Ünal Aysal'dan Volkan Açıklaması

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Geçen birkaç tane yasaklı kaynak haberi gördüm. Yasak kalktı düşündüm.

Eğer devam ediyorsa konu silinebilir. Saygılar.

Ünal Aysal'dan Volkan açıklaması

fft81_mf2380836.Jpeg

Başkan Ünal Aysal, "Bu kadar ağır bir hareket karşında Futbol Federasyonu'nun ceza kriteri ne olacak acaba? Bizimde kafamızda üç aşağı beş yukarı beklediğimiz bir ceza var. Bu durum yerine gelmezse 3 senedir savunduğumuz Futbol Federasyonu'nun çifte standart uyguladığına yönelik açıklamalarımızın doğruluğu bir kez ortaya çıkacak. Galatasaray camiası şu anda merakla Volkan'a verilecek cezayı beklemektedir" şeklinde ifadeler kullandı. Kadir ÇETİNÇALI (DHA)

selçuk neyse başkanda o gözümde şuan.

TFF , Mahkeme , UEFA , FIFA'ya ayrı ayrı teker teker hem bireysel hem de kurumsal başvurmak gerekirken açıklamalara gelll ..

Meraktan ölüyor tüm camia acaba Volkan'a ne ceza verilecek diye.. Ölmüşüz, ağlayanımız yok, bize ne Volkan'dan?

ya başkanım bırak allahını seversen. bize takım hali ne olacak onu söyle, volkana ceza gelse nolur gelmese nolur, verseler ödül olur bence ayıya ve camiasına

Bunlar kupa almalarına rağmen niye bu kadar kuduruyolar

Acaba bişeymi yaklaşıyo

Var mı başka açıklaması?

İnşallah o günleri görürüz kısa zaman içinde

Asıl sen Selçuk'a keseceğin cezayı düşün. Adama astronomik sözleşme imzalattın adam astronot misali havalarda uçuyor. Verdiğin paraların karşılığını iste başkan.

yemisim volkani, baskan sen önce su selcuk ile buragi postalamaya bak

Konuşmayı bırak transfer yap diyeceğim de yine Telles gibi bir yetenek yoksunu getirir ancak. Daha eldeki yabancıları gönderemiyoruz yaptığı müthiş sözleşmeler yüzünden

Edep yerini avuçladı,

Küfürlü tezahurat yaptırdı,

Futbolcumuza köpek diyip zehirlenmesini istedi.

Korkak Galatasaray başkanı istemiyorum.

Volkana 6 ay men cezası istemeyen başkan başkan değildir.

Yetersiz açıklama.

Resmi siteden bir açıklama yapılmalı ve ortalığı ayağa kaldırmalıydık.

Şekip diyor Aziz'e disiplin kurulu 4-3, tahkim 6-1 bizde. Tapelerde bu ortaya çıkıyor, sen o üyelerin 1 tanesini bile değiştirtemiyorsun, sonra o kurullardan adil ceza bekliyorsun. Daha çok beklersin başkan...

ş.m.:serpil çetinkol diye bu da yargıtay 8. daire'nin eski başkanıymış. bu da muhtemelen hasan gerçeker'in adamı.

a.y.: evet

ş.m.: halil tomruk bizim adamımız. selçuk karaçay zannediyorum şeyin yunus'un adamı. bursa da eğer hasan gerçeker'i bizimki gibi düşünürsek 6'ya 1 gibi burda.

a.y.: tabi tabi iyiyiz orda iyiyiz tamam. neyse ya dur bakalım bu bunu nasıl yapacaklar merak ediyorum. yani çünkü herkesin eli çorbanın içinde tamam şeye göre karar veriyor yapıyor, günlük yaşıyor bunlar.

ş.m.: aynen öyle.

a.y.: inşallah allah sonunu hayır eylesin tamam.

ş.m.: aynen

a.y.: oldu.

ş.m.: tamam başkanım haydi görüşürüz saygılar.

'fenerli bir avukat'

ş.m.:yani şeye girmiş ondan sonra kurullar merkez hakem kurulu metin tokat, ... keleş, ilhami kaplan, yavuz karaozan, zihni aksoy, alican lakot, galip bitigen, yahya diker. temsilcilerde kemal başkan altay hemen hemen aynı dış ilişkiler diye bir kurul.. var. cem kınay başkanı volkan

a.y.: ....

ş.m.: volkan vural eski şey herhalde büyükelçi. mehmet ali bayar bu da gazeteci herhalde, metin şen, ahmet ünüvar. ünüvar holding diye bir şirket var ben oranın sahibi diye tahmin ettim onu.

a.y.: tanımıyorum vallaha disiplinde kim var içeride kim var?

ş.m.: disiplin kurulunda fahri bey şey başkan olmuş.

a.y.: hı yardımcılar

ş.m.: yardımcılar iki tanesini hiç tanımıyorum hiç biri tanıdığım insanlar değil ondan sonra bizimkiler var cafer, sal...

sap, ... köprülü 5 kişi burada bizden var.

"4'te 3 gibi bir durum..."

a.y.: bizden.

ş.m.: hı hı tahkim'de hasan gerçeker... hira hanımı almış o bizden, orda halil tomruk var bizden.

a.y.: hiba hanım şeydeki değil miydi ankara'daki .

ş.m.: hiba istanbul'da başkanım bu.

a.y.: hıı

ş.m.: emine hanım şu arkadaşı bu da fenerli erzincanlı birde. halil tomruk diye bir çocuk var, onu tanıyorum. o da vodafone'un avukatı fenerbahçeli. bir de o sizin söylediğiniz isim osman karakuş herhalde.

a.y.: he osman

ş.m.: he osman. eğer onları da bizden sayarsak burada da 4'te 3 gibi.

a.y.: he öbür üç tanesi kim?

ş.m.: bahri öztürk bunu hasan gerçeker yazdırmış. profesör o da.

a.y.: o da hasan'dan yanadır bir şey olmaz.

ş.m.: ondan sonra osman karakuş da sizin söylediğiniz kişi.

Başkan bu durum karşısında sadece bu açıklamayı yapacaksan eğer üzülerek söylüyorum ki sen artık miadını doldurmuşsun :crushed:

Ünal Aysal: Volkan'a ağır bir ceza vermezlerse 3 senedir savunduğumuz TFF'nin çifte standart uyguladığına dair iddialarımız tescil edilir.

lafta kalır başka da bi halt olmaz...

allah askina bu volkan ayisini sivil hayata görüp bir hesap cekecek babayigit yokmu?

gerci benimki de laf mi, kafesinden cikariyorlarmi orasi maglum, antreman dan antremana mactan maca cikiyordur disariya, insan toplumunu da görünce kuduruyor ayi oglu ayi

Geri
Üst Alt