Üye Görüşü Ünal Aysal'ı Gönderecekler!

Hükumetin ya da devletin Ünal Aysal' ın başını yemek gibi bir amacı vardır ya da yoktur bunu bilmiyorum.

Ama gerçekten eğer böyle bir durum varsa ve başkan bunu taraftara açıklamak yerine susuyorsa, Türkiye' de en fazla taraftara sahip olma gücünü kullanamıyorsa bence yeseler de olur.

Korkar, susar, pısarsan eninde sonunda yem olursun zaten.

Aynen

Sikecilerin ve hükümetin hedefi Ünal Aysal´dan kurtulmak zaten.

Ama Baskan da yönetimi dagitarak ve yerlerine kabiliyetsiz, beceriksiz, gücsüz insanlari doldurarak büyük bir hata yapti. Kendisi de farkindadir bunun.

Ama her sene secim yapilmaz. Cocuk oyuncagi degil bu. Bu saatten sonra camia bir secimi daha kabul etmez. Tepki büyük olur. Bunu da biliyor Baskan.

Valla beyaz tv, telegol izleyenler dusunsun. Ben ermanla sergen'i izliyorum, futbol konusuyorlar, arada'da erman Tff'ye giydiriyor keyifli oluyor.

Bu taraftarla amaçlarına ulaşmaları yakın gibi.

Ayrıca Aysal yönetimi dağıttı eleştirilerini anlamıyorum.Albayrak'ın, Öztürk'ün ayrıldıktan sonra açıklamalarına göz atın biraz.Yeni yönetime aldığı isimler tartışılır o ayrı.

Ünal Aysal kendisi bu duruma getirdi. Yazık etti kendine. Olan Galatasaray'a olmasa bari. Bu arada Ünal Aysal 74 yaşında yakında göndermeselerde bırakır zaten.

Valla beyaz tv, telegol izleyenler dusunsun. Ben ermanla sergen'i izliyorum, futbol konusuyorlar, arada'da erman Tff'ye giydiriyor keyifli oluyor.
Sergen dün Fenerin kadrosu süper süper diyordu. Iyi güldüm :D

I am the one who knocks!

Cumhurbaşkanının danışmanı rasim ozan kütahyalı denen paralı asker başlamış yeni Galatasaray yeni yönetim diye oradan anlayın yeni bir oyun kurulduğunu

Sent from my iPhone using Tapatalk

yeni yönetimden kasıt nedir bilmem ama aysal bişey yapacaksa şu yönetimi yenilesin
ne kadar eleştirsemde bir organizasyon yapıyosun (4. yıldız) hiçbir yönetici katılmıyor ve orada birlik mesajı veriyosun olmuyo
gereksiz adamları temizle şu yönetimden

Telegolü açın bakın altyazıya serhat

Havuz medyasının yorumlarına bakarsanız anlarsınız zaten durumu.

Bilinçli şekilde Ünal Aysal'a yükleniyorlar.

Galatasaray bu gece karışacakmış bak bak

Aleni bir şekilde Ünal Aysal'ın üzerine oynuyorlar. Eh tabi şikeyi aklayabilmeleri için tek engel kaldı Ünal Aysal ve Yönetimi! Allah belanızı versin iktidar borozanı, hain, şerefsiz, haysiyetsiz türk medyası :mad:

bunlar koça da böyle yaptılar sonra koçun 'arabasına' oturdular. galatasaray da taraftar bütünlüğü sportif başarı ve avrupadaki imajı çok önemli. ünal aysal istifa etsinci burak-serçuk defolsuncu ergen beyinlere müsade edilmezse bişey olmaz. koç gibi dururuz

Son düzenleme:
Aleni bir şekilde Ünal Aysal'ın üzerine oynuyorlar. Eh tabi şikeyi aklayabilmeleri için tek engel kaldı Ünal Aysal ve Yönetimi! Allah belanızı versin iktidar borozanı, hain, şerefsiz, haysiyetsiz türk medyası :mad:

peki tribün bağırıp destek çıkıyor mu ünal aysal'a???... hayır...
burdan ağlamayı biliyoruz ama üzerimize geliyorlar diye... yarın tribünler ünal aysal diye bağırsın bakalım o programlar dönüyor mu dönmüyor mu?...

hala anlamadık gitti... o programlar taraftarın nabzına göre hazırlanıyor... biz burda kazan kaynatıyorsak onlar da kazanın altına odun atıyor...

Adnan polatı övüp ünal aysalı yerin dibine sokan program ne kadar ciddiye alınabilir
aysalı bende çok eleştiriyorum ama polat nerdeee aysal nerde oha yani

Unal Aysal ve yonetimi diye bir sey yok. Neredeyse tek basina kaldi ve mucadele etmesi de zor. Iceride guclu olacaksin ki haricteki dusmana karsi cetin mucadele veresin.

Aysal'i cok elestirdim, bariz hata ve yanlislari var ama gosterdigi durus, boyun egmeyisi daha onemli ve degerli.

Acikcasi yerine dusunulecek X bir isim de yok ne yazik ki.

Tapatalk

peki tribün bağırıp destek çıkıyor mu ünal aysal'a???... hayır...
burdan ağlamayı biliyoruz ama üzerimize geliyorlar diye... yarın tribünler ünal aysal diye bağırsın bakalım o programlar dönüyor mu dönmüyor mu?...

hala anlamadık gitti... o programlar taraftarın nabzına göre hazırlanıyor... biz burda kazan kaynatıyorsak onlar da kazanın altına odun atıyor...
Ünal Aysal'a son dönemde "Büyük Başkan" diye bağıran olmadı ama şu ana kadar ultra bilmem neler dışında istifa diye bağıran da olmadı. Hadi ultra bilmem neleri geçelim onlar zaten talimatını alır işini yapar. Lakin bu azınlıkta olan ne idüğü belirsizler dışında taraftarlar geçmiş iki senedeki 2 şampiyonlukta büyük başkan diye bağırıyorlardı. Geçen sene şampiyon olunamadığı için doğal olarak bağırmadılar. Lakin istifa da demediler. Yani hala daha kredisi olduğunu düşünüyorlar. Bu sene normal şartlarda oynanır da şampiyonluk kaçarsa teneke bağlayıp gönderirler o ayrı amma ve lakin normal şartlarda oynatmayacaklar bu çok belli. Yani tezin yanlış bana göre renkdaş. Taraftarın nabzına göre hareket etmek değil de taraftarın sabrını test ediyorlar bence. Dua etsinler Galatasaray taraftarı kolay kolay sokağa inen bir taraftar değil. Ama buna zorluyorlar... Çok pis oyunlar dönüyor çok net görüyorum fakat ne desem bilemiyorum. Sözün bittiği noktadayız. Bende bundan sonra neler olacak merakla bekliyorum.

Geri
Üst Alt