Ünal Aysal'dan Sert Açıklamalar!

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Sarı-Kırmızılı kulübün eski patronu Ünal Aysal, konuştu... 300 milyon Dolar sermaye koyarak, Galatasaray’da başkanlığa yeniden aday olacağı öne sürülen Aysal, böyle bir hamlenin kesinlikle söz konusu bile olmadığını belirterek, ağır ithamlarda bulundu.

“Bunu yazanların ve yazdıranların benim düşmanlarım olduğunu herkes biliyor zaten” diyen Aysal, “Ben de gülüp geçiyorum. Tekrar dönebileceğim ihtimali adamlara karabasan gibi geliyor. Bunun olmaması için caydırıcı haberler üretip kredimi düşürmek istiyor keratalar. Bu tip ucuz ayak oyunlarıyla beni Galatasaray Spor Kulübü’nden soğuttular, şimdi dönüşümü küçük kafalarına göre önlemek istiyorlar”ifadelerini kullandı.

Kaynak: Fanatik

sayın büyük efsane baskan geri geliyoorr.az kaldı ulan alayınızı tokatlıcak

Olanları anlamayacak birşey yok.Ünal aysal dönmesin diye medya yusuf çekiyor.Buldular tabi böyle çapsız işe yaramaz başkanı kaybetmek istemiyorlar.

sneijder-galatasarayda_374428.gif

Serdar Ali Celikler denen fanatik Fenerli bir HIYAR AGASI' nin yazisi ile gaza geldi millet.

Seni sevmeyenlerin bin üstüne vur kirbaci baskanim.

Medya yalan yaziyor demis ve 300 milyonu yalanlamis ama para vermiycem diye bir soz etmemis..

Yoksa 500 milyonla mi geliyo?

yalan haber olduğu çok açık bu konunun açılmasının mantığı nedir ?

"Dönüşümü engellemek istiyorlar".

Buyuk baskan dönüyorrrr

Geliyor, az kaldi, gozlerimizde yas kalmadi hasretinden ama bitiyor hasret. Geliyor buyuk baskan, geliyor gonlumuzun efendisi. Geliyor o guzel insan.

Galatasarayimiz kullerinden yeniden doguyor.

Ben para vermem alırım diyor kısaca

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

once caldiklarini yerine koy ondan sonra konus, itoglu it

Şu üslubun sayın Aysal'a ait olmasının mümkünatı bulunmamaktadır.

Aziz ve Fb medyasi tir tir titriyor Baskanimiz Sn. Ünal Aysal donecek diye. Korkunun ecele faydasi yok. Aylari degil gunleri sayiyoruz artik. <3

Geri
Üst Alt