Ünal Aysal'ı Başarılı Buluyor Musunuz?

Töre Dirik

👐 Mauro İcardi 👐
GalataSarayı Efendileri
Ünal Aysal'ın faaliyetlerinden memnun musunuz ?

İlk yıllarında iyiydi ama son yıllarda bozdu maalesef .

Lost dizisi gibi.

Ben sonuca bakıyorum bugün kulübü getirdiği nokta rezalet.

Bu 2 yılda türkiyenin Bayern Münihi olmaliydik.

Ünal Aysalın Galatasaray'ı getirdiği noktayı birde basketbol şubesinden bakın. Gsbasket i okuyun . Şu anda bir rezalet yaşanıyor

Erken seçim kararı alıp yönetimi değiştirdiğinden beri performansı iyi değil.

Kötü'nun iyisi..

Finansal acidan takimi toparlami ve futbolu menejerlerle ve danismanlara birakmamali..

ne TBF'de nede TFF'ye karsi agriligini koyamiyor..

Kısmen başarılı buluyorum en büyük yanlışı Yönetimden Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst Adnan Öztürk gibi isimlerle yollarını ayırmak olduğunu düşünüyorum.Sportif olarak başarılı ancak kendisimden beklentim daha fazlaydı.

Başarılı başladı ama daha sonra her sezon geriye gittik.Yine de bu kirli ortamda pek kendisini suçlayamıyorum.

ünal aysalın başarılı dönemleri geride kaldı artık çöküşte zaten 2016 da bırakıcak saldı adam iyice bu çarpık düzenle bu yaşında baş edemeyeceğinin farkında umarım daha kötüye gitmeden bir şekilde götürür 2016'ya kadar takımı...

Neden bulmayim? 314 milyon dolar borcla, isim hakki gelirleri, loca gelirleri 2014e kadar harcanmis bir enkaz aldi. Buna ragmen, son 3 yilda Avrupada en fazla büyüyen takim Galatasaray. SPK, CL tv havuzu gelirleri, yabanci sinirlamasi vs gibi engellemeler olmasa, bugün farkli bir durumda olurduk. Marka değerimiz dünyada 16.siraya cikti. Dünyada gelirlerde 17.siradayiz. En son baktiğimda,gelirlerde ligde bize en yakin rakiple en az 50 milyon euro fark var. Sneijder gibi world class oyunculari, Bruma gibi world class potansiyeli olan oyunculari aliyoruz.

Hatalari yok mu? Belkide en büyük hatasi, Floryayi ve transferleri keske kadro mühendisliği kadrosunda ne kadar basarili olduklari ortada olan Terim ve Manciniye birakmasaydi. Gecen sene yabanci sinirlamasina göre kurulmayan kadro nedeniyle, gecen sene yapillamasi gereken hamleleri bu transfer döneminde yapiyoruz. Bu sene bu transferler yerine takimi 1 seviye yukari cikaracak büyük bir yildiz almaliydik.

Ben genel gidisata bakarim.

3 sene oldu, 2 sampiyonluk, CL'de gruptan cikiyor, birclar aldigi donemden daha dusuk, bence basarili

En önemli hatası teknik direktörleri dizginleyecek bir sportif direktör konumunun kurulmamış olması.

Ne Terim ne Mancini transferden ve kadro mühendisliğinden anlamıyorlar , transferleri onlara bıraktık sonuç ortada.Ciddi transfer başarısızlığımız var...

İkinci olarak geçen seneki Terim mevzusunu erken çözemedi , sonra Terim kovulunca Mancini ile anlaştık.10 Haziranda Mancini ayrıldı 1 ay teknik direktör aradık.Sonra şanslıyız ki Prandelli gibi bir hocamız oldu dua edelim de iyi ki başarısız oldu İtalya.Şu anda belkide dünyada bize en uygun teknik direktör kendisi...

Yani son dönemde başkan biraz plansız işler yaptı.Kendisinden bunu hiç beklemezdim....

Yaptığı işleri oranlarsam 90-10 oranında ayırıyorum olumlu ve olumsuz olarak...

Geri
Üst Alt