Mert Akman
10 Numara!
- 21 Haziran 2009
- 14.993
- 3.976
- 1.778
Kariyer anlamda sneijder önde ola bilir hagiden ama haginin zor kişiliği ilede alakalıydı biraz belki.
Sadece futbolcu yetenekleri ile sneijder ile top diye oynardı hagi.
Sneijder ajax fabrikasının ürünü. Hagi annadan doğma yeteneklere sahip tarzda futbolcuydu.
Hagi yetenek olarak kıyaslacağım oyuncular zidane veya maradonnadır.
Kariyer olarak değil ama tabiki.
Bu arada Haginin Galatasaray gibi 3cü dünya futbol ülkesinde 2 avrupa kupası kazanmasımı daha zor yada inter veya hollanda milli takım ile mi başarı kazanmak daha zor tartışılır.
Hagi elbetteki büyük bir yetenekti.Ama Sneijderde son 5 yılın en iyi 2 3 amc lerinden.Farklı tarzda futbolcular.Yaşın benden büyüktür hagiyı 94 dünya kupasında sende izlemişsindir.Orada maradona kokain çekip atıldıktan sonra ben hagili Romanyayı tutmustum.Baya resital sunmustu orada.Ama barca realdeki kariyeri iyi değil.Hatta Barca da Hristo Stoichkovun yedeğiydi bazı maclarda.Orada oynadıgı zaman barcanın yıldızı stoichkovdu.Hagi yi Hagi yapan biziz.Sneijder bize gelmeden öncede vardı bütün başarıları tatmış.Ondan diyorum Sneijder gibi adam satılamaz.Yerine bunlar gider rezalet oyunculara para döker.Mal gibi kalırız sonra.