Ünal Aysal'dan Yeni Açıklama

Alp Yalmandan başka çıkacak başka aday yokmu yahu! yada o yönde bir gelişme ?

1 Ekim başkan adayı ve listeleri için son gündü sanırım. Başka aday çıkmayacak galiba.

GT-I9300 Tapatalk

Kayyuma devretme durumu oluşursa anca o zaman mecburen geri döner. Onun içinde alp Yalmanın 50 kişilik üyeleri ayarlayamazsa ve başka bir aday çıkmazsa olur.

Hayırlısı olsun.gitmesine çok üzüldüm.divan kurulu üyeleri onay vermeyerek bu durumu meydana getirdiler. Kına yaksınlar

Liste hazirlamak sorun olmaz bence. Mevcut sahislar listeye dahil olup gorevlerini surdururler. Alp yalman cekiilmezse kesin baskan diyebiliriz. Ona da baska rakip cikmaz zaten bu kisa surede. Ben inaniyorjm ki eger alp yalman aday olmasaydi Unal aysal devam etmeye mecbur kalacakti. Ne alp yalman ne de unal aysal bu saatten sonra geri vites yapmazlar.

Başkanın bırakmasını en son isteyen kişilerdenim. Kendisine çok değil birkaç hafta evel sallayanların geri vites yaptığına da şahit oluyorum son günlerde. Birincisi, biz Fenerbahçeli yani omurgasız değiliz. Başkanımız, başarılı veya başarısız hiç mi hiç omurgasız olamaz. Bu yüzden geri dönmesi kesinlikle camiayı küçültür. Ki geri dönmeyecektir de. Karakter sahibi biri, Aziz gibilerine çok şükür ki uzaktan yakından benzemiyor. Yeni bir sayfa açmalıyız. En başta Faruk Süren olmak üzere, Adnan Öztürk, Haldun Üstünel, Ali Dürüst gibi adamları var bu kulübün. Cem Uzan uzantılı bir yönetimde gelebilir, iyi de olur.

Bari yatırım falan yapmaya devam etse Ünal Aysal.

Geri
Üst Alt