Mehmet Çelik
Büyük Kaptan
- 20 Nisan 2012
- 24.105
- 1.262
- 1.503
LAN KARİYERİNDE BAŞKA OLAYI YOK IRAKI FALAN ÇALIŞTIRIYOR ADAM
BEN GELSEM DAHA İYİ OLUR.NE SAÇMALIYORSUN SEN YA
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
LAN KARİYERİNDE BAŞKA OLAYI YOK IRAKI FALAN ÇALIŞTIRIYOR ADAM
BEN GELSEM DAHA İYİ OLUR.NE SAÇMALIYORSUN SEN YA
Yazdıklarımın tek kelimesinden birşey anlamamışsın.
Ne Ünal Aysal'dan bahsettim ne Ultraslandan ne de başka birşeyden.Dediğim şey çok basit.Lucescu gelmezse sezon biter anlayışı gülünç
Sinirim çok bozuldu bu işe.Madem lucenın gelecei kesin değil sen Manciniyi niye gönderdin be adam ozaman.Sacma sapan şimdi hoca getirecek hollandalı filan.
geçnler sıkıntı yok, ilerde top tutan adam eksilten bi forvet ve orta sahaya kreatif ve tekniği yüksek bi adam alırsak inanın td kim önemli değil,önemli olan futbolcu transferinde kimleri alacaz
Taraftar da istedi Mancini gitsin diye, o yüzden taraftarin istedigini yapti Yönetim.
Ha bu arada Feldkamp diyenler de var, adam 80 li yillarin futbolunu oynattiyordu, bize daha genc ve ac adam lazigm.
Taraftarın istediğini yapıyorsa herkes luceyi istiyor ozaman getirsin onuda.Önümüzdeki sene riske atılacak sene değil.Buda sadece luceyle atılmazdı.Öyle genç çömez t..direktörlerler bu lıge alısıncaya kadar 20 puan farkı yersın haberin olmaz.
kim gelırse gelsın mancınıden beteri gelemz. ıyıkı gitti kurtulduk.