Ünal Aysal'dan Lucescu Açıklaması

Lucien Favre, Roberto Martinez, Thomas Tuckel 3'lusunden biri gelse keske. Martinez zor ama diger ikisinj getirebiliriz. Kucuk takimlarla buyuk basari yakalayip iyi top oyanatan hoca'yi bulmamiz lazim. Tuckel olsun Favre olsun genc oyuncularla calisip yetistirmesini bilen vasat oyunculardan yuksek performans olan hocalar.

Insallah Favre gelir, Besiktas getiremedi fakat bize gelir..

vay be...ben zaten lucescunun gelceğine hiç inanmamıştım ama mancininin gidişine çok üzülcez buna eminim...gelecek yabancı td türkiyeye alışma süreci oyuncuları ve takımları analiz edene kadar zaten 1 dönem geçiyor.yine bizi sıkıntılı günler bekliyor burası kesin geçmiş olsun!

Sanırım Luce bizimle oyun oynadı. Daha da kapının önünden bile geçmesin.

al saki yönetimini de git artık..bu işten anladığın yok senin,aldığı bütün kritik kararlar skandal..

Aysal kına yaksın fatih hocayı kovmayacaktın sürün şimdi yine mancini gibi bi andavalı getirecek

Hesap Makinesi

Lucien Favre, Roberto Martinez, Thomas Tuckel 3'lusunden biri gelse keske. Martinez zor ama diger ikisinj getirebiliriz. Kucuk takimlarla buyuk basari yakalayip iyi top oyanatan hoca'yi bulmamiz lazim. Tuckel olsun Favre olsun genc oyuncularla calisip yetistirmesini bilen vasat oyunculardan yuksek performans olan hocalar.

Insallah Favre gelir, Besiktas getiremedi fakat bize gelir..

Martinez, Everton ile 5 senelik yeni sözleşme imzaladı.

Nasıl olur ya, çok büyük sıkıntı var o zaman. Tulun şimdi Hollandalı birini getirtir. Hayırlısı.

Moralim bozuldu.Alman ve ya Hollanda ekolüymüş.Ne alakaları varsa.Bana nedense Alman ekolü deyip Felkamp'ı bir sene sonra birden Hollanda ekolüne geçip Rijjkard'ı getiren Adnansları hatırlattı.

GSARAY sadece bir futbol takımı değil bir mezhep gibi diyen luce..

başarısız olacaksan bile gel..

sen GSARAYı biz seni unutmadık..

para gol tur final şampiyonluk kupa..hepsi hikaye bir yerde..

GSARAY taraftarı şampiyon olduğun gün ağlamanı unutmadı...

gönüllerin teknik adamı için yollanmıştın

zaman gösterdi ki gönüllerin adamı paranın adamıymış..

tarihi yeniden yazmak için,

yarım kalan aşkın vuslatı için,

biraz başarılı olunca yurtdışı görünce bi yerleri kalkanlardan olmadığını göstermek için,

sevgi için,

GSARAY sevdası için

gel luce..

Yine başkana sallamalar başlamış.Lucescu Shakhtar'da devam etme kararı aldıysa başkan ne yapsın zorla mı getirsin?Zaten 3-4 isim etrafında dönüyoruz başka birini kabul etmiyorsunuz.Farklı biri geldiği zaman sürekli açığını arayıp destek vermiyorsunuz.Lucescu gelmedi diye sezon başlamadan bitti diyenler var sanki dünyada başka teknik direktör yok.Şu taraftar profilimizin değişmesi lazım.

Beyler haber hakkında Ünal Aysal'ın ağzından çıkan tek bir kelime yok.Ntvspor böyle söyledi diyor ama nerde söyledi bunu madem söylediğinde ordaydılar haberin videosu falanda olurdu.Ben inanmıyorum masabaşı haber gibi geliyor.Kesinleşmeden sıkmayın canınızı

Geri
Üst Alt