Ünal Aysal'dan Yeni Açıklama

Kaan Toprak

Onursal Üye
Onursal Üye
SON DAKİKA: Ünal Aysal Stadyum'a konuştu.

"Kararım kesindir. Geri dönmem söz konusu değildir. Benden sonraki başkana destek vereceğim"

Bu saatten sonra dönmez. Önümüze bakmak lazım.

bbr8ch.jpg

Vallahi bu moddayim

Gelmeyecek zaten. Planlari arasinda bu sene birakacakti da, sadece seneyi bitirmedi iste bahane oldu ona da binevi.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

inan kıraç gerekirse yalvarırım falan demiş galiba.
bi ihtimal daha var son güne kadar.

Aday olmıcam olmıcam karar benim değil mi olmıcam ıh ıh olmıcam

Dönmicek ben ümidi kestim. Alp Yalman ho.

Yazik, o zaman artik kesin gitti diyebillirz, Galatasaraya baskan olmak istemeyen Adam zaten gerek yok. Daha ne istiyon Ünal efendi, git o zaman. Allah Allah...Haftalardir bizi birakma diyoruz istemiyorsan git ve sov yapma.

Adam daha takımda kim oynuyor bilmiyor Bu adam Galatasaray geleceğine yön verecek neden vakifa bir kaç bin dönüm yer kapatabilmek.. Artık düşün Galatasaray in yakasından...

Başknı buntavırları ancak antipati toplar , galatasaray camiası görevden kaçan adamı sevmez , ayrıca yerine gelen yönetim başarısız olursa , nasıl fatih terim bırakıp gittiğinde sportif başarı düştükçe tarftarın kendisine olan sevgis de azalmışsa . Ünal aysal'a olan sevgi saygı da azalır.

Dedigim gibi bundan sonra ne yaparsa faydasi yoktur gözümde... Bu sözlerden sonra eger geri dönerse Aziz Yildirim taktigini uygulamis olacak. Giderse de hic bir baskanin görmedigi kadar destek gördügü halde kacmis olacak. Ünal Aysal kalsada, gitsede gelecek 1-2 sene boyunca transfer konusunda kisitli dönemler yasiyacaktik. O yüzden son transfer dönemi de bukadar kisir gecmistir. Bu kulüp batmaz kimse merak etmesin, ama bu FFP dolayisi ile hic bir Baskan bu kulübün parasini savuramaz. Savurmasa bile Avrupa´dan men edilme riski mevcuttur... Bu FFP zaten anca bizim gibi gariban kulüplere isliyor.

Ünal Aysal kulübü cok zor bir dönemde birakip gidiyor, ve sezon ortasinda yaptigi bu hareket ile gelecek yönetimin mali konuda isini zorlastirmaktadir. Yeni ve güclü bir yönetim kursun dedik, gidecekse sezon sonunda gitsin dedik. iki üc tane 80+ Divas Kurulu Üyesini bahane edip gemiyi terk ediyor kaptan.

Ümidimi kestim artik, kirginim baskana. 4.yildiz sezonunda niye birakmayi kafasina koymus anlamis degilim. Yanlis zamanlama.
Yonetim degisikligi ile hoca degisikligi de olur ve sezon cöpe gider. Alp Yalmana kalicaz

Haber doğruysa ayıp etti. Sezon başında olmaz böyle iş. Bırakamazsın kardeşim. Bırakırsan da kusura bakma.

İstemiyorsa yapacak bir şey yok. Bu kadar destek aldı. Artık eyvallah demek düşer başgana

Konuya girmeden umutlanmistim belki geri dônme sinyali vermistir diye. Alp yalman hemen ortaya atlayip aday olmasaydi kalma ihtimali vardi belki. En azindan sezon sonuna kadar devam etmeliydi. Sezonun ortasinda cok gereksiz kaos yarattilar kulup icerisinde.

Kayyuma devretme durumu oluşursa anca o zaman mecburen geri döner. Onun içinde alp Yalmanın 50 kişilik üyeleri ayarlayamazsa ve başka bir aday çıkmazsa olur.

Hayırlısı olsun.gitmesine çok üzüldüm.divan kurulu üyeleri onay vermeyerek bu durumu meydana getirdiler. Kına yaksınlar

Geri
Üst Alt