Ünal Aysal'ın Açıklamalarının Ardından TBMM'de Soru Önergesi Verildi

Şurası bir gerçek ki pisliğin için de GS olarak Elmas gibi parlıyoruz.
Gerek Başkanımızın gerekse kulübümüzün hem ülke hemde Spor olayları ile ilgili objektif tutumları ve gerçekleri çekinmeden korkmadan söylemeleri birilerinin gözüne batıyor.

Çünkü bu onların pislik oldugunu ortaya çıkarıyor...

Bu yüzden diyorum Ünal Aysal ı indirtecekler.
Ne yapacaklar ne edicekler indirtecekler.

Bu sene bize 4. yıldızı yedirmeyecekler.
Peşinede GS ın içerisindeki satılık muhalifleri harekete geçirtip Ünal Aysalı indirtecek ve GS ı yine Adnan polat lı dönemlere götürecekler...

Dostum zaten sezonun ismi bile kondu Seba dönemi diye hedef verildi işte hakemlere hedef doğrultusunda ilerleyin diyecekler.

Dostum zaten sezonun ismi bile kondu Seba dönemi diye hedef verildi işte hakemlere hedef doğrultusunda ilerleyin diyecekler.

Dostum BJK olursa bileğinin hakkıyla olur.
Onlara laf demem.
Adamlar takır takır makine gibi top oynuyor..

Geçen sene 4de4 yapınca adamları sabote ettiler.

Maçdan saatler önce herkes yazdı olaylar olacak diye tüm dünya biliyordu Tesadüf müydü ?

UEFA dan müfettiş boşuna atanmadı..
CAS daha gerekçeli kararını açıklamadı.
Daha kişilere cezalar verilmedi...

Yani bunlar da biliyorlar. Fenerin başına daha çok kötü şeyler gelicek.
Bu yüzden taraftar gazı için 4.yıldızı zorla taktıracaklar..

Herkes olaylar bitti sanıyor ama bitmedi..

UEFA iddia ediyorum bu fener TFF den ceza almadıkça onları Şampiyonaya falan almaz.
Müfettiş cezaların artırılmasını isteyebilir..

Bu yüzden yapıyorlar.

Onlara laf demem.

Maçdan saatler önce herkes yazdı olaylar olacak diye tüm dünya biliyordu Tesadüf müydü ?

UEFA iddia ediyorum bu fener TFF den ceza almadıkça onları Şampiyonaya falan almaz.

Bu yüzden yapıyorlar.
4te 4 yapınca adamları sabote mi ettiler :D

tapatalk

Soru önergesi verse nolur kabul edilmez tam tersine bizim daha da başımız yanar.böyle tırt bi ülkede yaşıyoruz biz.

Onlara laf demem.

Bu yüzden yapıyorlar.

ne alakası var sabotajla yahu
maç zaten bitecekti 2-1 yeniyoduk
sonraki maçlarda da taraftarmı indi sahaya kaybettiler
gerizekalı olmasalardı da kaybetmeselerdi

galatasaray taraftarı taraftar olsa ankara'da buluşup milyonlar meclise yürürdü seneler önce..
bağdat caddesinde tikiler yürüdü diye olay oluyor

Böyle adamların olması sevindirici. Umarım susturmaya çalıştıklarında boyun eğmez.

Siyaset icinde delikanli bir arkadasimiz kalmis, helal olsun Umut beye... Gizlice yada meydanin ortasinda sözde adalete fener yakanlar utansin.

Valla bu gidişle sokaklarda fbliyle gsli birbirine girmeye başlarsa şaşırmayın. Ülke her gün daha kötüye gidiyor, can güvenliğimiz gün geçtikçe azalıyor. İşimiz Allah'a kalmış.

Valla bu gidişle sokaklarda fbliyle gsli birbirine girmeye başlarsa şaşırmayın. Ülke her gün daha kötüye gidiyor, can güvenliğimiz gün geçtikçe azalıyor. İşimiz Allah'a kalmış.

facede fenerlilerin ağzına etmeye başladım bile.

karaktersizler,böylemi şampiyon olacaksınız.Tescilli şikeciler diye

öneriyi verenler, o gün başka bir konuyu geçiştirme amacıyla vermişler.

Hükümet de iplememiş haliyle.

Hepsi suçlu.

Hükümet haliyle iplememiş demek öyle mi :)

Özgür Özel Soma iş kazaları için önerge vererek neyi geçiştirmeye çalışmış ki ?

Yani Özgür Özel'in önergesini dikkate alıp önlem alsalardı ne kaybetmiş olacaktı hükumet ?

Yada şöyle sorayım Özgür Özel'in önergesini kabul ettiklerinde kendi istedikleri önerge iptal mi olacaktı?

Aga neredesiniz ya bunca zamandır? Onca rezalet yaşanırken, spor da iyice bataklığa batmışken, şike doping almış başını giderken, bütün partiler fener için ölüp biterken çıkıp şunları söyleseydiniz ya. Ha tamam geç olması hiç olmamasından iyidir ama bazı şeyleri de zamanında yapacaksınız. Oy kaygısı yüzünden sustunuz onca zaman, şimdi iş işten geçince önerge vermek neye yarar...

Önerge yerinde ama bunu da hasır altı ederler. Neleri etmediler ki? Evlerinde para sayma makineleri çıkan insanlar çocuklarını askere göndermiyor, bunun ismi adalet ve kalkınma oluyor. Yersen.

Yahu bu ülke yararına önerge falan vermemek lazım. Baksana adam Soma önergesi kabul edilmeyen Özgür Özel'i suçluyor Soma'da ki kaza için.

Hükümet haliyle iplememiş demek öyle mi :)

Özgür Özel Soma iş kazaları için önerge vererek neyi geçiştirmeye çalışmış ki ?

Yani Özgür Özel'in önergesini dikkate alıp önlem alsalardı ne kaybetmiş olacaktı hükumet ?

Yada şöyle sorayım Özgür Özel'in önergesini kabul ettiklerinde kendi istedikleri önerge iptal mi olacaktı?

aman gözünü seveyim.foruma katıldım bjkli dediler,sonra fenere çevirdiler.akpyi hiç hiç kaldıramam.

ben Atatürkçüyüm.en başta bunu belirteyim.

hatırımda kalan öyleydi.

bu önergede boşa çıkacak demek istedim.iplenmeyecek yani.

Geri
Üst Alt