Ünal Aysal’dan Transfer Açıklamaları

Telles'ten emin degilim zaten, insallah Coentrao'yu aliriz. Hajrovic'te türk pasaportunu alabilirse gayet verimli bir transfer dönemi olur. Salih Dursun gibi capulcu transferlerine girmeyiz insallah.

bende bunu savunuyorum sezon sonu daha iyi seçenekler var

hangi faso fiso onlar ben sol bek haricinde yapılması gereken ve yapılmayan transfer hatırlamıyorum. fanatik fotomaç okuyup gaza geliyorsanız başka tabi.[/quote\

Baskanin soylediklerinin yuzde 90i faso fiso. Baskani bende basarili buluyorum ancak basina verdigi demecler bence cok yanlis. Alex tellesi yarin aciklariz diyor transfer iptal ediliyor, her gun 1 isim aciklayacagiz diyor 1 hafta oldu sadece hayri aciklandi. Bunun gibi daha cok ornek verebilirim sana.

hergün bir oyuncu açıklarız demedi yanlış anlamışsın. telles açıklama için acele etmesi yanlış ama büyütülecek bir olay değil.

hergün bir oyuncu açıklarız demedi yanlış anlamışsın. telles açıklama için acele etmesi yanlış ama büyütülecek bir olay değil.

Söz konusu Brezilyalılarsa başkanın arkasında durmayı tercih ederim . Adamın tüm organlarını paylaşmışlar , bir tek kafası kalmış diyordu bir arkadaş . Futbolcuya sıra gelmeden 8 kişiye komisyon mu verilir .

sitede yazılan açıklama bunu ifade ediyor, eh tabi yabancıya yerde yok eğer bu iki sebep değilse 3. sebep yani senin bildiğin sebep nedir söyle hepimiz öğrenelim "kaynağının kim olduğunu da belirtirsen daha inandırıcı olur"

Senin yazdığın sebep olmadığı kesin.Yok önce oyuncuyu yolla sonra para,yada parayı yollıyayım adam gelsin,ne bu oyun mu oynuyoruz,teminat mektubu diye birşey var.

Senin yazdığın sebep olmadığı kesin.Yok önce oyuncuyu yolla sonra para,yada parayı yollıyayım adam gelsin,ne bu oyun mu oynuyoruz,teminat mektubu diye birşey var.

dostum buda site de yazan, yani o anlam çıkıyor. neyse zaten sorun çözülmüş

AÇIKLAMA

Gremio oyuncusu Alex Telles'in transferine ilişkin olarak spor medyamızda yer alan bir haberde "Dün itibarıyla Galatasaray'ın peşin ödemeyi yapmaması nedeniyle" transferin gerçekleşmediği iddiası yer almıştır.

İmzalanmamış bir kontratın ödemesinin olmayacağı gibi konuya ilişkin herhangi bir "son tarih"in de bulunmadığının bilinmesini isteriz.

başkan ne zaman az açıklama yapar, o zaman transfer dönemi işler iyi gider.

dostum buda site de yazan, yani o anlam çıkıyor. neyse zaten sorun çözülmüş

AÇIKLAMA

Gremio oyuncusu Alex Telles'in transferine ilişkin olarak spor medyamızda yer alan bir haberde "Dün itibarıyla Galatasaray'ın peşin ödemeyi yapmaması nedeniyle" transferin gerçekleşmediği iddiası yer almıştır.

İmzalanmamış bir kontratın ödemesinin olmayacağı gibi konuya ilişkin herhangi bir "son tarih"in de bulunmadığının bilinmesini isteriz.

Neyse sorun çözülecek gibi renkdaş hayırlısı olsun bekleyip görelim.

ya açıkcası bana kalsa sezon sonuna kadar almasınlar, sezon sonu satılık listesin de ne adamlar var Coentrao onlardan biri mesela

coentrao 20 million euro altinda alamazsin. real üc sezon önce garay+30 million euro vermisti. yani gücümüz yetmez. adam chelsea veya psg'e gider bence

coentrao 20 million euro altinda alamazsin. real üc sezon önce garay+30 million euro vermisti. yani gücümüz yetmez. adam chelsea veya psg'e gider bence

sezon başı 15'e satıyordu. Real genelde kaça alıp sattığına bakmıyor, Chelsea veya PSG ye satarsa tabi astronomik rakam çekebilir sonuçta onlar, potansiyel rakip ama biz değiliz. Bakalım Umarım Telles iyi topçudur.

Baskan Vidic veya Kabouldan birisiyle on sozlesme plssssssss :(

Geri
Üst Alt