Ünal Aysal'dan Sert Açıklamalar!

kulubü batırıp vın topuk kaçtın sopayla sabah akşam dövseler gelmezsin ...
sanki bilmiyorduk . az adam olsan sorumluluk alır enkazı terk etmezdin.

Sarı-Kırmızılı kulübün eski patronu Ünal Aysal, konuştu... 300 milyon Dolar sermaye koyarak, Galatasaray’da başkanlığa yeniden aday olacağı öne sürülen Aysal, böyle bir hamlenin kesinlikle söz konusu bile olmadığını belirterek, ağır ithamlarda bulundu.

“Bunu yazanların ve yazdıranların benim düşmanlarım olduğunu herkes biliyor zaten” diyen Aysal, “Ben de gülüp geçiyorum. Tekrar dönebileceğim ihtimali adamlara karabasan gibi geliyor. Bunun olmaması için caydırıcı haberler üretip kredimi düşürmek istiyor keratalar. Bu tip ucuz ayak oyunlarıyla beni Galatasaray Spor Kulübü’nden soğuttular, şimdi dönüşümü küçük kafalarına göre önlemek istiyorlar”ifadelerini kullandı.

Kaynak: Fanatik
Bunu unal Aysal in söylemediğine adım gibi eminim .videosu yoksa inanmam.

Öncelikle belirteyim unal Aysal dönemi kapanmıştır artık başkanlığa dönmeyeceği çok belli.

Bu yazı apaçık uydurma masa haberi çünkü unal Aysal in böyle mahalle ağzıyla konuşmayacağıni biliyoruz.

Aziz yıldırım ağzından haber yapanlar bildiğin aynı üslubu Aysal in ağzından uyarlamislar.

Şurası da kesin ki serdar ali peach inin yaptığı haber de uydurma bu herifler kendilerince dalga geçtiklerini sanıyorlar.

Ünal aysal in ayrıca fanatik gibi kendisine düşman bir gazeteye demeç vereceğini düşünmüyorum.

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

gelmicem dememis farkindamisiniz?
o halde ciddi sekilde dönüs plani hazirliyor vizyonlu baskanim.

Iyi yanlari vardi ama cok hatalar yapti , sonra da kendi cekti gitti , kapilari kapattik malesef ona

ama yeni bir aysal olursa ona variz

Iyi yanlari vardi ama cok hatalar yapti , sonra da kendi cekti gitti , kapilari kapattik malesef ona

ama yeni bir aysal olursa ona variz

o kapilar geri acilir, baskanimi sikistirdilar indirme operasyonlari herzaman olmustur bizim liseliler arasinda basariyi hazmedemeyenlerin isleri!

dinazorlar da aynı genc kekolarda.kapıları kapatmis,sen kimsin ulan

dinazorlar da aynı genc kekolarda.kapıları kapatmis,sen kimsin ulan
Bi kaç bin kongre üyesi onlarca milyon taraftarı olan kulüpte istediği gibi at koşturuyor.

Bir de neymiş bizim kongre keyfine düşkünmüş, başlarım onların keyfine. Olan kulübe oluyor ulan.

Boşuna gençlerin Dinazorların yerine geçmesini beklemişiz, kafalar aynı kafalar. Ha genç ha yaşlı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Oy atanlar bizleriz , hayatta oy vermeyiz bir daha boylece o da gelemez , denklem basit

Siz de buyrun uye olun ,klupte soz hakki elde edin ,uyelik 10 kusur senedir 10 bin lira , verilmeyecek para degil .

Simdi muhtemelen "uyelik liselilerin tekelinde , kimseyi almiyorlar disaridan" soylemleri baslar , hurafe ... Kaciniz her sene duzenli olarak basvurdu ? Bu soruyu uA forumunda da sordum , sadece bir kisi cikti , her sene uyelik basvurum oluyor diyen

E sen bu yollari denemezsen tabii ki klupte soz hakki olanlar bu girisimlerde bulunanlarin olur

Kongrenize sonsuz teşekkür borçluyuz o zaman. :005:

Onu demeyelim , kongrenin yapisindan , icinden duzgun yonetim cikaramamasindan kimse memnun olmaz ,ama disaridan gazel okumak da marifet degil ,memnuniyetsiz oldugun bir topluluga kendince katilimda bulunmak icin gerekli cabayi gosteriyor musun once , onu soracak insan kendine

Adam "Ben Galatasarayliyim , o zaman karisirim" diyor , oyle bir dunya var mi ? Uye olacaksin , soz hakkin oy hakkin olacak

Benim sayisiz arkadasim disaridan alim kategorisinden uye oldular , ama 1 senede ama 10 senede .. yaptiklari sadece bir form doldurmak ve beklemekti .. Eminim burada konusanlarin hepsi 10 senedir aynisini yapsaydi bugun 15-20 belki 30-50 kisi uyeydi

Bi kaç bin kongre üyesi onlarca milyon taraftarı olan kulüpte istediği gibi at koşturuyor.

Bir neymiş bizim kongre keyfine düşkünmüş, başlarım onların keyfine. Olan kulübe oluyor ulan.

Boşuna gençlerin Dinazorların yerine geçmesini beklemişiz, kafalar aynı kafalar. Ha genç ha yaşlı.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

kulüp kimin umrunda anasını satayim,biz garibanlar üzülürüz bu serrolar pilav partileri düzenler,biri birini isaret eder baskan secer,dursun kim ulan ben adını bilmiyodum adayligini koymadan evvel,bu kongre üyesi denilen vasıfsız grupta kac tanesi kulübe destek oluyor,yav kulübe minibüs hediye etmisler arac 6 yasında 100 binde,reziller,gsliligimle her zaman gurur duyarım lakin camiadan nefret etme kivamina geldim gardasim.

Kluplerin dernek olmasi ,bu yapi devam ettigi surece ulkemizde hic bir klup ilerleyemez ... Hepsi sirket sekline donusmeli ama su anki sportif as gibi kontrolu dernekte olacak sekilde degil

Bunu hep soyledik durduk

Onu demeyelim , kongrenin yapisindan , icinden duzgun yonetim cikaramamasindan kimse memnun olmaz ,ama disaridan gazel okumak da marifet degil ,memnuniyetsiz oldugun bir topluluga kendince katilimda bulunmak icin gerekli cabayi gosteriyor musun once , onu soracak insan kendine

Adam "Ben Galatasarayliyim , o zaman karisirim" diyor , oyle bir dunya var mi ? Uye olacaksin , soz hakkin oy hakkin olacak

Benim sayisiz arkadasim disaridan alim kategorisinden uye oldular , ama 1 senede ama 10 senede .. yaptiklari sadece bir form doldurmak ve beklemekti .. Eminim burada konusanlarin hepsi 10 senedir aynisini yapsaydi bugun 15-20 belki 30-50 kisi uyeydi

Eyvallah

Sinan Bilgin'in dusundugu;
1059121_620x410.jpg

Gercekte olan;
23209.jpg

Geri
Üst Alt