Ünal Aysal'dan Transfer Açıklamaları

inanılmayacak bir durum yok benim açımdan,daha önce ki transfer dönemlerinde de aynı şekilde açıklamalar yapmıştı Aysal..Bir transfer yapacaksanız bunu mümkün mertebe en gizli şekilde yapacaksınız ki maliyeti ve menajer etkisini aza indirebilesiniz,bu 1.yanlış..

2.yanlış sneijder'e paha biçmesi,daha dünya kupası oynanmadan..Sneijder öyle bir futbolcu ki dünya kupasından sonra bir anda 30-40 arası büyük klüpler devreye girebilir,o yüzden bu açıklamayı yapması çok yanlış..

en büyük yanlışı da hala mancini ile devam etmeyi düşünmesi..

kısacası al basiretsiz,yalaka yönetimini de çek git başkan.

Sneijder´e en iyi döneminde 30-40 gibi rakamlar verilmedi, simdi mi verecekler ? Sneijder´in maximum getirisi 20 Milyon avro olur, ama o rakama bizim satmamizin bir anlami olmaz. Öyle bir rakamin gelecegini bile zannetmiyorum. Sadece Sneijder´i getirmek icin 7.5 arti 4 Milvon Avro eline para verdik yani ediyor 11.5, birde fiziksel anlamda oynama durumuna gelene kadar verdigimiz 2-3 Milyon avro etti 13-14... 6-7 Milyon avro kar icin, Sneijder gibi adam satilmaz...

Zaten daha yeni verim almaya basladik adamdan, tam forma girince göndermenin manasi olmaz.

Sneıjder gibi oyuncuyu bu taraftar bir daha zor izler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sneijder´in performansi bu forumda asiri bir derecede abartiliyor... Tamam, cok güzel goller atti, tamam ligin en kaliteli oyuncusu. Yinede Sneijder´e bundan sonra 20 Milyon avro bonservis, 4-5 Milyon avro yillik ücret verecek takim cikmaz...

Eger finansal anlamda ciddi sorunlar yoksa, bizim icinde Sneijder´i satmak pek birsey getirmez. Sonucta zaten dünyalar kadar para döktük kendisine.

Sneijder´e en iyi döneminde 30-40 gibi rakamlar verilmedi, simdi mi verecekler ? Sneijder´in maximum getirisi 20 Milyon avro olur, ama o rakama bizim satmamizin bir anlami olmaz. Ve öyle bir rakamin geleceginden bile süphe ediyorum. Sadece Sneijder´i getirmek icin 7.5 arti 4 Milvon Avro eline para verdik yani ediyor 11.5, birde fiziksel anlamda oynama durumuna gelene kadar verdigimiz 2-3 Milyon avro etti 13-14... 6-7 Milyon avro kar icin, Sneijder gibi adam satilmaz...

Zaten daha yeni verim almaya basladik adamdan, tam forma girince göndermenin manasi olmaz.

Daha iyisi derken şuan dünyada o mevkide aynı ayarda 2 3 futbolcu var Sneijderde bunlardan biri.Satarsan daha iyisini alma şansın yok .Hagi olayına gelirsek abartmıssın ondada.Hagi tamam efsanemiz ama Sneijder de Hagi ayarında bir futbolcu.Kariyeriyle carpar böler Hagiyi.Barcada realde yedek olan bir oyuncuydu Hagi. Realde ilk 11 oynayan ve İntere tek basına cl yi aldıran oyuncuda Wesley Sneijder dır.Hollandaylada dünya kupası finalini unutmayalım.

Kariyer anlamda sneijder önde ola bilir hagiden ama haginin zor kişiliği ilede alakalıydı biraz belki.

Sadece futbolcu yetenekleri ile sneijder ile top diye oynardı hagi.

Sneijder ajax fabrikasının ürünü. Hagi annadan doğma yeteneklere sahip tarzda futbolcuydu.

Hagi yetenek olarak kıyaslacağım oyuncular zidane veya maradonnadır.

Kariyer olarak değil ama tabiki.

Bu arada Haginin Galatasaray gibi 3cü dünya futbol ülkesinde 2 avrupa kupası kazanmasımı daha zor yada inter veya hollanda milli takım ile mi başarı kazanmak daha zor tartışılır.

Sneijder´in performansi bu forumda asiri bir derecede abartiliyor... Tamam, cok güzel goller atti, tamam ligin en kaliteli oyuncusu. Yinede Sneijder´e bundan sonra 20 Milyon avro bonservis, 4-5 Milyon avro yillik ücret verecek takim cikmaz...

Eger finansal anlamda ciddi sorunlar yoksa, bizim icinde Sneijder´i satmak pek birsey getirmez. Sonucta zaten dünyalar kadar para döktük kendisine.

Valla sen asrın lafını etmişsin ilk laf bu forumda küfür yazsan tepki almazsın ama o ilk lafına Sneijder sempatizanları feci patlayabilir ben ortadayım %50 katılıyorum %50 katılmıyorum. Şöyleki bana kalırsa eğer bir oyuncu ederinden fazla paraya elinden çıkarabiliyorsan düşünmem bile direk satarım LAKİN sattığın paraya yada altına eşit, denk veya daha genç kendini göstermiş ama daha potansiyeline gelmemiş dahada iyi olabilecek oyuncu alırsan tamam derim. Fakat sen 20m € adam satıp gidip aynı yaşta aynı pozisyonda aynı ücrete veya daha üstüne alıyorsan büyük bir aptallık etmiş olursun derim yönetim için.

Kariyer anlamda sneijder önde ola bilir hagiden ama haginin zor kişiliği ilede alakalıydı biraz belki.

Sadece futbolcu yetenekleri ile sneijder ile top diye oynardı hagi.

Sneijder ajax fabrikasının ürünü. Hagi annadan doğma yeteneklere sahip tarzda futbolcuydu.

Hagi yetenek olarak kıyaslacağım oyuncular zidane veya maradonnadır.

Kariyer olarak değil ama tabiki.

Bu arada Haginin Galatasaray gibi 3cü dünya futbol ülkesinde 2 avrupa kupası kazanmasımı daha zor yada inter veya hollanda milli takım ile mi başarı kazanmak daha zor tartışılır.

Hagi ile Sneijder kıyaslaması yapmak biraz küfür gibi olur Hagi'nin görmediği kupa kalmamış üstüne üstelik hani dediğin gibi kısıtlı kadrolarla büyük başarılar elde etmiştir gerek Romanya milli takımında gerek Barcelona, Steaua Bükreş,Galatasaray ve Real Madridde

Roportaj dogruysa baskan resmen meydan okumus. Oyuncularin ismini direk vermesi demek rakiplerine meydan okumasi demek. Ornegin 8jk da gokhan'i istiyor ama baskan biz de istiyoruz diyor. Yani 8jk'nin zaten alacak parasi yok diyor. Ayrica gokhan'in istedigi para bize uygun demesi bu is oyuncu acisindan bitmis. Aynisi olcan icin de gecerli. Kuluplerle anlasirsak iki kanat oyuncumuzda hayirli olsun :)

Roportaj dogruysa baskan resmen meydan okumus. Oyuncularin ismini direk vermesi demek rakiplerine meydan okumasi demek. Ornegin 8jk da gokhan'i istiyor ama baskan biz de istiyoruz diyor. Yani 8jk'nin zaten alacak parasi yok diyor. Ayrica gokhan'in istedigi para bize uygun demesi bu is oyuncu acisindan bitmis. Aynisi olcan icin de gecerli. Kuluplerle anlasirsak iki kanat oyuncumuzda hayirli olsun :)

Bana bu konuşmada açığa çıkan şeylerin Olcan'a 2m € nakit vericekler gibi kesin üstüne verdiği seçeneklerden kimi isterlerse Töre içinde gelirsek onun içinde tahminim Amrabat + 1-2m€ gibi birşey teklif ettik sanırım Mevlüt'ü açık açık söyledi zaten para+Dany dedi. Bencede Y. İçi transferlerde max 5-10m € harcayıp bitirmek lazım sonra ise yabancıya odaklanmak lazım yada kaliteli gurbetçi türklere bakılmalı diye düşünüyorum. Tek aklımı kurcalıyan lafı yabancı transferine Dünya kupasından sonra bakıcaz demesi bu açıklamalar sanki Balotelli idi Lukaku gibi oyuncuları kiralama vb. yöntemle alınabilme olasılığını gösteriyor.

Valla sen asrın lafını etmişsin ilk laf bu forumda küfür yazsan tepki almazsın ama o ilk lafına Sneijder sempatizanları feci patlayabilir ben ortadayım %50 katılıyorum %50 katılmıyorum. Şöyleki bana kalırsa eğer bir oyuncu ederinden fazla paraya elinden çıkarabiliyorsan düşünmem bile direk satarım LAKİN sattığın paraya yada altına eşit, denk veya daha genç kendini göstermiş ama daha potansiyeline gelmemiş dahada iyi olabilecek oyuncu alırsan tamam derim. Fakat sen 20m € adam satıp gidip aynı yaşta aynı pozisyonda aynı ücrete veya daha üstüne alıyorsan büyük bir aptallık etmiş olursun derim yönetim için.

Onlar daha 5-6 ay önce Sneijder´e cöp diyorlardi... Sneijder dünyanin en iyi oyuncularindan biriydi, ama artik o seviyede degil. Bizim icin yeter ve artsa bile, Avrupa kulüpleri Sneijder icin birdaha zor para harcarlar. Inter satmak istedi, ama bizim verdigimiz paranin yarisini bile verecek bir takim cikmadi. Bkledi Bekldi, teklif gelmeyince bize geldi.

Sneijder´in Melo kadar performansi varmi ? Bence yok, Melo daha verimli bir oyuncu bizim icin. Melo kücük bir ara haric silip süpürdü ligi, ama yinede Juventus Turin düsünmedi bile fiyat yükseltmeyi. Adami sonunda 3 Milyon avroya getirdik hic bir takim araya girmedi, tesadafüf mü ?

Gercekten muazam bir performans göstermesi lazim Sneijder´in dünya kupasinda ki, avrupanin elit takimlarindan öyle 17-20 Milyon avroluk teklifler gelsin.

Kardesim iste bende zaten senin gibi düsünüyorum. Sneijder gidecek ne olacak ? Hadi Sneijder gider 20 Milyon´a iki tane Bruma´nin yetenek seviyesinde Adam getirirsin. Ama sonucta yabanci siniri var, ve bunu yapamicaz. Sonra fiziksel anlamda üst bir seviyeye getirdigimiz, takima adapte olmus bir Sneijder´i satip, yerine onun yasindan bir adami almanin mantigi olmaz.

Onlar daha 5-6 ay önce Sneijder´e cöp diyorlardi... Sneijder dünyanin en iyi oyuncularindan biriydi, ama artik o seviyede degil. Bizim icin yeter ve artsa bile, Avrupa kulüpleri Sneijder icin birdaha zor para harcarlar. Inter satmak istedi, ama bizim verdigimiz paranin yarisini bile verecek bir takim cikmadi. Bkledi Bekldi, teklif gelmeyince bize geldi.

Sneijder´in Melo kadar performansi varmi ? Bence yok, Melo daha verimli bir oyuncu bizim icin. Melo kücük bir ara haric silip süpürdü ligi, ama yinede Juventus Turin düsünmedi bile fiyat yükseltmeyi. Adami sonunda 3 Milyon avroya getirdik hic bir takim araya girmedi, tesadafüf mü ?

Gercekten muazam bir performans göstermesi lazim Sneijder´in dünya kupasinda ki, avrupanin elit takimlarindan öyle 17-20 Milyon avroluk teklifler gelsin.

Kardesim iste bende zaten senin gibi düsünüyorum. Sneijder gidecek ne olacak ? Hadi Sneijder gider 20 Milyon´a iki tane Bruma´nin yetenek seviyesinde Adam getirirsin. Ama sonucta yabanci siniri var, ve bunu yapamicaz. Sonra fiziksel anlamda üst bir seviyeye getirdigimiz, takima adapte olmus bir Sneijder´i satip, yerine onun yasindan bir adami almanin mantigi olmaz.

Valla Alex Teixeira diyecem fakat onunda hiç kimseyi tatmin ediceğini sanmıyorum Kagawa desen oda kimseyi tatmin etmiyor beni bu 2 isimde tatmin eder bence 2 ayağınada hakim ve adam eksiltme özellikleri var Man U. ile CL'deki maçımızı hatırlarsak Kagawa defansı adeta delik deşik etmişti ve yaş olarakta tam en verimli yaşları iki oyuncununda Teixeira için 6.5m € diyorlardı Kagawa'yı bilmiyorum ama biz sadece burda 20m € para verirlerse diyoruz Man U. 13m € yoklama çekti Van Gaal kesinlikle milli takım performansına göre alıp almıcağını kararlaştıracaktır ve Man U. rahatlıkla 20m € cebinden çıkarır.

Valla Alex Teixeira diyecem fakat onunda hiç kimseyi tatmin ediceğini sanmıyorum Kagawa desen oda kimseyi tatmin etmiyor beni bu 2 isimde tatmin eder bence 2 ayağınada hakim ve adam eksiltme özellikleri var Man U. ile CL'deki maçımızı hatırlarsak Kagawa defansı adeta delik deşik etmişti ve yaş olarakta tam en verimli yaşları iki oyuncununda Teixeira için 6.5m € diyorlardı Kagawa'yı bilmiyorum ama biz sadece burda 20m € para verirlerse diyoruz Man U. 13m € yoklama çekti Van Gaal kesinlikle milli takım performansına göre alıp almıcağını kararlaştıracaktır ve Man U. rahatlıkla 20m € cebinden çıkarır.

Taraftarin kafasi ile takim kurulmaz, kim istedigini düsünsün. Elmander ve Ujifalusi´yi kimse begenmiyordu da ne oldu. Kagava müthis bir oyuncu, genc ve extra olan bir cok is yapiyor. Sneijder´den su an bircok anlamda üstündür, ancak onun kadar güzel goller atamaz, ve Sneijder kadar heyecan veren bir isim degil tabiki. Sneijder golleri disinda bana acikcasi pek zevk vermedi bu sezon... Gelecek sezon daha iyi bir Sneijder izleyecegimize ise eminim.

Ben Sneijder´in bu saaten sonra PL´de basarili bir sekilde oynayabilecegini düsünmüyorum. Hem sakatlik sorunu var, hemde mac temposu cok fazla gelir orda. Van Gaal mesela Ispanya´da takim calistirsa dedigine katilirdim, ama Manchester United icin baska isimlere yönelecegini düsünüyorum. Hele hele 20 Milyon avro verdirip o riski aldirmaz Sneijder icin.

Velevki 20 Milyon avroluk teklif geldi, ve yabanci sinir yok... o 20 milyona Kagava arti kaliteli genc bir santrafor alabilirsek, asrin hamlesini yapmis oluruz. Bunun üstüne birde Sneijder´in aldigi para birde bonservisi olmayan Menez, arti o genc santrafora yeter ve artar bile.

------------Aboubakar-------------

Bruma---------------------Menez

---------------Kagava--------------

Galatasaray tarihinin temposu en yüksek hücum hatti olur, birde üstüne hepsi teknik kapasitesi yüksek oyuncular..

Diğer herşeyi anlarım da sneijder açıklaması olmamış :crushed: Zaten böylesi kritik bir sezon öncesi satmayı düşünmek büyük bir aptallık ama bu da yetmezmiş gibi bir de DK öncesi fiyat biçmek ayrı bir gaflet olmuş. Bu adam DK da döktürürse 35 milyon ile gelir dev kulüpler. Olmadı bu açıklama.

Ki her zaman söylerim; benim düşünceme göre muslera, melo, sneijder üçlüsünden birini satmak şampiyonluğu satmaktır. Bu adamları satanı şahsen bende satarım. CL maçları dışında da maçını zor izlerim bu takımın gelecek sene... :(

Bana bu konuşmada açığa çıkan şeylerin Olcan'a 2m € nakit vericekler gibi kesin üstüne verdiği seçeneklerden kimi isterlerse Töre içinde gelirsek onun içinde tahminim Amrabat + 1-2m€ gibi birşey teklif ettik sanırım Mevlüt'ü açık açık söyledi zaten para+Dany dedi. Bencede Y. İçi transferlerde max 5-10m € harcayıp bitirmek lazım sonra ise yabancıya odaklanmak lazım yada kaliteli gurbetçi türklere bakılmalı diye düşünüyorum. Tek aklımı kurcalıyan lafı yabancı transferine Dünya kupasından sonra bakıcaz demesi bu açıklamalar sanki Balotelli idi Lukaku gibi oyuncuları kiralama vb. yöntemle alınabilme olasılığını gösteriyor.

bu isim kesin balotelli.

piyasa yapamazsa DK'da ve Milan satacak bir takim bulamazsa 99% balotelli bizde demektir :)

Geri
Üst Alt