o yüzden taraftarin istedigini yapti Yönetim.

Ha bu arada Feldkamp diyenler de var, adam 80 li yillarin futbolunu oynattiyordu, bize daha genc ve ac adam lazigm.

Taraftarın istediğini yapıyorsa herkes luceyi istiyor ozaman getirsin onuda.Önümüzdeki sene riske atılacak sene değil.Buda sadece luceyle atılmazdı.Öyle genç çömez t..direktörlerler bu lıge alısıncaya kadar 20 puan farkı yersın haberin olmaz.

Taraftarın istediğini yapıyorsa herkes luceyi istiyor ozaman getirsin onuda.Önümüzdeki sene riske atılacak sene değil.Buda sadece luceyle atılmazdı.Öyle genç çömez t..direktörlerler bu lıge alısıncaya kadar 20 puan farkı yersın haberin olmaz.

Herkes isteyebilir, Luce istemedikten sonra hersey zit.

Taraftar icin de Son Pismanlik neye yarar, herseyin bedeli var =) : [media]https://www.youtube.com/watch?v=23t3KDgkLzM[/media]

geçmiş olsun 4.yıldızı tersten takarız artık adcovaatmıdır nedir öyle saçma sapan bir isim bekliyorum gelip şikeciler 4.yıldızı takarken tazminatı alır gider artık kim gelirse

1-2 gün önce Forumda Lucenin gelmeyeceğini düşünüyorum demiştim. Hollandalı biri gelir büyük iht. Martin Jol başlığı açmaya hazırlıklı olalım.

kim gelırse gelsın mancınıden beteri gelemz. ıyıkı gitti kurtulduk.

Geri
Üst Alt